night
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
night
MemberUnustasin mainimata, et hea oleks, kui iga lihasgrupp saaks trenni ajal vähemalt 2 harjutust.
Ületrenni ohtu ei tohiks olla, sest treening põhimõttel: raske päev, keskmine päev, kerge päev
night
Memberoh üllatust, on laialt teada, et enamustele meestest meeldivad veidi vormikamad naised ja mitte anoreksiku välimusega tibid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See küll laialt teada ei ole.
Minu arust kah see eriti laialt teada pole…Olles rannas, siis töterdab vormikamaid naisi enamasti kogu aeg ringi, ning keegi ei pane neid tähele. Kui läheb aga mööda mõni sale modelli moodi kena piiga, siis pane ilatsevatele poistele/meestele pang alla.
eks asi on maitses ka, mulle isiklikult anoreksikud ei meeldi

night
Memberoh üllatust, on laialt teada, et enamustele meestest meeldivad veidi vormikamad naised ja mitte anoreksiku välimusega tibid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>night
Memberfunktsionaalse enesekaitse ning BJJ klubi Elustreening Eesti http://www.elustreening.ee/ee/
night
Memberveidi rohkem tagumikul, jalgades ning kõhul, aga tundub, et see on jaotunud ühtlaselt üle kogu keha
Memberküsimus suurele ringile oleks järgnev:
kui ma hetkel kaalun 190cm pikkuse juures ca 90 kg, kas siis on üldse vajadust suuremate toidukordade järele, kui eesmärgiks on puhta lihasmassi kasvatamine olemasolevate rasvade arvelt? Umbesl 8kg on ülemäärast rasva ja silma järgi on selle protsent ca 14%
Lisainfoks veel ,et varasematel aastatel olen võtnud palju kaalust alla, nimelt kaalusin mõned aastad tagasi stabiilselt 115kg, aga siis tuli aastane aeroobse ja jõutrenni combo ning võtsin 35kg alla ning hiljuti tuli poole aastaga 10kg otsa
night
Memberma ei saagi muud teha kui ainult imestada… tundub, et siinsed neiud teevad isegi mõnedele meestele ära. Näiteks mulle küll pika puuga

ei tea nüüd kas nutta või naerda
Membervanus: 22
haridus: bakalaureus haldusjuhtimises omandamisel, lisaerialaks psühholoogia
amet: erakliendinõustaja pangas
night
Memberkui sa tõesti 5 korda nädalas trenni teed, siis… mul on sinust tõsiselt kahju, kuna tulemuseks on totaalne ületreening ja tulemused on hoopiski negatiivsed
Memberüks selline küsimus veel, et .. kas on jõutrenniga võimalik parandada ortopeedilisi kõrvalekaldeid? Mul on nimelt jalgadega väike probleem, nad kipuvad alatasa X kujulisteks minema. Kõnnin muidu enam-vähem normaalselt, aga joostes jääb mulje nagu oleksin mingi hälvik – jalad kalduvad vastavalt paremale ja vasakule ning mitte otse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna probleem väga suur ei ole, siis on seda arvatavasti võimalik mõningate harjutustega parandada. Siit siis küsimus, mida ma täpsemalt nendega tegema peaksin ?
night
MemberMina käin igatahes sellepärast, et istuva valgekrae töö tõttu tekkivaid rasvu põletada ning vormis olla. Kunagi nooremana olin väga paks ( enne trenni 115kg, hetkel 88-90kg ) ja nüüd on lihtsalt hea meel, et normaalses kaalus olen ja mitte kõndiv pekihunnik
night
MemberPS ! ei tohiks ära unustada ka Marek Morozovit ! :damn.. sellise keha nimel ma jõusaalis käingi
night
Memberpeamiselt progressiivset rocki ja metalli
night
MemberHarjutan nüüd Oti algajate kava järgi, aga tegin sinna väikesed muudatused. Kava ise näeb välja nüüd selline:
Lamades surumine kangiga – 25kg
Lendamine trenazööril küljele (õlalihased) – 3kg
Pullover ( ületõmbed) lamades pingil hantliga
Seljalihastele trena?ööril tõmbed kukla taha – 8kg
Seljalihastele trena?ööril tõmbed rinnale – 8 kg
Allasurumised plokil – 5kg
Küünarvarte kõverdamine seistes hantlitega või Scotti trena?öör 3 kilose raskusega
Jalapress – 20 kg
Jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril – 3 – 4 kg.
Säärtele seistes trenazööril pöiale tõus – 3kg
Seljasirutajale Good Morning 10 kilose raskusega.
Kõhulihastele keretõsted kõhupingil või trena?ööril 30nese raskusega
Võtsin algajate kava just sellepärast, et ei taha end treeninguga kohe knock-out`i lüüa. Plaanis on pool aastat ( 3 korda nädalas ) algajate kava järgi teha ning hiljem lihasgrupid eri päevadele jagada.
Üldiselt on kavas ikkagi lihaseid kasvatada, sellest ka väikesed raskused treeningul, aga jõu lisandumine ei teeks ka paha. Arvan, et kaal on mul pikkuse kohta normaalne, aga lihtsalt vormi vaja end ajada ja treenin selga meelega rohkem, sest tahan oma väikesest küürust lahti saada. On see ikka nii, et teatud lihased selja sirgu ajavad või olen ma asjast valesti aru saanud ?
Edit: lisaks jõusaalile on plaanis kõrvale võtta ka 2x nädalas ujumist, et keha ka aeroobset trenni saaks. Tavaelus harjutan ma vastupidavust jalgsi pikki maid kõndides, ntx Õismäelt kesklinna on täitsa mõnus jalgsi minna