Nesatur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 17, 2013 at 4:03 p.l. in reply to: IFBB Classic BB World Championships 2013 – Imre 4.koht ja Peep 6.koht! #354213
Nesatur
MemberPalju Õnne!!! Suurepärane tulemus.
Loodame, et mõned vennad võetakse dopinguproovi ka eestpoolt.Nesatur
MemberSul võivad pildid seal olla, aga kasutaja nime ma ikka kohvi paksu pealt kätte ei saa. Täna on halb päev vist ennustamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päriselt räägid?
Ma ei tea, kas ennem oli tal kasutajanime Diver asemel tühi koht või sul on lihtsalt halb tuju.
Nesatur
MemberEga ma ei süvenegi väga mida kirjutatakse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tundus, nagu lihtsalt suhtlemis-aktiivsust kasvatav meelelahutusteema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub, et sulle on kõik teemad ainult meelelahutuseks.
Nesatur
MemberVäga head uudised, et selline asi Eestisse ka tuleb!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (Ei teadnud, et Tartus on.)Ma olen ise suur Crossfiti fänn ja tean enamusi staare ja vaadanud Crossfit Gamesi jne.
Minu enda jaoks kindlasti väga huvitav ettevõtmine ja soovitan kõigile.
Ise ka vaikselt selle taolise alaga tegelenud.
Kui preagu seljavigastust poleks, siis tuleksin esimene trenn kindlasti kohale.
Edu!
Nesatur
MemberVäga koomiline jutt sul siin.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alustad jooksuga ja lõpetad rinnalt surumisega?
Kirjuta lühidalt oma jõusaali kava välja.
Kaalu on tulnud juurde 3,5 kg.
Kui sa pole kunagi varem trenni teinud, siis võib isegi nii olla.
Kas see häirib sind?
Peegelpilt peaks ju tegelikult hakkama paremuse poole minema.
Kirjuta lühidalt ka mida sa iga söögikord sööd.
“Ma ei tarvita valke” kõlab nii, nagu sa arvaksid, et nad on ka steroidid vms.
Valk on toitaine, mida iga inimene tarvitab,(liha, kala, piim, muna jne…)
Nesatur
MemberSügiskülv, mina näen pildil küll umbes 15 maisiseemet, ja ülejäänud asuvad kausi põhjas tõenäoliselt.
Ei saa su pointist aru.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesatur
MemberTõeline fänn ei hooli kvaliteetsest kaameratööst.
MemberArvad sa, et 12 aastasele poisile on mõtekas hakata jõutõmmet õpetama?
Mul läks endal sellega selg peesse, hoidsin ma seda kui hästi tahes.
Peaasi, et üle ei pingutaks, nagu mina.
Aga muidu huvitav blogi ja lase aga edasi.
MemberMina olen ektomorf, ja käinud jõukas 4+ aastat, vahepeal on tulnud sisse ka pause.
Algul tundus, et massi kasvatamine on minu puhul võimatu, aga siiski lasin edasi.
Peale 2 aastat äkki, oli näha, et ka minul on lootust midagi peale kasvatada, kuigi
see tuleb aeglaselt.
Nesatur
MemberOleneb milleks? Kui keevitus oskus käpas, siis pole muresi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Saab ka puidust hakkama, kui väga vaja. Nüüd aga küsimus, kas seda on ikka vaja? Kas mida on vaja?
Kui mõtled, rööbaspuid, siis oleks väga hea, kui selle mingisugune variant oleks kodus oleamas, sest dipse meeldib mulle väga teha.
Nesatur
MemberMul tekkis pigem sihuke küsimus, et kuidas ja millest endale kõige lihtsam oleks teha rööbaspuud?
oktoober 12, 2013 at 10:08 e.l. in reply to: 45. EMV kulturismis ja fitnessis. Järelkaja, pildid, videod! #351215Nesatur
MemberKuda selle ajakavaga on?
Milla ässad, eesotsas Vähiga lavale tulevad.
Tahaks enne veel kiire trenni teha, aga mitte seda maha magada.
Nesatur
MemberKas ma saan õigesti aru, et sa sõid hommikuks umbes 1100 g jogurtit/pudingut?
Nesatur
MemberSee muhk võib vabalt olla mingi ülepinges romblihase kiud.
Seda muhku ma kirjeldasin alaselja juures, kust ma arvasin, et disk väljas(vb ikka on disk),
aga jh, et ta on nagu lüli kõrval, vasakul.
Kui käega lülisid katsuda, siis tunduvad kõik sellised ümarad nagu ikka, aga siis ühe lüli vasak pool,
see mis pool aastat juba häda on teinud, on suurem, kui peaks (nagu mingi luuline moodustis vms(muhk) oleks peal).
Kiropraktikule oli see ka midagi täiesti uut, polnud varem sellist asja näinud.
Kui jälle õlast rääkida, siis hakkan neid harjutusi kõvasti tegema, ja annan kunagi teada, kas sain stabiilseks tagasi.
MemberKäisin seljaga kiropraktiku juures ja ta leidis valu kohast, lüli kõrvalt, sellise kõvema nagu muhu, ja see oli tema jaoks midagi uut ja huvitavat. Vastuse saab ehk edaspidi. Aga see selleks.
Rääkisin talle ka oma õlast, ja kui ta nägi, kui lihtsalt see mul pesas liigub, oli imestus suur.
Ütles, et õlg on ettepoole väga ebastabiilne.
Soovitas neid harjutusi.
Aga kas on veel midagi, mida võiks teha.
Ja palju tuleks üldse neid teha?
Tänan.

-
AutorPostitused