netz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
netz
MemberSiis ära vihasta välja ja otsi välja need vastused.
netz
MemberOsta kreatiini ja lase proteiiniga koos.
Vahepeal muidugi võib puhkust ka rinnale teha.
Puhkus on alati hea.
netz
MemberMina soovin edu!
Kahju, et ise seda 14-aastaselt ei avastanud..
Tahaks ka midagi 5 aasta pärast saavutada.
netz
MemberSeal jõusaalis kus minea käin, see on kitsas ja kõik aparaadid ja asjad sees on 20-30 aastat vanad.
Asjad juba purunevad jõu all. Ise arvan, et treenida on võimalik mistahes tingimustes.
Kui tahet on midagi saavutada..
Ise muidugi sellises jõusaalis ei käiks kui selle eest raha küsitaks, aga kui enda keldris oleks siis oleks päris õnnelik, läheks kohe roostet hõõruma ja värke värvima.
netz
MemberMa saan väga hästi aru mis küsid..
Mul endal olid ka päris head kõhulihased vahepeal.
Tegelikult arvan ikka veel, et on enamvähem, aga hoolikal uurimisel on näha, et nad pole päris paraleelsed. Rinnast esimese rea 2 on hästi.
Teisel real on endapoolt vasaku külje lihase osa veidi madalamale ulatuv kui paremal pool.
Aga raske on näha viimast 2e, sest rasva on peale kogunenenud usinalt
netz
MemberVend:
Sellise kehaga peaks kohe pikamaa jooksjaks hakkama..
Minu soovitus on, et viska oma arvuti aknast alla. Need arvuti taga mängijad on puhta väärakad ju.
59kg on ju s* vähe. See naise kaal. Kohe jõusaali massi tegema. Proteiinid, süsivesikud jms toidulinsandid.. Ma ei tea, ma saaksin närvivapustuse.. Kohe trenni ja jutul lõpp.
Arvuti ei arenda keret.
netz
MemberMinu jaoks on kükk 140 väga hea tulemus, ise jõuan vaevalt 110ga.
Jõutõmme on kah igati timmis ja rind pole ka tegelt paha.. Ikkagi kaalud ju 60kg.
Kaua Sa treeninud oled? 400 tuleb ikka kokku. Hea tulemus.
netz
MemberNaistel kaob rasv jalgadelt ja tagumikult kõige hiljem ja sinna talletub kõige varem.
Meestel talletub rasv kõige varem kõhule ja kaob sealt kõige hiljem.
Milles viga, milles viga?
Ei, Sa lihtsalt ei keskendu siis piisavalt. Bodypumpi võibolla peaksid minema ja laskma endale koostada toitumiskava.
netz
MemberKas selg on üldse sirge?
Hoiab ühele poole kaldu rohkem äkki?
Küsin seda seepärast, et mul endal oli kunagi jama, kus üks õla pool oli madalamal. Spordiarst ütles, et skoljoos. See hästi vähe oli ja soovitas keskendunult selga treenida ja nüüd on täiesti korras.
Ma ei tea, ma lihtsalt rääkisin enda loo. Midagi peab ju valesti olema. Ma tegin harjutusi ka alguses aegluubis ja keskendusin 100% õigele liigutusele.
netz
MemberKoolis õpi kõiki aineid
netz
MemberÄra väga muretse…. Põhiline ongi, et Sa sööksid kõvasti.
Ise käisin ka jalgpallis ja korvpallis kunagi. Sealt suurt lihast ei saa, aga vormis hoiab küll. Areoobse põhja sain hea alla, mis on väga oluline jõusaalis käimisel.
Soovitan tunde järgi teha, nii et järgmine päev lihas ka kont ei valutaks.
Ei tea ühtegi kava soovitada.
Mul vend keskmaajooksja ja tal pole jõusala eriti soovituslik, nii ta siis teeb näiteks 1 jala peal kükke, hoiad kapi äärest kinni ja teed. Alguses tundub võmatu, aga varsti teed muuseas. Hea harjutus(Y)
netz
MemberKuskilt targa käest kuulsin, et ca. 50% on toitumine, ca49% on aeroobne ja 1%see rinnalihastrenn.
Või ma panen puusse, see oli vist ikka kõhulihase kohta, kuid igatahes, väga palju see ka ei erine.
Toitumine korda, aeroobne korda!!
netz
MemberIse pole jõutõmmet kunagi kava järgi teinud. Kuskil 2 kuud olen tegelenud.
Alustan kerge kangiga ja teen 6-8x.
Ma ei tea mis see maksimum Sul on, aga esimene seeria võiks olla kuskil 40% rekordist.Et kui on 100 siis alustad 40ga.
Aga jah, kava järgi pole ma tõesti teinud, selle olen peas ise välja töötanud.
Suht julgelt teen kah.
Ise alustan 70st. Teen 6x. Siis panen peale 100 ja teen ca 3 korust.
Siis lükkan vihaga 2 20kg ketast otsa ja teen 1-2 korust. Enamasti ikka 2.
Peale seda panen 10 kg kaupa. 150, 160, 170, 180, 190.
Aga jah, kahjuks kava pole pakkuda. Ma pakkusin vaid idee

Eks see vbla sobibki vaid mulle.
Varem olen palju selga treeninud, jalgu treeninud. Kükke, jalapressi, blokil eest ja tagant ja seeriaid igas harjutuses vähemalt 5 ja korudused ka vähemalt 10-12.
Jalgu treenin 2x nädalas- T ja R. Et Sullegi sobiks.
Teisipäeviti teen jalapressi ja reedeti kükke.
Kui ei meeldi, oota oma kava. Eks usinad kirjutavad kah.
Ehk need keda minu post närvi ajas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>netz
MemberEnne, kui võid kasvõi mõeldagi oma rinnalt surumise maksimumi suurendamisele, peaksid teadma mis lihaseid rinnalt surumisel töötavad. Otseloomulikult on üheks tähtsaimaks lihasgrupiks rinnalihased, kuid eksivad need, kes loodavad vaid rinnalihaseid tugevdades uusi raskusi suruda.
Esmalt tuleks ära märkida triitseps. Triitsepsi peamine funktisoon on käe sirgeks surumine.
Järgmised võtmelihased, mis on rinnalt surumisega tihedalt seotud, on õlad ehk deltalihased. Deltalihase osad kinnituvad kolmes kohas moodustades kolm pead – eesmine külgmine ja tagumine.Külgmist ja tagumist pead kasutatakse ainult rinnalt surumise stabiliseerimiseks. Seevastu eesmine pea saab päris tugevat pinget, sest eesmine pea vastutab käe liigutamise eest kehast eemale suunage ette, mis on rinnalt surumise liigutusele väga sarnane.
Üllatuslikult on rinnaltsurumisega seotud veel üks lihasgrupp- lailihased. Rinnalt surumisel suruvad lailihased käsi keha keskme poole. Tugevad lailihased on tähtsad rinnalt surumise liigutuse alumises faasis.
Ja lõpuks on väike, kuid tähtis grupp lihased, mis võivad aidata rinnalt surumise eesmärke saavutada või need hoopistükkis purustada – õlavarre pöörajalihased.
netz
MemberMa käin Paikuse spordikompleksi jõusaalis.
See on väike saal, ajast ja arust..
Ma saan tasuta, sest elan siin.. Teistele maksab vist kah midagi.. Nagu soe vesi või nii.. Sauna saab kah..
Mõtlesin kah Kimberisse minna..
Et 350eeku, 0eeku, 350eeku, 0eeku
0-eeku ja proteiini
AutorPostitused