night596
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
night596
MemberTäiesti võimalik , sest seda harjutust tehes käed on sirged ja kui loogiliselt võtta , siis iga harjutus kus kasutatakse käsi , saavad ka käe lihased kormust mõned rohkem , mõned vähem.
night596
MemberOkei, tänud abi eest Ott ! : )
night596
MemberKas seda peab igapäev jooma , või võib just jua see päev millal ma trenni teen ?
night596
MemberMis mõju sellel PUMP+il on ?
night596
MemberAlanBStard ma mõtlesin ikka HT-Ri maitseid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
night596
MemberMis maitse kõige parem ja joodavam on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>night596
MemberÜhesõnaga ma hakkan siis tarbima ht-ri enam vähem 30 g- 60 g ja dextrod 20 g – 40 g .
night596
MemberJa kui 200 g ht-ri ja 300 g dextro iga trenn sisse last , siis peab vist kooli pooleli jätma ja tööle ära minema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>night596
MemberPalju see minitoos olema peaks ?
night596
MemberPlaanis on mul osta muidu ”Oti Tsempionide eine” ning nagu seal kirjas on siis pm ht-r 60 g + dextro 40 g ja trenni ajal amino rush 20 g .
Siis sellest ma peaks saama ka kreatiini teatud koguse , nii palju , et ma ei peaks veel eraldi kreatiini jooma ?
night596
MemberMinu trenn kestab ka kuskil 2 tundi vahest 10 mini üle jne , trenni ajal ma midagi muud peale vett ei tarbi , kaalun 78 kg jõu trenni teen 3 korda nädalas , peale trenni joon kreatiini .Ja nagu ma aru sain tuleks mul siiski dextrod juurde lisada ht-rile ?
night596
MemberPalju ma sellele 30 g HT-Rile DEXTROD juurde panen siis ?
night596
MemberSelline küsimus siis , plaanis on hakata HT-Ri jooma ja tekkis küsimus , kas on mõtted siis veel eraldi kreatiini edasi juua ,
HT-R : 60 g toote koht saaks umbes 5 g kreatiini .
night596
MemberKui söömisega on raskusi , siis osta endale toidulisand , algajale soovitakse eelkõige Hera 80 .
Aga üleüldiselt kui sa ei jõuva muulajal süüa , siis söö kasvõi hommikul korralikult !
night596
MemberSulle veel soovitus ära tee samal päeval palju erinevaid lihasgruppe , hommikul mitte süües ja jõusaalis olles on sinu rasva lagunemine veits kiirem kui toiduga kõhus .
Kui sul on mingi raske jõusaali päev näiteks rinna lihas , surumine , seal oleks vaja rämedalt jõudu , aga kui kõht tühi , pole sul seda jõudu kuskilt võtta , täitsa enne trenni pole ka hea süüa mingi 1h ennem oleks hea , Hakka tarbima toidulisandeid sellest ka abi lihastele , enne trenni algust oleks hea jooksta väheamlt 5 min .Ning ära unusta , et trenni ajal peab tarbima rohkelt vett .
AutorPostitused