nightq
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
nightq
MemberNii ta on. Olen isegi märganud, et mõned tarbivad lausa ebanormaalses koguses vedelikke (vesi, mahlad) ja ei teadvusta endale, et liigtarbimine võib lõppeda äkksurmaga
nightq
MemberEi tasu unustada, et pulsivahemike valimine sõltub sellest, kas treenida:
1. rasvapõletuse eesmärgiga
2. võhma lisamise eesmärgiga
3. kiiruse parandamise eesmärgiga
Need vajavad kõik erinevat lähenemist.
nightq
MemberSee on tegelikult üpris ebatäpne lähenemine, kellaga saad jooksvalt oma pulsivahemikke kontrollida ning hiljem neid analüüsida.
nightq
MemberEi kujutaks pulsikellata trenni ettegi…
nightq
MemberMa saan aru et sulle ei meeldi aeroobne, aga intervalli sellisele inimesele pushida, kes suudab vaevu 1,5km joosta… pole päris õige
Hakkasin kusjuures ise samuti jooksma ning olematu aeroobse vormi puhul tähendas hiit pigem hoogsat kõndimist (pulss 130-150) ja sörki (pulss 150-170). Poleks uskunud, et mu vorm nii kehvaks on juba läinud, aga mis teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nightq
MemberMul on see probleem, et kapp on riideid täis aga see mida tahaks panna on parasjagu liiga suur või liiga väike
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Niigi ostan tihti ühest asjast 2 eri suurust.
Kõige hullem idee oli suure garderoobi soetamine miinimumkaalu ajal, arvasin et jäängi sinna püsima aga 82 kilo ei ole siiski see vorm mida ma suudaks pikalt hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul oli täpselt sama keiss, kapp on täis särke, mis on M ja isegi S suuruses. Hetkel tänan end, et ei visanud oma suuremaid riideid ära, kuigi see mõte käis tol hetkel läbi küll, praegu on nad täpselt parajad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nightq
MemberPole kunagi aju söönud, ei kujuta selle maitset ettegi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võib-olla meenutab natuke krevette, aga mine tea…
nightq
MemberAlguses mul oligi eraldi kätepäev ja selja-rinnapäev, aga sellega tuli ületreening, ei sobinud kohe üldse.
nightq
MemberEks ta veidi kahtlane ole, aga pump tuleb igatahes väga hea
nightq
MemberEsmakogemus jõutrenniga oli vist 2000 aasta paiku, 2001 töötasin ise ühes väiksemas jõusaalis, sinna jäi ka mu 35kg kaalukaotus, aga edasi läks kõik kreeni. Põlveoperatsioonist taastumine võttis metsikult aega, vahepeal jõudis kaal kõikuda ning 2a aastat tagasi olin kenasti oma ideaalkaalus 85kg (with sixpack), hetkel 97kg (with belly). Muidugi lihaseid on selle ajaga võrreldes rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aasta tagasi olin veel tantsutreener, aga jätsin oma tunnid ära ning 2-3 kuuga läksin 87 pealt 95 peale, sest söömist ma muidugi ei korrigeerinud ja nüüd vaja sellest rasvast lahti saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõutreeninguga alustasin uuesti eelmise aasta novembris, algajate kava järgi, see ammendas end muidugi 3 kuuga ära.
Kehakaal mind ei morjenda, loeb vaid tugevus ja visuaalne pilt.
Pikem eesmärk on 2-3 aastaga reljeefseks saada ja rasvaprotsent ca 10 juurde viia.
nightq
MemberSelgituseks niipalju, et panin horisontaalsurumise kolmandaks, sest üritan rinna üleosa rohkem kasvatada ja selle teise lõutõmbe puhul selg praktiliselt ei töötagi, sest sa teed harjutust nurga all ja hoiad vaid sõrmeotstega kinni. See treenib biitseptsi tippu ja 90% koormusest langeb kätele.
nightq
MemberEt siis letsitiini süüa?
nightq
MemberSee viimane lõik sul ütleski mu trennipõhimõtte ära ehk üldiselt 1 seeria on soojenduseks 30% kergem ja ülejäänud 3 on rasked ning see viimane kordus tuleb hambad ristis…
nightq
MemberHr Mesi jõi kah enne ja pärast trenni pool pudelit tumedat õlut ära.
nightq
MemberKava on ülesehitatud nii, et jõuraasu sisse ei jääks ja lihased ära ei kohanduks, aga jah, ega ma alati päris 4×8 ka ei tee, kuna mulle meeldib iga trenn midagi ümber tõsta ja veidi erinevalt teha – mõnikord teen tavapärast püramiidi. Enamuse ajast on muidugi pärast surumisi juba toss väljas ja jätan kätekõverdused vahele.
AutorPostitused