nightq
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
nightq
MemberSeda ma arvasingi.
Ehk nüüd õpite, et keeldumisel võib olla ka teisi põhjuseid peale “poliitilise susserdamise”
nightq
MemberJaanika, planeerisin ise ka taolist postitust teha, aga jõudsid ette
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Bonsuna rahvale on ilmselt ühte korralikku PR inimest vaja, sest vastasel juhul kaevavad nad lihtsalt endale auku.
Muide, häbi all mõtlesin seda, et Marek tihtipeale sõnastab oma postitused veidi kehvasti(üleoleva tooniga) ja valestimõistmist tuleb seetõttu liiga tihti ette.
nightq
MemberPole eriti agressiivne inimene, kuid mõnel teil lööksin küll pead korralikult kokku. Võib-olla loksub midagi õigesse kohta tagasi.Tuletan meelde, et foorumis vägivalla õhutamine või sellele vihjamine on keelatud ja karistatav.
mai 5, 2011 at 10:01 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #300650nightq
MemberKubemesse vast ikka ei või
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nightq
MemberKui Kalmust klippi soovitati, siis miks peaks keegi kulturismimaastikul teda pärast saate filmimist maha tegema? Kaldun arvama, et otsus tuli siiski ERR`i poolt, kellele ilmselt ta dopinguminevik lihtsalt ei meeldinud ja kuna Summi näol on tegemist väga lastesõbraliku tegelaskujuga, siis seda enam.
PS: Ei targuta, vaid mõtlen loogiliselt ja ei tee kedagi maha, nii et sellised jutud paluks jätta.
nightq
MemberMina küll enam ei imesta. Sorri, aga Marek… sa teed iga postitusega endale lihtsalt häbi, mis sest, et ise sellest aru ei saa
nightq
MemberTokko saab ka paremalt ja vasakult hoope
MemberMnaah, ROI on parem, sest korralikku kodust jõusaali võiks ikka sõpradega sümboolse summa eest jagada ning antud summa eest mõne aja pärast juba lisavarustust osta; lisaks on see investeering tulevikku, nii et täitsa täpne termin
Memberhttp://www.power-lift.com/pl_cust/gallery1.htmlhttp://legendfitness.com/installlist.php?id=1

Jõusaali südames peaks olema korralik kükipuur millel on enda tõsteplatvorm ja reguleeritav pink. Mõtlen midagi sellist:

Mul on nii kahju et väljaspool USAd sellised komplekte eriti ei paista leiduvat.
Power-Lift on firma mis on sellel alal kõva tegija ning neil on väga kenad (ja head) puurid ja pukid: http://www.power-lift.com/racks-and-plaforms.html
Mul on suur unelm tulevikus oma majja või suurde korterisse taoline kombineeritav rack soetada ning seega ühest toast või ruumist korralik kodune treeningkeskus teha. Koduse jõusaali ROI peaks juba aasta-kahega saabuma
MemberMa ise käin Spartas, nii et pean sõbralt küsima, aga üldiselt käib seal lisaks tavakülastajatele ka päris palju TTÜ ja, sealsamas asuva, tehnopargi rahvast
nightq
MemberJust, ajasin 2 kohta omavahel sassi. Gymleco on kusjuures päris kiiresti populaarseks saanud
nightq
MemberMurumets on ise tõstja ja koha omanik vist ka, nii et seal küll probleeme olla ei tohiks
nightq
MemberTänud vastuste eest, aga huvitav… kuidas mul see kleebitud teema küll kahe silma vahele sattus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Segahaaret ei saa ühe käe tõmmetel kasutada, selles ongi probleem
nightq
MemberTerekest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tekkis väike küsimus haarde kohta; nimelt on mul jõutõmmet ja teisi tõmbavaid harjutusi tehes tunne, et käed annavad järgi ehk siis jõudu on suuremate raskuste tõstmiseks piisavalt, kuid haare lihtsalt libiseb – muidugi on mul lihtsalt väikesed käelabad ka.
Long story short: kuidas haaret parandada?
mai 4, 2011 at 9:51 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #300470nightq
Member…ja põlvedega
-
AutorPostitused