nightq
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
nightq
MemberNojah, ma ise olen harjunud keskmisest keerulisemaid (akadeemilisi) tekste lugema, aga kokkuvõtted on alati toredad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nightq
MemberInimesed, õppige parem keel selgeks, tulevikus kergem.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nightq
MemberAinult? Seda on ju väga vähe
nightq
MemberKui mõtled keefiri, siis parem.
nightq
MemberMul funkab küll vaid atraktiivse naise peale ja nii on see enamusel meestest, kes pubekad enam pole
nightq
MemberHumanast võib mõnikord atleetlikule kehaehitusele särgi-pintsaku leida, viimati olid mingid USA vähetuntuma brändi tooted, väga suure rinnaümbermõõduga vendadele.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes krt seda plastmassi kanda tahab? Sobiv suurus ei tähenda veel head pintsakut

nightq
MemberGowri ja Baltman teevad mõõduülikondi (hind algab vastavalt 777 ja 450 EURst) ning Sangar mõõdusärke. (al. 60 EUR)
Tõsiselt mõnusaid ülikondi teeb ka Katrin Kuldma (510-3000 EUR)
Vaata nende kodukatelt lisainfot.
nightq
MemberPlaanis USA-s toodetud “geinerit” ka osta?.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo Ader vol2

nightq
Membernightq
MemberSparta ja Reval Sport ongi kohalikud Gold`s Gym`id
nightq
MemberSee on üks kohutavalt ülerahvastatud klubi, mine parem Spartasse
nightq
MemberVõib täiesti ka vastupidi teha ehk siis hommikul valgu ja rasvarikas toit ning õhtul süsivesikurikkam. Kui keegi selle üle virisema hakkab, siis suuname nad mõnuga Antsoni juurde
nightq
MemberAbivalmeid musklimehi, kui siit ei tule võib leida ka näiteks http://www.bonsuna.com foorumist. Ise ei ole kahjuks päris see mida otsite ja veel lisaks juba tööl.Sellisel juhul tuleb 100 korda kontrollida, kas mees ka ilus on
juuni 15, 2011 at 11:52 e.l. in reply to: Olen spordiriietes, higine ja haisen ning mingid mehed vahivad mind… #305899nightq
MemberKiilakana on ikka eriti raske trenni teha, kuna pole juukseid, mis higiniret aeglustaksid. Sisuliselt niriseb mul saalis vesi otse pealaelt kaelale ja sealt kehale ning seetõttu peab pidevalt rätik käepärast olema. Juustega meestel on ikka tükk maad kergem see elu
nightq
MemberSuitsetamine ainevahetust ei mõjuta, pigem hakatakse lõpparve tegemisel lihtsalt rohkem magusat sööma.
AutorPostitused