Nesatur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nesatur
MemberOk, Bonsuna, uurisin oma sõrmi, ja ikkagi on sõrmusesõrm pikem.
Nii, et sinu teooria peab ikkagi paika.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesatur
MemberPöidla pikkus pidi näitama inimese andekust mingis valdkonnas. Ehk siis mida pikem see on seda suurem potensiaal pidavat olema milleski. Aga see on suht jabur väide.Aga ütleme nii, et sina oled siiani kõige lähemal “saladusele”.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>/NII PALJUKEST TE SIIS NAISI TUNNETEGI???/
ÜTLEN VEELKORD, ET SEE ERINEVUS ON 100% KINDEL KUI INIMESEL EI OLE OLNUD TRAUMAT VÕI LIHTSALT VÄÄRARENGUT.
Selle järgi ei ole see sõrmede pikkus, millele Bonsuna vihjab, kuna mul tundub olevat nimetissõrm pikem.
Kuid mis nurga alla neid sõrmi jällegi hoidma peab, et õige tulemus saada.
Nesatur
MemberMeestel on “sõrmusesõrm” pikem kui nimetissõrm ning naistel vastupidi. As simple as that.No ma olen siis naine vist.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga huvitav.
Nesatur
MemberKas seda on pildi peal näha ka?
Nesatur
MemberHetkel avastasin jälle Offspringi.
Neegriräppi ei kuula.
Ruja on hea.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuulan üldiselt kõike. v.a. (heavy metal, rap).
Nesatur
MemberOtsustasin ka selle ikkagi läbi lugeda, kuna alustasin lugemist ning artikkel oli suht huvitav.
Kahjuks kaotasin sellega palju uneaega.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesatur
MemberNo just, järelikult tema jalad võivad tugevad olla, olenemata, et tal vb teie arust lihast seal ei ole.
Mina seal küll ainult konti nüüd ei näe.
Ja mis mõte üldse jahuda sel teemal?
Kadeda olete vist kõik mul sihuke tunne.
Nesatur
MemberOotame ikka kõigepealt pildil oleva isiku kommentaarid ära.
Raudselt ta on keegi foorumlastest.
Nesatur
MemberKunagi mängisime sõbraga vibudega.
Ta lasi noole lahti ja ma nägin, et see tuleb minu pea poole.
Ja, laks, vastu kulmu!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Verd voolas.Siis traumakasse ja sellest ajast peale ma ei ole enam vibudega mänginud.
Oi kui vähe jäi puudu, et pimedaks ei jäänud.Koolis kunagi jooksin vetsu uksest mööda, keegi kaval, aga tegi just ukse lahti ja mina peaga otse vastu ukse äärt, mille tagajärjel põrkasin vastu seina. See oli ka suht valus.
Ja siis veel paar hüppeliigese väänamist.
Nesatur
MemberSelle jaoks on Internet.
Nesatur
Memberforum.uncoverreality.com/audio-video/53113-dagestan-massacre-fate-6-russian-soldiers.html
Nesatur
MemberSee ongi terve see lõik.
Nesatur
MemberNatuke siis ka tulevatest Euroopa Parlamendi valimistestKujutage ette, te lähete valima. Hinges on ehk isegi mõningane erutus, kuna sa tunned,et sinust lõpuks oleneb ehk miskit. Enne valimisjaoskonda sisenemist teed õues veel ühe suitsu. Seejärel hingad sisse ning sisened valimisjaoskonda. Sa võtad kätte valimissedeli, silmitsed seda õrnalt ja võtad kerge mõtepausi. Mõtled,milline erakond suudaks kõige paremini kaitsta sinu huvisid Euroopas, milline erakond suudaks Eesti teha kuuldavaks. Milline erakond on piisavalt aus, usaldusväärne,kompetentne ning eestimeelne. Sa analüüsid,mõtled, arutled. Lõpuks, tuleb sulle meelde ainult üks erakond ,kes suudab täita kõiki sinu poolt esitatud kriteeriume. Sel hetkel läheb su süda kergeks, sa tunned koguni kerget rõõmu, ning sa kirjutad sedeli peale numbri-105. Seejärel, lähed sa suure kergendustundega koju, hinges kindlustunne oma kodumaa tuleviku suhtes, kuna sa tead, sina oled täitnud oma kohuse Eesti Vabariigi kodanikuna, oled teinud parima valiku !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Kellele sa nüüd reklaami tegid (105) ?
Nesatur
MemberMiks ei peaks sobima?
Mis vahet sel on, mida sa millega koos sööd minu arust.
Nesatur
MemberMa otsisin selle siiski ise üles, aga soovin et poleks otsinud.
Hea, et oksele ei hakanud.
Totaalne ma ei tea mis oli see ikka:
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga sellega samaväärne või hullem on Dagestan Massacre Fate 6 Russians. Ei soovita vaadata.
-
AutorPostitused