night596
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
night596
MemberMul õnneks pole seda , aga aeroobsed peale jõutrenni teha on üli mõnus , istuks mingi 5 h jõusaalis , kui päev poleks muude asjadega sisustatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>night596
MemberSinu kahjuks pole ma algaja käin jõusaalis juba 4 aasta .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Algajana rinnalt 70 kg seeriad teha oleks raske . Siis kui ma alustasin jõusaaliga olin 15 vist ja siis surusin ehk 40 kg max. Jõusaalis hakkasin ka siis käima sest olin üle kaaluline , kaotasin 20 kg ühe aastaga , siis hakkasin juba lihaseid treenima , tegin ka aeroobsed , aga see jäi millegipärast ära , ei tea miks , nüüd olen palju lugenud Muscell and fitness ajakirja , et oleks vaja ikka teha ja foorumist on ka soovitusi tulnud , nüüd juba 2 nädalat olen teinud aeroobsed .juuni 11, 2012 at 4:30 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #78146night596
Memberokei tänud.
juuni 11, 2012 at 3:46 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #78208night596
MemberSurumis kang , mis seal sirgel , ja kald pinkidel , terve see kang on rauast vms .
juuni 11, 2012 at 2:12 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #78415night596
MemberMis mõju on sellel aeroobsel trennil lihastele , kas ta põletab neid või põleb rasv , muidu kui lihased hakkavad sellest kaduma oleks veits halb , kuigi eile sain ma teha alla kaldpilgil surumist 70 kg mis oli minu jaoks suur üllatus , kunagi oli mul rinnalt surumise max 70 kg , nüüd suudan seeriad juba teha sellega , muidu tegin 65 kg ja siit tuleb ka küsimus palju kaalub SPARTAS kang , küsisin treener Kerlilt seda ta ei osanud täpselt öelda .
night596
MemberUsu mind kui sa ikka peodel käid , ärkad lõunal üles jne siis läheb sinu toitumis kava ka metsa .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>night596
MemberInimese päevases toitumis kavas peab ikka liha ka olema , sest ikka on näha kui sa mingi paarf päeva liha ei söö siis jõusaali märgatavalt raske teha harjutusi sama raskusega nagu tavaliselt , ma ei mõtle nüüd rasvast liha . Ja normaalne oleks ikkagist süüa nii nagu inimese organism nõuab , aga mitte sisse toppida nii nagu siis üleval pool mainitud oli .
night596
MemberIstud 24/7 tatra peal ja oledki varsti rasvatu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
night596
MemberEndal käivad ka raksud õlgades läbi kui treenin õla lihast , või treenin triitsepsid , jalad ka raksuvad , aga no selle probellemiks võib olla see , et mõlemad jalad on korduvalt murtud olnud ja väänatud .
night596
MemberSuhteliselt raske on kirjutada siia nö tavalise päeva menüüd, sest kui aus olla, siis ma toitun väga ebaregulaarselt. Mõnikord on kogu mu päevane toit hommikusöök + lõunal/õhtul mingi väike näksimine, teine kord aga ainult sööksingi..
Mul ka raske jälgida seda . sest hommikusöök on kogu aeg menüüs olemas , aga vot lõuna ja õhtu see kuidas juhtub , üritan ikka süüa , aga paraku vahest pole isu , või siis kõht mingit jooke täis ja ei taha lihtsalt süüa .
night596
MemberVäljas jooksmisega hakkab esinema mul suures osas hingeldus , sest väljas jooste on takistus , see on tuul , aga jõusaalis lindil pole takistust ja mingit pinget ei tule sellest . Väljas pikkamaad joostes hakkan lämbuma :S , sest mul koormus astma .
Mis mõju on sellel aeroobsel trennil lihastele , kas ta põletab neid või põleb rasv , muidu kui lihased hakkavad sellest kaduma oleks veits halb , kuigi täna ma sain teha alla kaldpilgil surumist 70 kg mis oli minu jaoks suur üllatus , kunagi oli mul rinnalt surumise max 70 kg , nüüd suudan seeriad juba teha sellega , muidu tegin 65 kg ja siit tuleb ka küsimus palju kaalub SPARTAS kang , küsisin treener Kerlilt seda ta ei osanud täpselt öelda .
night596
MemberPole just ise kõige suurem spetsialist selles , tean seda , et inimene peab saama 1.5- 2.0 x valku oma kehakaalu kohta , rasvaseid asju suurtes kogustes mitte süüa , süsivesikud peale trenni on väga tähtsad .
1.5 puhul 82.5 – 84 g päevas ja 2 puhul 110 g – 112 g oleneb palju sa trenni teed . Palju valke on näiteks tatras , kohupiim- siin ka rasva aga noh , kanaliha , süsivesikuid saab palju banaanist , võid muidugi eraldi osta valgu joogi nagu hera 80 .
Tean seda , et paljud inimesed proovivad erinevaid rasvapõletajad OMEGA 3 BURNER ja üle jäänud , olen ise ka proovinud ,aga erilsit muutust ma ei näinud , vb midagi muutus , aga kui enda keha näed igapäev igast küljest siis on raske mingid muutust näha .
Võid ise proovida ehk see muudab midagi , aga soovitan ikkagist joosta rohkem sest jalgade liikumisel liiguvad ka puusad rohkelt.
Piltide kohta ei ütleks ,et sul oleks vaja midagi enda keha ette võtta , heas vormis on vähemalt tundub nii .
Sellel tootel on palju valke http://www.tallegg.e…kid/chick-snack
night596
MemberSelline küsimus hakkasin tegema aeroobsed trenni iga jõutrenni lõpus , kokku tuleb 2.5 h tundi kolme päeva peale ning 20 km ja ligi 1400 cal , kas see on normaalne või ehk on vaja teha mingi muudatus :
Esimne päev 2 h jõutrenn ja 1 h aeroobsed kus teen vaheldumisi jooksu ja kõndimist ja läbida jõuan 8 km , pidevalt ei saa joosta sest olen astmaatik 10 km/h tunnis kannatan mingi ehk 30 min järjest joosta , aga sealt edasi võib asi halvaks ehk minna ja sellepärast teen 10 min jooksu siis kõnnin 5 min siis jooksen jne.
night596
MemberMingi osa tuhara lihased jäävad puusadele , proovi rohkem joosta , jalgratast , see peaks mingil määral aitama , aga see nõuab aega ja sa seda ise nii ei märka kui just mingit mõõdistamist ei tee iga kuu .
Jah, see on eelkõige toitumise teema. Ja kindlasti ei tähenda see näljutamist.
Paraku paljud jõuavad selleni , et hakkavad näljutama , sest nad ei näe mingeid muutusi oma kehal ja hakkavad kilosi maha võtma ja nii palju kui ma tean eelkõige näljutamisel kaovad lihased ja siis juba vähe haaval rasv.
night596
MemberMida rohkem seda ukhem ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui terve riiul on HT-Ri täis siis suht Fun ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused