nextbestsuperstar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
nextbestsuperstar
Memberloomulikult võid juua ka fatburnerit, kuid hind teeb selle minupuhul suht kalliks.roheline fatburner maksab rimis praegult 12 krooni + pant vms .
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 20, 2008 at 2:48 p.l. in reply to: Ennusta ja võida – Kes võidab Mr. Olümpia 2008? #166420nextbestsuperstar
Member1. Jay Cutler
2. Dexter Jackson
3. Phil Heath
4. Dennis Wolf
5. Melvin Anthony
6. Dennis James
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nextbestsuperstar
Member.. huvitav miks inimesed enesega nii teevad ?
nextbestsuperstar
MemberNo sellise trenniga saab sust küll varsti ‘nextbestsuperstartegelt on asi siiski selles ,et ma üritan vasakut biitsepsit meeleheitlikult järgi aidata .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nextbestsuperstar
Membermitu seeriat ja mitu korda nädalas biitsepsile oleks mõistlik teha ? alguses tegin 16-20 seeriat, nüüd teen 12-14 aga intensiivsemalt , pausid seeriate vahel ~60 sekki . lihase verd täis pumpab küll ,aga ei tea kas see on ideaalne viis . olen arvestanud nii ka, et lihas saaks peaks kõva trenni vähemalt 48 tundi puhkust . aga noh , kui mingit lihasvalu enam tunda pole, siis on lihas ära taastunud , eks ? sest peale selja trenni saab ka nats koormust , aga peale seda ma küll tihtipeale 48-tunnist puhkust ei tee.
nextbestsuperstar
Memberebareaalselt rõve
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nextbestsuperstar
Member.. kui juba jagamiseks läks ..
trenni teen 5 korda nädalas ja põhiline eesmärk on mass siiski .
“>nextbestsuperstar
Member1. 5 praemuna , 2 võileiba juustu ja singiga , klaas piima kõrvale
2. 200g kohupiima , 2 võileiba juustu ja singiga , klaas piima kõrvale
krdi palju vaheldust ikka .
nextbestsuperstar
MemberHea , et meil rannas selliseid “mallikaid” ei ole. Mine tea mis teevad elusast peast. Vaevalt, et ainult kõrvetavad.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
see ”müsteerium” on kahjuks natuke oma võlu ära kaotanud ,sest need nõmedad zooloogid tegid juba kindlaks ,et tegemist on pesukaruga , kel on lõualuu pooleks (see jätab selle noka moodi suu) ja vees ligunemisest karvad ära tulnud . vaesekene .
nextbestsuperstar
Memberhea pudru sel mehel toidulaual ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>metsikult suur ikka küll..
nextbestsuperstar
MemberEks siis tuleb vist endale selgeks teha, milleks on vajalikud rasvad, süsivesikud ja valgud ning nende erinevad vormid! Selle siia ümberjutustamine oleks juba liiga aeganõudev ülesanne.kusjuures .. mul on täielik segadus juba , iga inimene on toitumisspetsialist siin foorumis ju . Ott räägib ,et loomsed rasvad on saatanast , samas Fred ja paljud teised propageerivad neid kõigest väest. On juttu kolmest toidukorrast ja selle kasulikkusest , samas räägitakse , et 5 toidukorda kiirendab ainevahetust jne. Öeldakse ,et süsivesikud on halvad , aga putru ja muid liitsüsivesikuid söövad pea kõik nii usinalt kui võimalik . Sellest saab järeldada ainult seda , et ju siis ainult lihtsüsivesikud on halvad .
Selle siia ümberjutustamine oleks juba liiga aeganõudev ülesanne.Okei ,aga keegi võiks lingi anda siis (v.a. Fredi ajubiokeemia artikkel , seda ma olen juba korduvalt läbi lugenud)
nextbestsuperstar
Memberkuule Thanks Mees:)eelmise vastaja kasutajanimi oli ”trennineiu” , aga ei no vahet pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nextbestsuperstar
MemberTrennivabadel päevadel piisaks tavatoidust.kreatiini taseme võiks ikka koguaeg üleval hoida
nextbestsuperstar
Membertean et 1/3 valku ja 2/3 süsikaid)sa nagu rasva üldse ei söö või ?
juuli 19, 2008 at 12:33 p.l. in reply to: Sooviks väikestviisi abi saada,et trenn lihtsamaks muuta #160896nextbestsuperstar
MemberÕlalihastele istudes trenazööril surumine ülesKuidas seda veel võimalik on,meie jõusaalis sellist pinki pole :S
tee näiteks kangi surumist kukla tagant või hantlitega surumist.
AutorPostitused