night596
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
night596
MemberSelge see ,aga selline küsimsu veel kui palju hera 80 tuleb võtta 30- 60 g ? Ja mittu korda päevas ? Kas peale trenni 40 g piisaks ?
night596
MemberNo aga mul on vaja 6 paci
night596
MemberOkei toitumis kava …. see veits jama aga nuh mis teha : hommik puder ,tass kuuma kakaot , lõunal prae liha , kartul või riis , klaas piima , peale jõusaali kohupiim , õhtul liha , kartul vms .
night596
MemberMul treening kava korras , toitumine ka enam-vähem korras , jõusaalis käin 2 aastad , esimene aasta oli kaalu langetamine põhiliselt , aga nüüd probleem , et 6 pac välja ei tule kuidki teen päris mõnusalt neid nii , et järgmine päev ikka kohulihased valused , aga six paci pole veel :S
night596
MemberNo ma tean jah seda küsimus selles kas on mõted osta või mitte ?
night596
MemberJama on selles , et mul pole nii palju aega, et pidevalt süüa , tean ,et sportlased peavad 6 korda päevas korralikult sööma , paraku mul pole nii palju aega ja sp mõtlesin osta Hera 80 .
night596
MemberTere !
Selline küsimus :
Käin jõusaalis ja mõtlesin osta mingeid toidu lisasi nagu näiteks hera 80 ja siis tekkis küsimus kas on see hea ja kas sellest on abi , et lihas kasvaks , oleks rohkem jõudu ja vastupidavust . Või siis oskate midagi soovitada mis on herast parem ja sama hinna eest ?
night596
MemberOlen 17 aastane minu probleem on ka vasaku õla raksumine siis kui teen õlatõsted jõusaalis ja kael raksub ka kui painutad seda paremale ja vaskaule , keegi võiks oovitada või öelda mida teha ? Tean ,et see võib tingitud olla sellest , et ma kasvan , aga ennem polnud seda kui jõusaalis käisin-
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>night596
MemberÜldiselt pole kreatiinil mingit maitset.5g 4*päevas, võid segada nt viinamarjamahlaga(imendub paremini), võid võtta ka lihtsalt lusikaga ja jood vett peale vms.
hmm aga kui palju viinamarja mahla on vaja 5g pulbrile , näiteks kui ma teeks nii klaas viinamarja mahla ja 5 g kreatiini sinna sisse segada ?
night596
MemberMis maitsega on Creatine ja kuidas seda kasutada ja millega segada , siin pole kirjas http://fitshop.fitness.ee/kreatiinid/0/readmore/40/ , ainult kui et 5 g x 4 päevas aga kuidas süüa jne pole ja maitse ka puudu , sooviks abi .
night596
MemberMa kipun samuti arvama, et sellise pikkuse/kaalu suhte juures ei ole asi selles, et kõhu peal suur rasvakiht oleks, pigem on asi nõrkades-olematutes kõhulihastes. Hakka treenima kõhulihaseid korduste arvuga 8-10 kordust seerias ja peagi näed isegi, kuidas pilt muutub hoopis teistsuguseks
night596
Membernight596
MemberNo äkki soovitad juba ise mida enne trenni süüa
night596
MemberOlen jõusaalis üle ühe aasta käinud olen kaalust ala võtnud 85 kuni 68 kg olen 16 aastat vana noormees pikkus 182 cm , käin 4 korda nädalas jõusaalis jooksen teen kõhu lihasedi ja teisi lihaseid ka , kuid kõhu pealt ei kao rasv kuhugi , tahaks abi saada , sest kõhu peal olev rasv tüütab ära , käisin täna jõusaalsi , 2h enne seda sõin pelmeen sest sellest ei saa palju rasva juurde käisin jõusaalis tegin kõhulihaseid,pärast jõusaali sõin 5-6 saia juustuga , kaalu juurde ei tule otseselt , aga kõhu pealt rasv ei kao. Kas keegi soovitaks kuidas ja mida sööma peab , et liigne kõhu rasv kaoks ja , et kõhulihased välja tuleks . Mida oleks rohkem tarvis teha , et kõhu pealt rasv kaoks joosta , sõuda , ratta sõit ?
AutorPostitused