nightq
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
nightq
MemberPigem tahaks teada, mis lisandid sul “võikude” peal on? Kas muna, peekon, juust, vorst või kõik koos? Kas kasutad margariini
või 80 protsendilist võid jne jne jne…
nightq
MemberNoh, seda rääkis mulle Silbaum ja hetkel tundub küll, et mehel oli õigus. Mõistagi kehtib see alustavate treenijate kohta, edasijõudnutel efekt puudub.
nightq
MemberValgul suurt erinevust pole, nii et võta odavam variant. Süsivesikute poolelt saad osta viinamarjasuhkrut (2 EUR pakk) või kugistada valgusheigi kõrvale banaani
nightq
MemberFafafaa, ma olen ka nendest sellidest karvasem

nightq
MemberMa olen hetkel samuti dieedil ja Archiga ühel nõul. Isiklikult olen 4-5 korda nädalas saalis, hommikusöök koosneb peamiselt valgust ja rasvadest, edasi trenn, pärast korralik praad, õhtuks salat ja tuunikalakonserv, kalafilee või kana. Kui hilisõhtul veel nälg näpistab, siis viskan ühe muna ka sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Idee siis selles, et lihas kasvab ka defitsiidis olles, kui valgud piisavalt kõrgele ajada, kuid mitte täistoitumisega sarnasel määral
nightq
MemberMilleks kulutada raha lisanditele, kui sama efekti saab ka toidust kätte?!
nightq
MemberJust. Unusta kaalunumber ja keskendu pigem peegelpildile. Mõõdulint on tihtipeale kaalust parem variant ja
täielik elektrooniline kehaskanneering on mõõtmiste kuningas.Viimase puhul saad täpselt teada, mis kehaga
toimumas on.
nightq
MemberEndiselt Capezio jazz-tossud või jazz-sussid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nightq
MemberMul on sama probleem, aga vasaku käega. Biitsepsit ei saa üle 10 kilose hantliga praktiliselt üldse treenida, kuna
valu tahab silmanägemise ära võtta. Vahepeal oli suurem trennipaus (6 kuud), aga selle ajaga pole situatsioon
paremaks muutunud. Hetkel siis seis selline, et eraldi biitseptsit ei treeni.
jaanuar 30, 2012 at 2:25 p.l. in reply to: Toitainete kvaliteet ja mõju lihastele – Hesburger, mcdonalds vms #235699nightq
MemberÄkki vaataks, kuidas riiklikud toitumisjuhendid on üldse sellisteks kujunenud – http://www.fredantson.com/?p=98
Rammus toit on hea toit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 30, 2012 at 1:53 p.l. in reply to: Toitainete kvaliteet ja mõju lihastele – Hesburger, mcdonalds vms #235766nightq
MemberKuskilt on kõrva jäänud et suhkruasendaja on vist isegi hullem, või teeb lõpuks sama välja…
Suhkur on hullem
jaanuar 30, 2012 at 1:53 p.l. in reply to: Toitainete kvaliteet ja mõju lihastele – Hesburger, mcdonalds vms #235789nightq
MemberBurger oleks enam-vähem söök, kui sealt visata esmalt kastmed minema. Kuid edasi jääb ikkagi küllalt rasvarikas toit alles. Põhimõtteliselt saad sa sealt ülekaalukalt kiirelt imenduvaid süsivesikuid, mis sul üsna kiirelt ka naha vahele jooksevad. Teine oluline osa on rasv, mis on kahjuks ilmselt enamasti küllastunud.
Burger ei olegi kiirtoidu puhul halvim. Asja teevad halvaks kõik lisandid, mida sinna juurde süüakse-juuakse. Kartulid – rasv + tärklis. Jook – suhkur. Ehk kui võtad ühe tüüpilise eine, oled saanud laadungi suhkrut ja küllastunud rasva.
Suhkruga nõustun, madala kvaliteediga saiaga nõustun, aga… rasvad jäta küll rahule, need pole milleski süüdi

Mõned tootjad kasutavad samas transrasvu ja NEED on halvad. Küllastunud rasvad per se on kasulikud.
nightq
MemberAnsipit siia küll vaja appi ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See toitumine on sul ikka metsikult paigast ära. Targem on kohe Antsoni või Silbaumi käest korralik toitumiskava tellida.
nightq
MemberKõik oleneb kogustest, seda toitu ei pruugi nii palju olla.
august 14, 2011 at 6:44 p.l. in reply to: Mul ei ole aega trennis käimiseks-aga vormis tahaks olla #310291nightq
MemberKui sa varem eriti trenni pole teinud, siis Tabata on ikka kuradima karm treening. Isegi tavapärast HIITi teinud sportlastele on Tabata kirvemast kirvem trenn, mitte just jalutuskäik pargis. See sobib vaid juhul, kui varasem aeroobne baas on tugev, aga proovida muidugi võid, sest see on idee poolest üks lühemaid ja efektiivsemaid HIITi vorme. Tasub lihtsalt arvestada, et pärast trenni oled täielik laip
AutorPostitused