nightq
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
nightq
MemberTundub väga madala kalorisisaldusega toidukava olevat. Mis su BAV on? Kui 1500kcal, siis jääb sellest toitumisest küll väheseks ja see on ka kaalutõusu põhjuseks, sest sa oled keha rasvast kinnihoidmise režiimile seadnud
nightq
MemberMa ikka aegajalt mõnele “vanale trennitegijale” teen kurja nägu ka, kui mu tagasihoidlike raskuste suhtes üleolevalt suhtutakse ning tehnika lagunemisel kergelt irvitatakse, aga aitama ei tulda. Ole sa kapp või mitte, aga vihjest saadakse aru küll. Kusjuures, täna oli konkreetne juhus, kus üks sell tegi jõutõmmet täiesti küürus seljaga ja treener teda aitama ei läinud, vaid hoopis rääkis oma personaaltreeningu õpilasega. Tegelikult ta nägi küll, mis toimus.
Lääne tasemel treenereid meil ikka üldse pole; õige treener vaatab pidevalt, mis saalis toimub ja aitab kõiki, mitte ei ole sellise hoiakuga, et harjutused õpetatakse selgeks personaaltreeningu käigus.
Aga teema algajatele soovitaks võtta kampa üks veidi edasijõudnum algaja, kes juba tehnikast üht-teist jagab ja ka toitumise kohta juba uurimustööd teinud on. Võin kihla vedada, et tal pole nina püsti ja käitub inimlikult
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nightq
Membertundub, et mõni meie esifiguuridest peaks naisteajakirjades ja portaalides ühe tõsise toitumis- ja trennitemaatilise artikliseeria kirjutama, ega enne see jama lõppeda saagi…
nightq
Memberärge unustage, et kapsleid on erinevaid ning suurem kapsel või supilusikatäis õli ei tähenda veel suuremat kasulike rasvhapete hulka
nightq
MemberWTF?seda minagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nightq
Memberhetkel ca 22%, enda antud trennide ärajätmisel tuli vopsti 2 kuuga 10kg juurde ehk siis varajasem % oli ca 15
nightq
MemberEks sellel ole põhjus, miks kulturistid suhteliselt nõrga tervisega on; ilusad lihased ja madal rasvaprotsent ei tähenda veel korras organismi ja eriti veel tervet südamelihast…
nightq
Memberhelistamisfunktsiooni võib nutitelefonidel trenni ajaks välja lülitada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nightq
Memberta treenib pigem väikeseid siselihaseid, millele muidu ligi ei pääse ja suurtele välislihastele efekti eriti polegi
nightq
Memberkaua sa üldse trenni oled teinud ja milline näeb välja su treeningkava?
nightq
MemberTa peabki treeningul verd täis minema, see on üks lihaskasvu meetodeid. Kirjelda seda ebamugavustunnet veidi lähemalt, kas on konkreetselt kramp (tähendab suurenenud magneesiumivajadust) või on lihtsalt ülespumbatuse tunne kehas?
nightq
MemberKalaõli annused sõltuvad ka sellest, kui palju sa nädalas kala ja mune sööd. Mul mõjus ta ilmselt kerge “üledoosina”, kuna söön nädalas niigi 4 korral kala ning igapäevaselt mune.
Ma ise kasutan MASS Omega3 kapsleid, 500tk purgis ja maksab soodukaga 32 EUR
nightq
MemberNo see oli võrdne 5 grammi kalaõliga, kuid ühes kapslis oli 180 mg EPA ja 120 mg DHA rasvhappeid.
nightq
Memberhakkasin umbes 2 nädalat tagasi kalaõli kapsleid tarvitama( hommikul ja õhtul peale sööki), alates sellest ajast on kuidagi kahtlaselt uimane ja nõrk olla. Vahepeal on selline tunne et viskab pildi tasku. Kas nendel kapslitel võib olla organismile ka negatiivne mõju?Mul võttis 5 kapsli peale päevas kõhu lahti, vähendasin tarbimist 2-3 kapslile ja asi normaliseerus
nightq
MemberEt kui Rippetoe kavas polnud siis jõutõstjad ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>? Päris nii ka pole.Ma olen lihtsalt mitmeid jõutõstmise kavu uurinud ja pea kõik keskendusid vaid baasharjutustele, sealt ka järeldus, et isoleerivaid väga ei tehta.
-
AutorPostitused