Nesatur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nesatur
MemberKaenlaauk rinna all??? Huvitav kust sa seda lugesid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga, et ma surun jah suht suure haardega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sest biitsa teen hantlitega, aga rinda praegu laia haardega surudes.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesatur
MemberSuur aitäh kõigile!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodan, et nüüd hakkab terve rind valutama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesatur
MemberTnx!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ootan veel vastuseid!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 2, 2008 at 3:42 p.l. in reply to: Kuidas peaks treenima ektomorf, et kasvatada lihast ja jõudu? #143656Nesatur
MemberIse olen ka ektomorf ja olen varsti 3 kuud trenni teinud. Olen teinud kõiki harjutusi va kõhulihaseid 4×8.Tulemused on siin:
http://www.fitness.ee/rater/index.php?cmd=…;username=Sarge
Kui see kes pildil on oled sina, siis ma küll ei ytleks et sa ektomorf oled.
Ma ei kujuta ette, kes siis mina veel olen!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesatur
MemberEks siis peab hakkama kõvasti rügama!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud!
Nesatur
MemberTäna sõin kella viie aeg normaalse prae, järelikult pean siis veel sööma enne kella 24.00-st magamaminekut jah?
Tänud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesatur
MemberKui aega leiad siis oleksin ka kava eest väga tänulik:)
mail: njoi@hot.ee
Nesatur
MemberKui hilja oleks siis üldse viimane aeg süüa?
Vahest tuleb ette poole kümnene sööming:D
Nesatur
MemberSeda muidugi, kuigi see viimane küsimus käis rohkem rinnalt surumise kohta.
Nesatur
MemberKüsimus oli jah natuke valesti esitatud vajaliku vastuse saamiseks:)
Et siis mis raskus peaks peal olema, et teha kas jõuks kuni 5x või massiks 8-10x, kui max on näiteks 50kg.
Nesatur
MemberÕigus jah, lugesin seda paar päeva tagasi:D
Aga hüpertroofia on siis see tunne, kui lihased on viimse piiripeal, “mõnusalt” valusad jah?
Nesatur
MemberTänud!
Veel 1 küsimus.
Kas lõppu välja kükkimine põlvi ei riku?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(arvatavasti rikub).Nesatur
MemberAga mis vahe on üldse massil ja jõul:D
Kui sul on massi(nagu ma aru saan siis lihast), peaks sul olema ka ju jõudu või ei ole see nii?
-
AutorPostitused