netz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
netz
Member
kõik kes tahavad molle veriseks peksta saavad tappaVõibolla ta mõtles, et WORLD PEAC!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et kui keegi tahab kellelgil molli sisse taguda, siis tagutakse tal.
Et oleme kõik korralikud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või wtf, kust selline andekus pärit on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu juudi moodi.
netz
Member184,3cm
76,5kg
17
netz
MemberKontrolli kas enda süsteem on ikka korras.
Ise pole nagu kohanud.
netz
MemberMuidu oleks norm, aa ma kaalun 76-77kg, et see on täielik enesetapp
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma võin kiire olla, aga nagu videos oli näha, ma saan surma

Oleks kaalu 20-30kg rohkem oleks vist norm juba.
netz
MemberMõned kõige levinumad ja paremad meetodid:
Loe lambaid. Kui ikka ei aita siis loe 10000ni. Kui see ka ei aita, siis mõni lollakas raamat mida sa üle kõige vihkad. Näiteks mõni teadusraamat tigudest.
Kui ei viitsi lugeda, peksa raamatuga endale vastu pead kuni pea uimaseks muutub.
Kui need ka ei aita, siis tee 50 plaksuga kätekõverdust.
Siis võid veel proovida 10 korda haigutada ja öelda endale, et olen unine.
Veel võid korrutada endale, et sina pole väsinud, aga lihas on.

Ma ise ükskord jooksin 20 tiiru ümber maja ja aitas.
Anyway endal on sama jama ja pidevalt ja ükski meetod neist ei aita eriti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuulan öösel playerit kuni magama jään.
Räägitakse, et muusika pigem ärritab jne, närv läheb pingule, what ever
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>anyway mina alati jään magama, kahju ainult, et keegi kõrvaklappe peast ära ei võta ja kui nad kõrva jäävad siis on sitasti, sest hommikul on päris pes, võid kurt olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei kuule äratuskella kah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aa ma tean mis aitaks ideaalselt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul õde rääkis, et pea peal seis on ülikõva, et mingi periood pea peal seisu= terve ööpäeva ülevalolekuga või midagi sellist oli. Ma ei tea kui kaua.
Igatahes proovi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Veri läheb pähe ja kolksti magadki.
netz
MemberIse teen neid tavaliselt eraldi, aga mõnikord teen koos ka.
Tavaliselt ikkagi põhimõte, et kui ma teen rinda siis see kurnab juba triitseptsit kah. Teen rinda veel kitsama haardega ja kurnab triitsa veelgi enam+ veel mitu harjutust triitsale(rind,tri). Biitseptsit teen tavaliselt järgmine päev koos jalaga.
Aah ei ole mõtet eriti, eks Sa püüa leida see oma!!
Igatahes koos võib neid küll teha.
netz
MemberJah, Pärnus võiks ka olla

Aga ma kardan tegelt selliseid asju.
Jalgpall on parem, sest sellega on nii, et vigastused on kerged tulema..
Ei tahaks eriti 100-150kgsega kokku põrgata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>netz
MemberÄra ole nii palju arvuti taga
Ja kui ei näe, siis osta prillid või seo enda selg tooli külge kinni. Ok niisama tögasin.
Tegelikult on nii, et kui sul on saalis treener, küsi talt julgesti nõu.
Kui ei, siis pane kuskile arsti juurde aeg kinni. Mul pole küll õrna aimu mis arsti, aga ju on mõni selline kes teemat valdab.
Ei tea kas just spordiarst, anyway, viga tuleb ilusti kindlaks teha, et kus ja mis!?
Tead seda, et asja saab hullemaks kah treenida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
netz
MemberJah, tehnikat tuleb alguses õppida kerge kangiga. Näed, teed liiga kah endale nii.
Ise hakkasin kah tegema nii kuu aega tagasi, aga tehnika on vele veits nõrk, nagu mu sõber ütles. Raskused on juba väga suured. Lähengi praegu õue peegli ette harjutama..
MemberTeed ikka piisavas koguses harjutus?
Ise teen näiteks nii: kangiga 12x,10x,8x,10x,12x Püramiidi.
Siis järgmine on blokil biic kus teen koguaeg 8 minnes nii kõtgele kui võimalik. Suht superseeriatena ja kokku tuleb nii 5-6 seeriat.
Peale seda ez-pingil teen hantlitega mõlemale käele 3×10.
Et kokku tuleb kordusi trennis ca 122-130 kordust.
EI tea kas sellest mis ma ütlesin midagi kasu ka oli, aga soovitan mõnel harjutusel rakendada superkombinatsiooni.
netz
MemberMa veidi aega tagasi jõin 2 pudelit õllet, sõin praekartuleid ja pool kg jäätist

Still alive!!
MemberIse teen ka vööta, aga on kindel plaan see endale osta.
Ohutum ja targem oleks vist jah.
netz
MemberSamas ka jõusaal lühendab inimese eluiga julmalt.
Kas näiteid on tuua?
Tõstad üle saja kilo rinnalt ja järsku vajuvad käed ära ja kogu raskus kukkub rindadele….
Juhtugu mis iganes. Terve see maja võib kokku vajuda.
Need kärbsed või asjad kah mind ei huvita.
Kui keegi suudab mulle tõestada, et elan nüüd 5 aastat vähem, siis ma naeran ta pihta..
Olen vana mees ja suren ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> So what kui see nii oleks.Praegu peaksin olema nõrga kerega kõhetu noormees. Wuh..!
Jõusaalis käimine ja kulturism on liiga head.
Võibolla need kuulsad keemikud jah surevad varem..
netz
Member15üle.
Pole surumist teinud enam tükk aega.
Põhirõhk on lihgasmassi arendamisel mitte rekordi surumisel.
netz
MemberKas kopsumaht on väike või kopsusombukesed on juba suitsetamisets liialt kahjustatud.
Iga päev suitsetad ühe suitsu vähem ja sööd iga päev rohkem porganit.
Peale seda metsajooks ja järves ujumine.
Leopold ütles väga õieti,
suitsetamine pole enam moes.
Ei ole-ei ole!
Out!! Kindel out!!
Sport on in!!
-
AutorPostitused