nightq
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
nightq
Memberolen kuulnud, et tihtipeale kasutatakse kirjades ka mõne vähetuntud spiooni või romaanikirjaniku tekste (fantaasialende), mida lihtsalt kopitakse, natuke muudetakse ning seejärel edasi saadetakse
nightq
MemberKes mustakal männipargi lähedal elab võis keskerakonna propagandat kuulda, selline vene simman käis et mul läbi euro akende oli isegi kosta ja siis mingi hetk oli hr Jüri Ratas isiklikult ukse taga
See lärm siis oligi mu hämmingu aluseks. Tulin just TTÜ`st välja, kui kuulsin mingisugust ähmast sõnavõttu kusagilt kaugemalt. Õnneks ei läinud ma allikat üles otsima, mõni oleks ilmselt kerge sõimu osaliseks saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nightq
MemberEi saa mina aru, mis teid paelub IRLs, sealne põrsas on nii mõnigi kord ´´aidanud´´ Eesti riiki, olekski võinud ta Gruusiasse jääda
nightq
Memberno kõik lihtsalt ei suuda kriitiliselt mõelda, seoseid luua ja tagajärgi näha
nightq
Memberpuhas klassika
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nightq
MemberVangla jutt oli analoog valimistega. Mina olen üks neist kes su*u võtma ei hakka, kuigi enamus siin seda soovitab teistele.Näiteks härra riigiteadlane on olukorraga väga rahul ja ei virise… head isu.
Mina valima ei lähe (muidugi kehtetu hääle andmine oleks patriootlikum) aga lihtsalt ei viitsi minna.
Minul on POHHUI teie, kes valite pärast ise virisete.
Järgmiseks hakkad rääkima, et Ansip on kindlasti ka globaalses majanduslanguses süüdi, aga pole hullu, ilmselt oled veel noor ka, küll õpid
MemberVõite ju valida keda tahes ja pärast kritiseerida või mitte SEE EI MUUDA MIDAGI!Kõik erakonnad on võimul olnud ja alati käib samasugune kemplemine edasi.
Aeg oleks teha suuremaid muutusi – lugege mu esimese posti 4. punkti läbi. Nii võidab kogu rahvas.
Ja kõigi vastu saabki hääletada kehtetu häälega, sest see tõstab valimiskünnist.
Ilmselt ei tea sa majandus- ja poliitmehhanismidest eriti midagi, kui nii arvad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rahvas võidab läbi kalkuleeritud valikute, aga paraku enamus on lambad, kelle eest tehakse otsus ära või kes lihtsalt ei jaga matsu…
nightq
MemberEsiteks teeme ühe asja kohe selgeks: 1 mittevalimine või rikutud valimissedel = 2 tulevast virinat!
Teiseks, mis pagana pärast sa üldse valimisjaoskonda lähed, kui sedeli ära rikud? See visatakse kohe prügikasti.
Kolamandaks, kui valimas ei käida, siis ei muutugi siin ühiskonnas midagi paremuse poole ja KE jätkab oma ebaeetilist ja ebaprofessionaalset käitumist.
On näha, et seekord jaotub võim suhteliselt võrdselt ja reformierakond seekord nii suurt võitu ei saa, hetkel rabelevad teise koha pärast IRL ja KE, mille
tõttu ma isiklikult soovitan IRL`i valida. Laar on munadega mees, kes suudab õigel ajal õigeid otsuseid teha, mis lühiaajaliselt ka valusad olla võivad, kuid mida
ajalugu õigustab
See on muidugi puhtalt minu kui riigiteadlase arvamus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 3, 2011 at 2:38 p.l. in reply to: Kas on võimalik toitumise ja aeroobsega mitte dieedil olles rasva põletada? #291798nightq
Memberneid arvamusi ja uurimustulemusi on seinast seina.. nagu enam-vähem kõikidel aladel. Kõige parem on endiselt erinevaid lähenemisi proovida, märkmeid teha, ning enda jaoks sobivaim leida
nightq
Membermul oli sama probleem ning tundub, et seda põhjustab nõrk käevars, mis lihtsalt ei talu veel taolist raskust. Minu puhul lõppes valu, kui hakkasin biitseptsit üksnes hantlitega treenima ning kangi sinnapaika jätsin, lisades kavasse ka mõned käevarreharjutused
märts 3, 2011 at 10:15 e.l. in reply to: Kas on võimalik toitumise ja aeroobsega mitte dieedil olles rasva põletada? #291756nightq
MemberAlgaja suudab siiski samaaegselt lihast kasvatada ning rasva põletada, see on tänaseks juba tõestatud fakt. See pole küll 100% efektiivne, aga tasakaalustatud toitumise juures toimib küll.
Kusjuures sõnal “dieet” on tõesti lingvistikas erinevad tähendused. Inglise keeles “diet” = üldine toitumiskava, eesti keeles tähendab sõna “dieet” negatiivse kaloraažiga toitumiskava. Välismaiseid tekste lugedes tasub seda arvesse võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 3, 2011 at 9:57 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #291748nightq
MemberEhk tuleb siis videos välja, et kodanik marco ja strippar marco erinevad üksteisest nagu öö ja päev
MemberKas see ei olnud mitte see koht kus võis algse idee kohaselt kõigest rääkida….ja mis on sõltumatu.olen seal pikalt teemasid lugenud ja krt.. no nii ebakoherentseid teemapüstitusi ning postitusi annab ikka otsida
nightq
MemberJa üleüldse, kas su ametiks on mingi paljastavate riiete kandmine, et sind häirivad nii mitmed asjad? Kõigepealt see, et puusad on naiselikud, teiseks see, et nelipealihase välimine külg tuleb esile, kolmandaks see, et kann hakkab suurenema.Veel on see suur nali, mida aeg-ajalt siin foorumis leiab, kui öeldakse, et ei treeni jalgu üldse või eriti, kuna A ) nad “saavad” mujalt koormust või B ) neil on niigi need geneetiliselt head…
vaata mu eelmist postitust, hakka samamoodi trenni tegema ja vaatame, mis juttu sa veel pärast proovimist räägid
MemberJõutõmme?on täitsa kavas sees.
edit: lisan veel juurde, et kui teete kükki stabiliseerivate lihaste arendamiseks, siis tehke sama asja jaoks ebastabiilsel pinnal, nt power plate`i peal, pääsukest (Silbaumi soovitus)
Tulemus on sama, kuid vigastuste oht peaaegu minimaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused