nightq
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
nightq
MemberEi ole nali. Hormoonid panevad paika selle, kuhu rasv meelsamini ladestub. Igat kehapiirkonda reguleerib isevärki hormoon.
Parandades nende tasakaalu, eemaldad ka probleemkoha.
nightq
MemberIlmselt on su suhkrutaluvus kõrge, kui koogid, saiakesed ning puhas suhkur veel mõju pole avaldanud. Pikemas perspektiivis
võib aktiivne suhkru tarbimine terviseriketeni viia.
nightq
MemberMhmh, see käis teise kasutaja kohta, kes arvatavasti enam ei imeta
nightq
Member70% tume šokolaad on hea asi küll, aga see pole magus piimašoks ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nightq
MemberLihtsalt infoks. Kui suhkru ära jätad, siis paraneb su organismi füüsiline seisund märkimisväärselt.
Enamustel ongi see liigse keharasva põhjustaja nr 1.
nightq
MemberKüllastunul rasval pole ka midagi viga. Tõestatud lugu.
Lihtsalt rasvane kala on omega3 rasvahapete tõttu natuke etem valik
nightq
MemberKui siin foorumis hakkab keegi rasvu maha tegema, siis saab ta minu käest piki kukalt.
Rasvad ja valgud on kriitilise tähtsusega makrotoitained ning see tähendab, et edasiseks
mängimiseks jäävad ainult süsivesikud.
nightq
MemberKirjuta siia oma päevane toitumine lahti ja vaatame edasi
nightq
MemberVaata, nii lihtne see nüüd ka ei ole ning nähtavat rasvapõletust, koos lihaskasvuga, on eriti raske teha, kui parameetreid ei tea ning söömine pilla-palla on.
nightq
MemberNendele tuleb siis kiiresti teha selgeks, mida selline dieet nende kehaga tegelikult teeb.
Kui ikka väga must pilt ette maalida, siis tuleb mõistus koju ka.
nightq
MemberNo oleneb, mida seal saalis igapäev teha. Kui 8-15 kordust per kehaosa (nagu noored ikka teevad), siis ületreeningusse nii järsult ei satuta.
nightq
MemberMingid lihased on mul siiski kasvanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kuidas ma siis vähendan rasva% kui ma niikuinii ei tarbi rasva, siis loogiliselt mõeldes peakski see vähenema.. ?Tule taevas appi. Kui sa ütled, et rasva ei tarbi, siis hakka seda tegema. Keha hakkab normaalselt tööle.
Sissesöödud rasv ei ladestu automaatselt keharasvaks, pigem on asi süsivesikutes.
nightq
MemberVõib muidugi ka Antsoniga ühendust võtta, et hormonaalset lähenemist proovida
nightq
MemberHetkel küll ei oskaks stressi kahtlustada.
Ise kahtlustan, et kuna viimased 3 nädalat on trennikoormus olnud suurem kui varem (varem käisin 1-2x aeroobikas, nüüd 4x), siis äkki lihas kasvab ja sellepärast kaal ei lange?
Aga samas, riided suuremaks jäänud pole, pigem kitsamaks… Pole ju ka loogiline?
Aeroobikaga sa lihast ei kasvata.
nightq
MemberKui pikk ja raske sa siis oled? Täiesti võimalik, et rasvaprotsent on normaalne ja lihaseid pole piisavalt arendatud, sellest
ka mulje, et rasva on liialt. Keha ikka hoiab teatud rasvatasemest kinni ja naljalt sel kaduda ei lase.
-
AutorPostitused