night596
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
night596
MemberMinu poolik pakk säilib praktiliselt 2013 aasta lõpuni. Aga samas ma ei tea, mis mõte sellel ette ostmisel on. Vaevalt, et nad vahepeal turult ära kaovad või märgatavalt kallinevad.
Asi on selles , et kui peaks üks päev avastama , et on otsas , aga lähen trenni ja fitshop kinni on siis ju ka veits halb , , kui kodus ikka olemas siis kergem võtan kui vaja . Hinna tous pole ka nii hull
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>night596
MemberKaua üks pakk kinnisena säilib ja kas on mõted osta terveks aastaks ette ära ?juuni 2, 2012 at 6:50 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #89105night596
Member
kirjeldus
100g toodet sisaldab keskmiselt: energiat 971 kJ kilokalorit 230 kcal valke 49,5 g süsivesikuid 0,0 g rasvu 3,5 g
Koostis: kana-broilerifilee (100g toodet = 208g kana-broilerifileed), keedusool (maks. 3%), lõhna- ja maitseained, taimne valk, glükoos, happesuse regulaator: sidrunhape, säilitusaine: naatriumnitrit. Tootes sisalduvad allergeenid: gluteen, kala, soja.
Säilitada: toatemperatuuril
“Kõlblik kuni” kuupäev kehtib kinnise pakendi korral.
Üks 80 g portsjon sisaldab:
kcal1849%
süsi-
vesikuid0 g0%
valke39,6 g79%
rasvu2,8 g4%
% GDA-st e täiskasvanu soovituslikust päevasest kogusest ( 2000kcal/päevas)
Tõesti hea toode proovisin järgi , maitse on hea , väike miinus on see , et teda tuleb kaua mäluda , aga see ,et seal palju valke on osutub suureks plussiks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2012 at 12:23 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #90182night596
MemberMinu kehale hera tooted ei sobi. tekitavad jubedat aknet lihtsalt!
Proovi muid vadakuvalgu pulbri jooke ehk need sobivad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>night596
MemberOkei
Member4h võrdub ikka 240 min mitte 180 min
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>night596
MemberTalv on lühike mis teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
, aeroobne peab kestma umbes tund ehk siis mul jääks midagi välja , teeks ehk 1 päev 30 min jooksmist ja 30 min suusatamist ja 2 päev 30 min jooksmist ja 30 min jalgratast?night596
MemberAru saadav siis , mul plaanis siis 2 korda nädalas teha aeroobsed , aeroobne koosneb : 30 min Jooksmisest jooksu rajal , 15 min jalgratast ja 15 min suusatamisest , kas see oleks normaalne või peaks midagi ehk muutma ?
night596
MemberAga sellest jutust ma ei leidnud oma küsimusele vastust , ehk mittu korda nädalas oleks hea aeroobsed teha ?
night596
Memberhttp://www.spartaspo…-treeningu-abc/
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen ennem ka sellel lehel ringi vaadanud ja lugenud , aga pole eriti meelde jäänud , ehk tuleb nüüd tähelepanelikult lugeda .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 29, 2012 at 11:34 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #94241night596
MemberRevalisse tulles 1997a kevad, võisin ka ise sellistest raskustest unistada, kuid just see et näed et kõrval inimesed liigutavad suuri raskusi hakkad ise ka uskuma, et miks ma ise ei võiks neid tõsta ja asi muutub käega katsutavaks. Loomulikult mitte üleöö, kuid sa näed reaalselt, et seda tehakse ja mitte kuskil videos vaid – reaalselt sinu kõrval ,siis see inspireerib, vähemalt mind inspireeris ja täna teen ise raskematega (tol ajal kui tulin sis üle 48 kiloste hantlite Revalis ei olnud). Täna kui saalis on olemas 80 kilosed hantlid, siis peab sinna pole pürgima. 70 -stega olen ka 3 seeria surunud kolmanda rinnaharjutusena, seega esimeses harjutuses võiks jutuks kunagi tulla ehk 75 -sed.
Seda nüüd küll , ise olen ka tähele pannud seda , et kui keegi teeb suurema raskusega kui mina ,siis tekib tahtmine teha kas sama raskusega või veel suuremaga ning see hakkab nagu motiveerima , üleöö sellised asjad ei muutu jah , aga kui ikka paar kuud proovida raskust vähehaaval tõsta , siis ikka toimib küll , iga asi nõuab aega
MemberEnamiku sellist nahk annab korralikult värvi ja võib päris pikka aega seda teha. Pesemisest pole mingit abi.
kui ikka paar trenni kannad kindaid ja siis ära pesed , enam värvi nad ka ei anna
night596
MemberOskab ehk keegi öelda kas jõutrenni võib teha kos aeroobsega?
mai 28, 2012 at 8:30 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #94939night596
MemberVäga ulme , ma võin unistada sellisest raskusest .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 28, 2012 at 7:26 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #95070night596
MemberOtt laseb rinnalt ikka päris hullult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused