netz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
netz
MemberMuidu on oht vigastada jala tagumisi kõõluseid… tõsijutt!! Kui tõsekingi pole tuleb midagi kanna alla panna. Ise teen kükke siis panen väikesed kettad alla, kuskil 1-1,25cm, sõltuvalt ikkagi mis jalas on.
netz
MemberJa alles 2 tundi peale söömist võite oma kokteili juua
netz
MemberMis Sul muud ikka teha, hüppa hüppenööriga nagu hull
netz
Member2x päevas, vahetult peale trenni või trenni ajal ja enne magamaminekut. Varieerida tuleb vaid süsivesikute kogusega. Eks uuri.
netz
MemberMunavalge sisaldab 0,05% avidiinproteiini, mis “The Avian Egg” andmetel võib mõjuda närvisüsteemile laastavalt, kui muna või munavalget süüakse keetmata või suuremate portsjonitena. Nimetatud kahjulikku mõju tõestavad loomkatsed ning seda on võimalik ära hoida munade keetmisega. Seda tuleb pidada meeles ka vedela või kuivatatud munavalge kasutamisel toiduvalmistamisel või dieedi eesmärkidel.
Et muna vedelalt siiski ei soovitaks.. aga iga mees ise teab. Salmonelloos on kah suht aktuaalne teema siin.
Ja mis küsimus see on, et mis jooki teha..
Mina ise lasen süsikaid ja proteiini ja vahepeal panenen mingit maitseainet sisse, kakaod, siirupit. Tavaliselt laha piimaga(0-1.5%), aga vahepeal veega.
Tuleb olla julgem ja katsetada.
netz
MemberKui isu ei ole siis tuleb isuta süüa. Sööma peab ja kindlasti 3x päevas vähemalt!!
Õhtul kui koju jõuad, siis söö vähese süsivesikute sisaldusega toite..
See suve värk tegelikult, et pole isu.. Talvel on terve päev läbi meeletu söögiisu
netz
MemberEile mängisin korvpalli ja higistasin meeletult.
Ei tea, kui lähtuda faktidest, siis higistamise eesmärk on keha ju jahutada..
Seda sellegipoolest ei oska seletada miks osade organism rohkem jahutust vajab
netz
MemberMidagi ei pea…. Mitte keegi ei käse..
netz
MemberEnda rekord on 110.
Silmad maha

Usun, et võiks olla rohkem, aga suht ammu, pool aastat tagasi tegin 100 kg õlgadel ja üksinda saalis…
Siis ei jõudnud püsti tõusta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidagi asend jäi nii valeks
siis vajusin põlvili ja viskasin viimase jõuga kangi selja taha ja tõmbasin jalad alt ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis ma ei julgend teha enam, nüüd jälle teen, vaja on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>netz
Memberma tean et ülimalt loll küsimus aga ma pole kunagi spordiarsti juures käinud ja ma mõtsin et kuda sina saada ültse??Pärnu Haiglas paned aja kinni Dr Made Vunki juurde.
Järjekord on suht pikk.
Vbla mitu nädalat ootad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise ma ju käisin eelmine aasta. See aasta uuesti (Y)
netz
MemberKunagi sain ma hea lingi siit foorumist või eip tea kust (H)
Seal näitab ilusti aeglaselt kuidas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi päris plaju olen tehnikat Otti klippidest õppinud (Y)
ning trennis kah sõpradega täiendame üksteist..
netz
MemberMa olen kuulnud juttu. et fastum gel ei ravi sittagi, valu võib ajutiselt ära kaduda, aga ravitoime pidi tal suht null olema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lähtun lihtsalt ühe tõstja jutust..Õnneks endal pole kunagi ühtegi suurt vigastust olnud, va randmevigastus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>netz
MemberNovembris saab 1 aasta
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trenni päevas teen 1-2 tundi..
Mõnikord harva kui trennitempo on aeglane siis teen 2 ja pool tundi trenni, aga see väga harva… Ma ei nimetakski seda trenniks, vaid, et ma lihtsalt ei viitsi koju kah minna ja lasen rahulikult edasi (H)
netz
MemberTe võite süüa neid valke nii palju kui tahate aga üle 80 kilo on juba raske puhast lihast juurde saada…Ja see nr 1 on üks igavane jama kraam ..sest ma tarbisin seda üks aasta aega ja mul tuli vast mingi 1-1,5klio juurde.Kui lihas ei kasva on midagi ikka väga valesti olnud.
Mina arvan, et ületreening
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> või siis oled lihtsalt laiskvorst ja mõtled, et valgu söömisel lihas kasvab…Kasvabki kui trenni õigesti teha..
netz
MemberKuulitõukaja jaoks on väga oluline kiirus…Kas sprindiga ikka tegeled?
Siin amazonis kohe esilehel on kah praegu hea artikkel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aa miks sa treeneri käest abi ei küsi ma aru ei saa…
AutorPostitused