nightq
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
nightq
MemberFAST’i tooted müüb Sportland ja Kaubamaja ka, mõlemas oli minumeelest kallim. Üks koht kust valku saab osta on veel http://www.powerman.eeLisaks ka Prisma. Väga mugav on osta toidukraami ja lisandeid ühest kohast ja samaaegselt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nightq
MemberEks see näitab puhtalt tänapäeva maailma naljakat ülesehitust.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kaks konkureerivat poodi – ühes on kallimad tooted aga parem reklaam. Teises odavamad hinnad, kuid kehvem reklaam. Ning inimesed ostavad põhimõtte pärast kallimat toodet, kuigi kvaliteet kas sama või isegi kehvem.
Ehk reklaami jõud on meeletu. Kes aga loeb ennast vähe loogilisema mõtlemisega inimeseks see ei lase ennast üldse igasugu reklaamidest üleliia häirida vaid teeb oma ostuvalikud loogilise arutelu järel. Kui toode on hea ja ta on odav siis ei ole mingit mõtet minna teise poodi ning osta 2x kallimalt – ükskõik kui hea nende reklaam ka ei oleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks ma peaksin oma raha viima jorssidele, kes hiilgavad oma rumalusega?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sorry, aga narre ma ei toeta!
nightq
MemberJa ma tean juba päris mitut, kes sinna enam põhimõtteliselt oma raha ei vii
MemberÄrge võtke südamesse, aga lihtsalt üks mõte. Tundub, et naiste seas on jälle popiks saanud juuste värvimine stiilis “hele peal, must all”. Ei tea mina ühtegi meest, kellele selline välimus meeldiks ja ühtegi naist, keda see kaunistaks. Pigem teeb see lihtsalt vanemaks ja seda eriti juhul, kui jume on liiga hele.
mai 10, 2011 at 5:42 p.l. in reply to: Toidukordade sagedus, valgu kogus, imendumine ja mõju #301702nightq
MemberSama mõte, kehv sõnastus.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 10, 2011 at 4:22 p.l. in reply to: Toidukordade sagedus, valgu kogus, imendumine ja mõju #301683nightq
MemberEi peagi rohkem sööma, vaid tuleb lihtsalt tihti ja väiksemaid portsjone endale sisse ajada ning üldkaloraaž jääb samaks
nightq
MemberAga kust läheb piir ja kuidas on lood 100kg ja 1.87m pikkuse meesterahvaga? Seni olen jooksmist ise vältinud
nightq
MemberKindlasti soovitan rööbaspuud! Ise tegin 16-aastaselt tricepsit 3-4 kuud järjest iga päev ning triceps paisus sama suureks nagu ta mul siiani on olnud. Rahvas vaatas silmad punnis, et tatikas käib nii jämedate kätega ringi ja visuaalne pilt oli nii võimas, et linnas räägiti minu käe ümbermõõdust uskumatuid lugusid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui ei teaks, et naturaalne, siis pakuks tõesti Syntholi süste
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nightq
MemberMinu näol pole just tegu mingi eksperdiga, nii et lükake aga väide ümber; tahakski teiste arvamust kuulda
MemberZara “relaxed” on sama hernekepp nagu Zara “slim”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga soovita ilusaid brände. Enamus suuremaid pükse on koledad nagu öö.
New Yorkerist olen saanud viimased 2 paari, samuti on olemas mõned Montoni ja Pierre Cardin`i mudelid, valik on tegelikult väga lai. Üldiselt näeb ikka kaugelt ära, millise lõikega on tegemist ja tasub vaid oma täpset numbrit teada. Lõigetest niipalju, et paljud ongi reiest meelega kitsamaks tehtud ja need on ka vastavalt märgistatud. Jääb mulje, et keegi eriti ei loe, mis pükstega tegemist on ja siis kirub, et krt… kohe üldse jalga ei lähe, mis sest, et number on õige
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mu enda reied on 63cm ja kannan vastavalt mudelile kas 34 või 36 suurust, kõik relaxed, loose või straight lõikega.
Zarast võite küll kõik kauge kaarega mööda minna, kui teksaseid jahite; see poekett lihtsalt ongi peenetele inimestele mõeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nightq
MemberProbleem oli selles, et isik polnud andnud kirjade saatmiseks nõusolekut.
nightq
MemberMul on ka mingi 65cm, seda pikkuse juures 185cm. Vöökoha jään hetkel võlgu.Käisin ka poes ükspäes nii viigipükse kui teksaseid proovimas. Viskas kiiresti kopa ette.
Kui oli pikkus paras, siis vöökoht liiga suur. Kui vöökoht paras, siis reitest kitsas. Kui reied ja vöökoht paras siis pikkus kehva vms. Jne jne jne. Nokk kinni, saba lahti. Jube tüütu. Pean veel poodides tuhlama. Erinevatel firmadel on erinevad lõiked, seega kindlasti on kuskil poes toode, mis hästi sobib. Lihtsalt on jama see, et peab tunduvalt rohkem otsima, kui tavamõõdus inimene.
Otsi relaxed, straight ja muscle fit lõikega teksaseid ja unusta slim fit ning boot cut mudelid. Vahe ei ole mitte brändis, vaid konkreetses lõikes.
nightq
MemberKust kohast sa nüüd selle numbri võtsid? Kui kellelegi sellist asja ütled, siis selgita, et millistele inimestele täpsemalt. Puhtalt kaalu järgi ei saa lahterdama hakata.Tegelikult saab, kuna luustik ja liigesed on siiski inimestel sarnased ja murdumispiir on enam-vähem samasugune. Raskematel inimestel langeb põlveliigestele meeletu koormus, mis pikemas perspektiivis viib suuremate hädadeni just liigeste osas ja pole vahet kas ülekaal on tingitud lihas- või rasvamassist.
nightq
Membernightq
MemberHommik
Lõuna
Kui on madal energiatase, siis väike valgubatoon
Sheik peale trenni
Õhtu
Hilisõhtu
4 korda tuleb enam-vähem alati ära
-
AutorPostitused