nightq
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
nightq
MemberEraldi juues oleks õllel tolku küll, aga koos? Pole just eriti maitsev “kokteil”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nightq
MemberMa ütleks, et enne õlad, seejärel triits ja lõpuks biits, sest see on lihtsalt nii mõttetult väike lihas.
nightq
MemberOleneb inimesest, ma ise jätaksin vähemalt 2 päeva vahele.
nightq
MemberEi tohiks vist küll midagi juhtuda, aga kui vedelikku peale paned, siis on muidugi teine lugu.
nightq
MemberMa olen naistsoost ja mulle lihtsalt ei meeldi, ma ei oska seda mingit muud moodi põhjendada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldise kaalulanguse puhul lähevad ka rinnad väiksemaks, sest koosnevad need siiski rasvkoest.
nightq
MemberVastus lihtne: sa lihtsalt ei taastu ära
nightq
MemberSee, et sa rämpstoitu ei söö, ei tähenda veel korralikku toitumist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jooksmist mõõda pigem pulsisageduse järgi, 125-140 on tavapärane rasvapõletustsoon, aga märksa etem on joosta 20-30 sek sprinti ja siis minut sörki ning korrata.
nightq
MemberSee osa munast sisaldab lihtsalt kõige rohkem vitamiine ja kolestorooli jutt on suht jama.
Ega sa neid 50tk päevas söö
MemberTeadmiseks, munakollane sisaldab rohkem kasulikke aineid, kui valge. Väljajätmisel teed endale karuteene
MemberSparta on ka hea variant
E – R 07.00 -23.00, sissepääs kuni 22.00
L – P 09.00 – 22.00, sissepääs kuni 21.00
nightq
MemberPff, ma saaksin ehk 25ga hakkama, nii et ei hakka proovimagi
MemberSeal on igasuguseid vahemikus 17-60 EURi ja minu ostetud mudel maksis 25 vist.
nightq
MemberTäiesti normaalne kvaliteetse ülikonna ja särgi hind. Rahvusvahelises mõistes isegi väga odav, sest te ei taha teada, kui kallid on tõeliselt kvalitseetsed kangad.
nightq
MemberMõõduülikondi teevad nüüd nii Gowri kui ka Baltman. Viimase puhul panete vaid Moetänavale aja kirja, lähete kohale, valite meeldivaima mudeli, kusjuures kõiki disainielemente saab muuta, võetakse detailsed mõõdud ja mõne nädala pärast saab ülikonna kätte. Hind algab ca 450 eurost.
Kellel särkidega probleeme, siis neid saab Sangaris ja Gowris spetsiaalselt oma mõõdu ja kehakuju järgi teha lasta, hind al 64 eurost.
nightq
MemberKäisin eile Rocca Al Mare keskuse inHouse poes ja seal on lai valik ilusaid suure reieosaga pükse. Krabasin kiiruga ühe 36 nr`i ära ja reitel on isegi veidi kasvuruumi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sealsamas Marks & Speceris oli ka palju laia reieosaga pükse.
-
AutorPostitused