netz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
netz
MemberMõtlen oma vaenlaste peale. Mitte vaenlaste, aga konkurentide.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Koolis on mul enamvähem võistlus, et kes surub rohkem ja see viib edasi.
Ei taha teistest sitem olla. Väheke hirm isegi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja veel, et tõesti on nii, et kui kell on praegu 12 läbi siis ma juba mõtlen pingsalt millal trenni saab.
Kütan end justkui ülesse. Kontidesse ja lihastesse tuleb kohe hea tunne. Tahaks trenni teha ja nii mõnikord terve päeva hommikust saadik mõtlen trenni peale ja kui trennis olen siis läheb alati hästi.
Mõnikord on nii, et päeval jube väsinud ja kui kell 7 ärkan siis paanika, ruttu trenni ja sittagi ei jõua. Noh kui ei jõua siis ei jõua ja ükski kujutlus ka ei päästa.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>netz
MemberTänan informatsiooni eest. Ma arvasingi et midagi on jama, et miks mitte.
MemberNoh tänan kõiki vastajaid.
Sain palju targemaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd trenni rakendama teadmisi.
netz
MemberTänks Tsaar operatiivsuse eest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ostsin süsivesikuid ka. Segan neid koos valguga.
Seal oli, et 30g+30g.
Nagu 30 süsivesikuid ja 30 valku.
Anyway hea kui inimesed lahkelt oma teadmisi jagavad.
Normaalne rahvas siin.
Membersee on küll natuke tüütu, aga saad umbkaudu ka kaaluta ära teada. Oletame, et on 1 kg pulbrit (1000 grammi). Võtad supilusika ja tõstad kogu pulbri näiteks purki ümber, lugedes nii ära, mitu lusikatäit tuli. Lõpuks jagad pulbri koguse saadud arvuga ja ongi umbkaudne grammide hulk käes.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänks Freshman matemaatilise nõuande eest!! Nii ma teengi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>netz
Memberkaal oleks kindlasti abiks, saad kindla koguse teada!30 grammi tundub kuidagi vähe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kas su proteiini pulber sisaldab 100g proteiini 100g pulbri kohta? siis oleks asi usutav.Whey8100- ultrafiltreeritud 100 vadakuvalk.
Kasutusjuhend: Segada seikris 30g pulbrit 0,5L vee või piimaga.
100g sisaldab:
Proteiini 81g
Süsivesikuid 6g
Rasva 5g
Kehakaal on 73kg.
30g jah, aga järelikult siis mitu korda päevas tuleb tarbida.
SIIT KÜSIMUS, MITU KORDA PÄEVAS TARBIDA.
LISAN ÜLESSE KA KÜSIMUSE.
Tänan Tsaari kiire vastuse eest.
netz
MemberPalju õnne!
netz
MemberKõik tundub õige olevat. Ole kannatlikum ja vaata oma proteiin üle. No1 proovi.
netz
MemberRasvast vabanemiseks on tähtis kehaline aktiivsus. Kui tahad kõhust lahti saada, siis tee päevas 3×100 kõhukaid. Põleta see rasv sealt ära. Tahtejõudu ja usku on vaja. Ära alkohooli ka joo!!
netz
MemberTäpipealt, ise olen ka sama vana.
Tahaks ka huvi pärast näha, kuigi see ei oma mingit tähtsust. See kui keegi on minust suurem ja tugevam ei tähenda et ma oma treeningplaani muudan.
-
AutorPostitused