night596
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
night596
MemberKas keegi kirjutab siis endast või mitte , siis oskan oodata kui on mida oodata .
night596
MemberNoh aga järgmised küsimused …. nendele oleks juba teie vastuseid vaja.
night596
MemberNo saage aru uurimis tööd ma ei saa ainult enda kohta kirjutada , mul on vaja võrdlust , teist inimeste arvamust jne .
night596
MemberNo sorry kui ma valesti kirjutasin , kirjutaga kõik omad vastused hiljem valin neist parima , uurimistööd enda kohta kirjutada pole eriti mõted , mul oleks vaja võrdlust .
night596
MemberOleks väga palju abi kui vähemalt kom inimest vastaks sellele , vastused võite saata mailile , teha võite wordiga vms , tänud ette ära !
night596
MemberNeid küsimusi muudan hiljem ära ,mida on vaja ja mida pole .
night596
MemberEi siis ma saan üld arvamuse kõigest , saan ennast võrrelda jne .. ja uurimistöö koosnebki küsimustest .
night596
MemberJõusaal inimese elus.
Küsimused :
1. Mis on jõusaal ?
2. Milline on jõusaalide tehniline varustus ?
3. Milliseid lisateenuseid jõusaal pakub ?
4. Mida jõusaali külastamine inimesele annab ?
5. Milline on jõusaalide tüüpiline hinnakiri ?
6. Millised inimesed jõusaali külastavad ?
7. Millest sõltub harjutuste valik ja milline on erinevate harjutuste mõju inimestele ?
8. Mitu korda nädalas peaks jõusaali külastama ja kui pikk peaks üks jõusaali külastus olema ?
9. Kas jõusaal võib inimese tervist kahjustada ?
10. Mida tuleks peale jõusaali külastamist teha ?
11. Kas peale jõusaali tuleks lihaseid venitada ja miks ?
12. Milliseid toidulisandeid oleks soovituslik paralleelselt jõusaali külastamisega kasutada ja milline on nende mõju ?
13. Milline on minu isiklik jõusaali kasutamise kogemus ?
14. Mida jõusaali külastamisel valesti tehakse ?
15. Kas alkohol , suitsetamine ja narkootikumite kasutamine sobib jõusaaliga kokku ?
16. Milline on õige toitumine ja treeningkava inimesele, kes käib jõusaalis ?
17. Kas on mõtet pidada treeningupäevikut ?
night596
MemberNagu ma aru sain pidi seal 15 % rohkem olema sama hinna eest sp tahangi .
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>night596
MemberEi ma arvan mingi spordi pood vms ?
night596
MemberOskab keegi veel aidata kust banaani – šokolaadi hear 80 osta saab ? Oleks hädasti vaja !!
night596
MemberKust keegi ostis seda , kas rocca prismas on seda ? Tahaks just banaani-šokolaadi .
night596
MemberNIng paljuga ma segan : pulbrit 40 g + piima ?
night596
MemberMa pole banaani-šokolaadi oma näinud veel , aga plaanis osta šokolaad-piparmündi , nendel hind sama ja see toidu väärtus ka ve ?
night596
MemberSelge , aga oskad sa öelda mis maitse kõige parem on , olen šokolaadi oma proovinud see oli päris norm .
-
AutorPostitused