Nesatur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nesatur
MemberKahju, et see inglise keelne on.
Paljud ei viitsi seda seetõttu arvatavasti lugeda.
Nesatur
MemberNoh, PumaZ ja bugati, vaatasite siis saadet?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina igatahes vaatasin ja päris vägev jõukas sul seal Aivo.!
Kõige rohkem meeldis see, et kõik oli turvaline ja kang ei saanud peale kukkuda.
“Kang” oli kah vägeva tehnoloogiaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesatur
Membervapsje kõrge võidukoef oli siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 3,5 ?? ei tahaks eriti uskudaTäpselt nii oligi.
Ma panustasin juba 2 kuud tagasi, et Barcelona võidab Champions League, mitte, et Barca võidab ManU-t.
MemberNoh pole hullu.
Lemmiks kaotas, aga 20 kroonist sai nüüd Unibetis 70 krooni.

Nesatur
MemberManu tõmbab rahulikult koti pähe
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kellele?

Nesatur
MemberMa arvan, et võta 5 kilo juurde ja oled tipp topp.
Ise olen 189 ja kaalun 69 kg. Julgen ausalt öeldes peeglisse vaadata.
Aga mingi 10 kg võiks umbes vabalt juures olla, siis julgeksin randa kah minna.

Nesatur
MemberKasuta otsingut, loe toitumise kohta teemasid, hari ennast, pane kokku toitumiskava, ja siis võid selle siia postitada ja küsida selle kohta nõu!Kust sa tead, et ta seda kõike juba teinud pole?
Tema küsis enda küsimuse ja ootab nüüd sellele vastust.
mai 24, 2009 at 7:39 p.l. in reply to: European Men s Bodybuilding & Classic BB & Mixed Pairs Championships, Novi Sad 2009 #198092Nesatur
MemberOtt praegu lives kah
mai 24, 2009 at 7:33 p.l. in reply to: European Men s Bodybuilding & Classic BB & Mixed Pairs Championships, Novi Sad 2009 #198083Nesatur
MemberKiivikas 4
mai 24, 2009 at 7:16 p.l. in reply to: European Men s Bodybuilding & Classic BB & Mixed Pairs Championships, Novi Sad 2009 #198079Nesatur
MemberVaatate kõik ikka live jah?
Praegu on lava tühi.
Kas Ott oli juba ära?
mai 24, 2009 at 7:13 p.l. in reply to: European Men s Bodybuilding & Classic BB & Mixed Pairs Championships, Novi Sad 2009 #198078Nesatur
MemberKOIT???Ma arvan, et ta mõtles “Eesti otsib lemmiklaulu” võidulugu.
MemberMinu arust on kah see täitsa piisav vastus ja ega ei olnud ju nii raske siis vastata.
Ja ma usun, et siin lehel käivad paljud väga tihti, et näha kas on uusi postitusi tulnud,
millele vastata.
Kui selliseid igapäevaseid küsimusi ei küsitaks, vaid neid otsitaks otsingut kasutades,
siis poleks kellegil ju millelegi vastata ja kõik sureksid igavuse kätte ära.
MemberHommikuti peab sööma kindlasti.
Muidu su maomahlad hakkavad mingil määral su magu närima.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii, et parem söö tükk leibagi.
Nesatur
MemberMul oli ka vahepeal jube tüütu teha 3*60 ja raskuse kaenla taha võtmisel hakkasid käed liialt ära väsima, rinnale oli ka ebamugav raskust asetada. Surfasin kõikvõimsas Internetis ja nüüd teen nii, et reied kerega 90kraadise nurga alla, sääred maaga paralleelselt ja tõstan ülakeha niimoodi, et ülaselg ja õlad kordagi vastu maad ei lähe. Sellega ei kao kõhulihastest pinge ja juba 30 korduse järel on kõhulihased väsinud.Niimoodi on hea teha jah.
Võtab normaalselt alakõhu läbi ja natuke ka ülemisi kõhulihaseid.
Aga sihukesse asendisse on raske kohta leida vahest.
Nesatur
MemberPlaanin ise kah Hera80-t osta suve alguses.
-
AutorPostitused