niksnaks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
niksnaks
MemberHerbalife on võrkturustus süsteem, kus paljud tarbijad töötavad ka agentidena saades ostetud ja edasimüüdavate koguste pealt allahindlust ka enda tarbitavate toodete jaoks. Ostad rohkem, müüd edasi ja saad koguse pealt alet– lihtneTurunduslikust vaatevinklist rõhutavad nad ,et nende tooted on läbinisti tervislikud ja ainulaadselt looduslikud, mida teiste omad ei olevat.
Tooted töötavad ja kuna nad on teinud puust ja punaseks ,mida millal tarbida ,siis paljude jaoks see ka sobib. Ise tarbisin 1,5 aastat, kuid siis läksin üle odavamatele ja vähem reklaamitud toodetele, mis tegid sama töö ära oluliselt väiksema raha eest.
Nii, et võite proovida ,aga arvestage ,et nende levitajad on kui Jehoova kuulutajad, kes oma kliendist kergesti lahti ei taha enam lasta.
Ja kuu peale arvestage ikka pulbrite ja tablettide peale vähemalt 1000- 2000 EEK
Ole sinuga täiesti nõus ,aga mina sattusin õnneks normaalsete inimeste juurde kes miskit pähe ei määrinud .
niksnaks
Memberalla tuhande krooni kuus ? nädalas ? aastas ? 1000 Krooni eest saaksin kõrgkvaliteetset valku (2.8kg) ning suure kuhjaga vitamiine iga päev 3 korda manustada ja seda vähemalt 3 kuud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)See kokteil maksab 579 krooni ja kuu ajaga saab ilusti hakkama.Ainult jogurtit peab veel ostma
niksnaks
MemberÜks hommikusöök võiks alla tuhande krooni ikka olla jah…Noh kui võileibu sööd siis tuleb ju rahaliselt umbes sama eks
niksnaks
Membermind hakkas kohe huvitama, et mis imeasi see Herbalife on .. vaadates herbalife.com jõudsin järeldusele, et ei midagi erilist, kui ropu raha eest lahjat sojavalku ja vitaminne üldiselt – uhkeid kokteile ja snäkke
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lisaks veel mõned müstilised “gene activatorid” mis meenutavad ka üht tuttavat “imetoodet” Anator P70
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) Tavainimese jaoks peaks ometigi ju “toidulisanditel” olema kehv maine – neil lihtsalt vist turundus rokib, kuna rõhk on naturaalsusel, mitte sellel, mitu korda hüdrolüüsitud või muudmoodi töödeldud toode on ja kuidas muskel kohe kasvama hakkab. L Õ B U S !Tere
Ma sööniga hommik seda herbalife kokteili ja olen väga rahul.Ja muide kallis ka pole.Lausa alla tuhande krooni saab hakkama.
-
AutorPostitused