night596
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
night596
MemberKeegi oskab ööelda kui suure aja vahemikuga võib / oleks hea rinnalt surumis raskust suurendada – muidu teen 4 x 10 65 kg – sirgel pingil ja allakald pingil täpselt samamoodi .
night596
MemberAga kui aus olla , siis mitte ükski inimene ei pea/ peaks toidu kavast kinni , sest alati jääks mingi toiduaine puudu , või siis süüa midagi üle aru sisse .
night596
Member- Ja selle pärast ma üritangi süüa mitte palju , üritan hoida kaalu 77 kg ringis , pikkus on mul 183 cm ja selle pikkuse kohta on vist norm kaal .
night596
MemberSee 20 g toidab hästi ja jõudu ning vastu pidavust rohkem kui enne . Toitumine on enam vähem korras , see ei saa täiesti korras olla , sest ma käin koolis ja seal ei saa nii tervisliku toitu ja alati ei jõua ka kaasa panna . Aga toidus on alati liha , ube igasuguseid vitamiine , selle üle ma ei kurda.Ainult kui kaalu üle ma kardan kaalu tõusu , sest ma olin kuskil 4 aastad tagasi ülekaaluline jne.
night596
MemberTänud abi eest , aga mingeid toidu lisandeid oskad ehk soovitada , ise joon iga trenni ajal 20 g kreatiini , vahepeal mõtlesin osta seda otti kombod .
night596
MemberAga kui ma nii pikka maad järjest jooksen kas see põletab lihaseid või rasva ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>night596
MemberJa nii palju kui ma tean pikka maa jooksmine põletab rohkem lihaseid kui rasva ?!
night596
MemberMa pole algaja , käin juba jõusaalis 4 aasta kui ei eksi , 3 korda nädalas treenin lihaseid ja mõtlesin , et võiks mngi päev joosta ka ,et rasva maha raputada .
night596
MemberOskab keegi soovitad toitulisandid …..
night596
MemberKoostan uut treening kava ja vajaks abi … oskab äkki keegi aidata , arvestades sellega ,et tahan treenida kõiki lihasgruppe.
Ning jõusaalist rääkides ,et ise käin MYFITNESSIS ja mõtlesin SPARTASSE üle minna kas on mõtted sellel , Spartas pidi meeldivam seltskond olema , rohkem trenašööre jne .
night596
MemberKeegi oskab soovitada , mis harjutus treenib kõige rohkem trapetsi suurust

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>night596
MemberTeeme nii siis
night596
MemberMa ei tea kas on mõttet jalgu treenida , sest milleks mulle suuri jala lihaseid
night596
MemberSoovitan teha HIITi, see aitab tõhusalt põletada rasva, samas õige toitumise juures säilitada lihasmassi.
Mis asi on HIIT ? Asi selles ,et suvel käisin tööl ja jõusaal jäi vahele , enne seda kui pooleli jätsin oli lihasmaasi näha ja tunda , aga nüüd oleks vaja anda suuremad rõhku sellele ,et ilusti kõik välja jälle saada , muidu kava selline : pühapäev rind+triitseps , kolmapäev selg , reede käed + kõht ja laupäev selg+ jõutõmme + kõht + kükid
night596
MemberMa käin jõusaalis , aga lihtsalt tahaks liiksest kõhurasvast lahti saada ,et oleks puhas lihasmass
Muidu kasutan proteiini : http://www.sportshop.ee/et/component/virtu…p;category_id=6
Kavatsesin osta veel : http://www.sportshop.ee/et/component/virtu…p;category_id=3
AutorPostitused