netz
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
netz
MemberMina olen aru saanud et see on ca 10cm(üle selle). See õlgade laiuse jutt tundub ka päris õige.
Põhimõtteliselt kui Sa mõtled rinnalt surumist, siis jah triitseptsit kah, aga triitseptsit treenib laia haardega kah.
Kitsaga treenib rinna sisekülgi.
Triits saab kah rohkem vatti.
Vist.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>netz
MemberÜtle kas sellisest suure kordusarvuga lihastrennis on ka kasu?
Ausalt see huvitab mind
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen ka võimeline tegeme ca 500 korda, aga sain siin foorumis selgusele, et normaalne on ikkagi kuskil 15-25 korda ja tihedalt kuskil 5 seeriat järjest.
netz
MemberOk ma kunagi ajasin täielikku jama kõhulihaste kordusarvu kohta.
See oli täielik jama.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uurisin järgi ja normaalne korduste arv on 15-25.
“>netz
MemberSeob hapniku.
Kasu on ikka.
Mu vend on jooksja ja ta pidevalt tarbib rauapreparaate ja vahepeal sõi seda ka.
netz
MemberÄra siis amazon.ee-d kinni pane.
Näiteks mul on see päris vabalt terve õhtu ees.
Mõtlen foorumit.
netz
MemberMõni kuu käinud trennis. Põhja pole all. Alustasin 50kg mida ma vaevaliselt jõudsin
Nüüd uus kava ja plaanid on suured.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>17a/73kg/85kgrekord
netz
MemberMina mõtlesin ka, et see on ikka üksteise täiendamise koht.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tsit:
SHUT UP AND TRAIN!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>netz
MemberArghh.. Kaua peaksin siis ootama?Muide netz, kas nt. paratsetamoolil on siis kõrvalmõjud, mis jõudu kahandavad?
Veits panin mööda jah.
Kuna ravimitel on kahjulikke kõrvaltoimeid, siis on otstarbekas kasutada ravimteesid. Sel juhul peame kinni ka kuldsest palavikureeglist – vaja on palju juua. Ravimtaimedest on head palaviku korral pärna-, kummeli- ja leedripuuõied; maitsetaimedest basiilik ja meliss; samuti vaarikas, mustsõstar, punane sõstar, jõhvikas, kirss; apelsinimahl.
netz
MemberKui tablette oled tarbinud siis on jõudu vähem. Ma olin ka haige ja käisin ka trennis. Selline tund aega kergelt lihasele toonust ikka võib.
Aga ma polnud nii haige. Palavikku polnud ollagi.
Sul on võibolla ülehomme 40.
Võibolla mõni targem teab kuidas käituda, aga ma ühe trenni pärast üle varju ei hüppaks. Terveks tuleb ennem seda.
netz
MemberMine spordiarsti juurde.
Las ta vaatab Su rühi üle.
Kui lihase viga siis anatakse Sulle juhiseid kuidas väiksema lihase osakaalu suurendada.
Edu!
netz
MemberOled seljale liiga teinud.
Hoiad ikka selga sirgu kui kangi maast lahti tõmbad. Kui Sa teed nii siis tead mis ma mõtlen.
Kui ei siis uuri targematelt jõusaalis välja kuidas keret hoida, et vältida selja äratõmbamist.
Kui ei ole nii siis on äkki skoljoos või miskit seesugust.
netz
MemberOlen kah kuulnud et kreatiini puhul tarbitakse seda kuuridena.
Koguaeg seda tarbida ei tasu.
Endal kogemused puuduvad.
netz
MemberJah, täpselt nii ju ongi!!
Ma pole aastaid enam maapiima joonud kuna selles on tõesti palju rasva.
Mul ema ostab poest nüüd seda 1,5%list piima ja mina ei virise. Joon päevas nii palju piima kui seda kapis on. Vennnaga jõime eile 7 liitrit piima ära ilma et oleks arugi saand ja siis ajas ikka kiruma küll kuhu kadus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põhiline ju on see, et valku on ikka sama palju. Mida mul veel vaja on?
netz
MemberMul pole pikemat aega enam jalas krampi olnud.
Vahepeal kui oli siis oli päris sagedasti.
Proovisin igasugu meetoteid kuidas krambist krambi ajal lahti saada.
Mina tõmbad jala nii sirgu kui annab. See nagu lihase venitus. Mitte ei lükka varvast ette sirgu vaid tõmmata kogu jalalaba täisnurga alla (risti) ülejäänud jalaga.
Tegelikult jah oluline on ju peale trenni korralikult venitada ka. Kui nüüd mõelda siis see võiski olla põhjus, sest spordiarst rõhutas mulle lihaste venituse otstarbekust.
netz
MemberSiis, mis muud kui läheb kõikide võimaluste proovimiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See sirutaja- ja pingutajalihase jutt päris meeldis mulle. Ma olen siiani hoidunud tritsi ja biitsi treeningu lahus. Võibolla on arukas seda edaspidigi teha.
Proovin üht ja teist sellegipoolest.
Tänan kõiki lahkeid abisajaid.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused