nightq
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
nightq
MemberStronger.ee kaudu saab kõiki mass.fi tooteid tellida.
nightq
MemberOlen kokkupuutunud inimestega, kes on ajukahjustuseni alkoholi joonud. Üks alustas “nädalavahetustel mällarisse joomist” 15. aastaselt ja siiamaani laseb laulupidu terve NV ja ta 25. a praegu. Käitub nagu vaimselt 9. aastane. Jube! Ta on sellist rullnoka-tüüpi!Novot, alkoholi tuleb nautida, mitte niisama sisse lahmida. Söögikunstiga sama lugu.
nightq
MemberEbaütlaselt surus ja üks käsi liikus selle käigus alla poole tagasi. Vähemalt mul jäi selline mulje.Video pole tõesti just hea. Hakib piisavalt, et mõne tüübi katse näiks välja kui pausita surumine. Mõnelt hüppab lausa edasi.
Tundub, et viga on pigem su netiühenduses, mul jookseb ta jätkuvalt hästi.
nightq
MemberKaltsifikatsiooni nahas ikka väga palju ei toimu, peamiselt luude, kõhrede, lihaste ja veresoontega, ja kui oleks, siis ma ei usuks et see nii kontsentreeritud oleks, et ainult 1 terav tükk oleks. Kõhrevigastusega peaks kaasnema tohutu valu, nii et ma ei tahaks ka uskuda et see seal kõhretükk on, kaltsifitseerunud või mitte..Aga võimalik, et mingi düstroofia või sarvkoestumine sul seal on, aga kui see ei suurene või valu ei tee, ei ole selle pärast vaja muretseda.
Mille järgi kaltsiumi sisaldus väga suur on? Vereproov? tekib küsimus, miks see väga suur on ja kas sa ei peaks hoopis selle pärast muretsema.
Üldine menüü on mul lihtsalt üpris kaltsiumirikas ja veretestid on eluaeg kõrget taset näidanud. Eraldi tablette ei võta.
nightq
MemberTere Imre,Ehk oskate nõu anda, kommenteerida:
Kuna olen tegelenud jõutreeninguga järjepidevalt pea aastakese on hetkel tunne selline, et varsti on pidur on peal, lihased vajaks mingit vaheldust (olen lugenud, et tegelt võikski lihastele mingi aja tagant anda kergema koormusega trenni/vaheldust).
Ning kuna ei ole suuteline saalist üle 2-3 päeva eemal olema siis…
Kuidas oleks, kui teha jõutreeningute vahele aegajalt nädal bodypumpi? Pole iial proovinud, ei kujuta üldse ette millise koormusega see trenn on, kuid sattusin saalis lugema mingit bodypumba reklaam voldikut ja üllatusin et kogu trenn on ju sisuliselt baasharjutustele üles ehitatud.
Lihtsalt kas säärane lähenemine oleks mõistlik/soovitatav (3-4 nädalat jõusaali siis nädal bodypumpa) või mitte?
Kui jah, siis mitu korda nädalas alustuseks soovitate?
ettetänades.
nightq
MemberSee on isegi tõenäoline, kuna kaltsiumi sisaldus organismis on väga suur.
nightq
MemberTänan väga vastuste eest
nightq
MemberMa kardan et te võtate asja liiga tõsiselt. Tunder jokki, siis see peaks olema standard tema huumorSee pole mitte huumor, vaid labasus.
mai 27, 2011 at 8:55 e.l. in reply to: Pikkade kulturistide (1.87+) treeningvõtted ja erinevused lühematega #304015nightq
MemberEesti, Soome, Rootsi, Norra ja Hollandi inimesed kipuvadki väga suure keskmise kasvuga olema ning, kui vaadata uut generatsiooni, see muudkui suureneb.
mai 26, 2011 at 10:35 p.l. in reply to: Pikkade kulturistide (1.87+) treeningvõtted ja erinevused lühematega #304004nightq
MemberNii ongi, vaata kasvõi Oti pilti, kus ta kahe kettaheitehiiu vahel on
mai 26, 2011 at 10:01 p.l. in reply to: Pikkade kulturistide (1.87+) treeningvõtted ja erinevused lühematega #304001nightq
MemberLou ongi suhteliselt kõikide pikkade kulturistide lootuskiireks, et kasvamine on siiski võimalik.
Kuuldavasti on jõutõmme see harjutus, kus pikal on eelis, lühema tõmbeteekonna tõttu.
nightq
MemberEi kurdagi, lihtsalt mõnel on kalduvus mitte aiast, vaid selle august rääkida
nightq
MemberKhm… ka neid 37,5 palavikke võib ühe käe sõrmedel üles lugeda.
mai 26, 2011 at 5:19 p.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #303962nightq
MemberLolz
nightq
MemberImmuunsüsteem on tegelikult eluaeg raudtugev olnud ja haigusi on mul olnud vaid esimesel 10 eluaastal, kuid neid oli muidugi palju (kerge lastehalvatus, mumps, mitu kõrget 40* palavikku ja mõni peatrauma ning üks surmalähedane kogemus). Huvitaval kombel tegi see kõik edasise tervise nii tugevaks, et sisuliselt 15 aastat pole üle 37,5 kraadiseid palavikke olnud ehk kui teised kõik on haiged, siis mul tilgub vaid nina.
AutorPostitused