nicobellic
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
nicobellic
MemberSee ei ole veider suhtumine. Tahtmist on aga lihtsalt ma ei söö väga paljusi asju, olen proovinud aga juba lõhnast hakkan öökima ja ma ei saa sinna midagi parata. Ja pole mõtet ka seda ajada, et vaikselt mingi muu asjaga hakkata neid sööma vms, ei vea välja. Ma lihtsalt ei söö paljusi asju ja nii jääb. Ja ma ise veel tööl ei käi ega ei pea ennast ise üleval niisiis söön seda mida tehakse. Peale trenni olen lubanud kohupiima või midagi valgurikkast. Mu soov oli siit saada siiski mingeid pisi nippe ja asju mida natukenegi paremaks teha, sellepärast ma seda ju mainisin esimeses postis, muidu ma oleks ise selle toitumiskava juba ära tellinud.
Ma ei taha küll siin kellegiga vaidlema hakkata, aga siin võiks ka suhtumist ikka muuta mõningad inimesed. Igal pool ainuke lahendus – toitumiskava. Muidugi, see ongi lahendus ja toitumine ongi kõige tähtsam aga enamus inimesed teavad seda juba varem, lihtsalt ei ole võimalik seda käiku viia. Paljud inimesed ei saagi kohe hakkata enda eluviise täiesti muutma, sellepärast ma ise ka ju küsisingi, et NATUKENEGI midagi paremaks saada.
nicobellic
MemberMilleks ise jalgratast leiutama hakata – telli toitumiskava ja võid kindel olla, et saavutad oma eesmärgid.Ma võiks selle tellida aga ma olen enam kui kindel, et ma nagunii ei suudaks seda järgima hakkata. Ja ma olen sellega leppinud. Sellepärast tahtsingi lihtsalt nippe, et natukenegi midagi parandada, kuskilt võib midagi ära jätta ja muuta aga täiesti järgima hakkata ma ei olek selleks võimeline.
nicobellic
MemberNonii, siin paar päeva nüüd peale pannud. Tulemusi muidugi vara oodata. Sellise pealmise valu võtab ära natukeseks ajaks peale panemist aga pärast tuleb tagasi. Seestpoolt on ikka suht sama. Nädala kasutan veel siis kui ei toimu midagi rohkemat käin arstitädi juures ära.
nicobellic
MemberKirjelduste järgi sobiks jahutav.
Hobusepalsam Extra tugev – Soojendav geel lihaspingete ja liigeste hoolduseks
Väärtuslikud hobukastani ja punase viinapuu ekstraktid hoolitsevad hea verevarustuse eest. Sisaldab ka melissi, kummelit, humalat, palderjani, raudrohtu, puuvõõrikut ja apteegitilli. Sobib hästi pinges lihaste ja liigeste puhul, eriti enne sportimist või muid kehalisi pingutusi.
Hobusepalsam – Jahutav geel lihaspingete ja liigeste hoolduseks
Sisaldab väärtuslike ürtide (hobukastan, arnika, rosmariin ja põldmündiõli) ekstrakte. Sobib kasutamiseks lihase- ja seljavalu, põletike ja tursete leevendamiseks, samuti põrutuste, nikastuste, venituste, reuma ja veresoonte laienemise puhul.
nicobellic
MemberOot, aga neid hobusesalve pidi palju erinevaid olema? Üks kuumutav, teine jahutav, millist osta?
nicobellic
MemberPõhimõtteliselt arsti juurde ma ei kipu, sest peaaegu alati ainus mis tehakse on, saadetakse mind igale poole erinevatesse linnadesse teiste arstide juurde ja kokkuvõttes ei midagi.
Mis mul üldse selliste sümptomite järgi olla võib? Lihase põletik?
Lähen homme vast apteeki ostan uue geeli. Hakkan reiele määrima peale seda rõhkside peale ja loodan, et läheb paremaks. Vaikselt venitada oleks tark tegu või mitte?
nicobellic
MemberOleks abi kui ütleksite kuidas siis oma vaevustest üle saite?

nicobellic
MemberTänan olemasolevate vastuste eest, aga keegi teadja võiks veel midagi lisada.
nicobellic
Member6. See sind just ära ei tapa, aga sealt saad sa suures koguses süsivesikuid ja rasvu, kui sa neid ära ei kuluta võivad need hakata ladestuma.Nojah, kuna ma treenin õhtul peaksin ma need kulutama ikkagi suht väikesele kogusele tagasi. Vähemalt ma arvan.
Amarillo:
Olen isegi suutnud nädal aega ilma olla ja lihtsalt laksust ikka hakkan jooma.
nicobellic
MemberJooksu kohapealt:Korralikuks jooksu arendamiseks piisab tegelikult minimaalselt 2 päevast:
1) Intervallid/tempo
2) Pikk jooks
Võid lisaks teha ka taastusjooksu, peale jalatrenni näiteks, see on siis hästio rahulikult, aitab piimahapet paremini lahustada.
Päevad võid jagada nii:
T – intervallid/tempo 20min (selja ja biitsa päev, eelnevalt tegid rinda, sobib väga hästi)
N – taastusjooks 30min (hästi rahulikult)
L – pikk jooks (1h 20min – 2h) (rahulikult), püüa iga L trenni teha, kui mängu ei ole, siis lihtsalt jookse pikem ots (12km või rohkem)
Pühapäev võta vabaks, puhata on ka vaja!
Sel juhul lükkan jooksu viimaseks ja jooksen peale hantlite harjutusi? Ning puhkepäevadeks jäävad reede ja pühapäev.
nicobellic
MemberOlgugi et üsnagi lühike kava soovitan siiski vabad päevad sellisteks ka jätta, ületreenitus on kerge tulema ja pärast kahetsed
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nojah. Kuigi natuke täiendan küll kava veel. Reede vast jätan täitsa vabaks päevaks ja taastumiseks. Siis on korralik saunapäev. Muidu paar korda nädalas saan ma ka massaazi mis aitab taastumisele kaasa ma arvan.
Eks ma natuke sirvin veel netis ringi ja vaatan head huvitavad ja väheke täiendan kava ja nuputan nende jooksupäevade üle.
Tekkis veel selline küsimus, et kas enne trenni artic sporti pigem tasuks juua või mitte? See oleneb vist kas tahad kaalu langetada või mitte?
nicobellic
MemberSiin on mõned head kavad mida kodus teha..See esimene kava on täiesti arvestav.
Nii, et umbes taolise saaks. Seda pinki mul nii, et kaldpingil harjutused jäävad esialgu ära.
Esmaspäev:(Rind, triipets)
Soojendus, venitused jms.
Käsikute surumine 3 kordust 15,8,6
Käsikute lennutamine 3 kordust 15,10,8
Ülestõmbed käsikuga 3 kordust 15,10,8
Teisipäev:(Selg, biitseps, kõhulihas)
Jooksmine 20 minutit(Ei tea kas kõlbab siia enam?)
Bent-Over Dumbbell Row- 3 kordust 15, 8, 6
One-Arm Dumbbell Row- 3 kordust 15, 8, 6
Dumbbell Deadlift- 3 korust 15, 8, 6
Standing Dumbbell Biceps Curl- 3 kordust 15, 10, 8
Seated Dumbbell Concentration Curl- 3 kordust 15, 10, 8
Crunch- 3 kordust 25
Kolmapäev:(Quadriceps, Hamstrings, Calves)
Dumbbell Squat- 4 kordust 15, 10, 8, 6 (selles harjutuses ei ole kindel kas suudan, põlvedel eluaegne vigastus kükke teha raske.)
Dumbbell Lunge- 4 kordust15, 12, 10, 8
Dumbbell Stiff-Legged Deadlift- 4 kordust 15, 12, 10, 8
Standing Dumbbell Calf Raise- 4 kordust 15, 12, 10, 8
Neljapäev:(Shoulders, Traps, Abs)
Jooksmine(Kas sobib siia?)
Seated Dumbbell Shoulder Press- 3 kordust 15, 8, 6
Standing Dumbbell Lateral Raise- 3 kordust 15, 10, 8
Bent-Over Dumbbell Lateral Raise- 3 kordust 15, 10, 8
Dumbbell Shrug- 3 kordust 15, 10, 8
Crunch- 3 kordust 25
Reede:
Mida siin teha?
Laupäev:
Pikem jooksmine(võibolla)
Pühapäev:
Jooksmine 20 minutit.
Viimased päevad jäid üsna tühjaks. Taastumiseks niipalju ka vaja ei ole, et mis neil päevil teha? Samuti võiks keegi targem vaadata kuidas jooksupäevad siis üldse teha. Ning kuhu mahutada veel kätekõverdused, hüppenöörigahüpped.
-
AutorPostitused