Nesatur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nesatur
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> haha see oli hea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ma arvan ka millegi pärast, et Aless on mafjoss.
Nesatur
MemberAga ega keegi ei reetnud ka, et on arst või politsei.
Ju siis maffia tegi ka juhusliku valiku.
Nesatur
MemberOh jh,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii head külamehed me siis olemegi.
Omi mehi ikka oksa tõmbama.
Kuid nüüd saab hakata tegema kõvasti järeldusi eelnevate kommentaaride põhjal ja järgmine saab kindlasti maffia olema.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesatur
MemberKas Õhtuoote asemel ei peaks olema Õhtusöök ja Õhtusöögi asemel mingi Ööoode vms?
Nesatur
MemberLäheb veits teisele teemale küll üle aga kui ma lähen trenni, siis hakkan ma ju niiöelda lihaseid lõhkuma ja peale trenni kui ma söön valku ja süsivisikuid siis hakkab lihas kasvama, ehk kui ma midagi peale trenni ei söö, võib hoopis treenimisega päris kondiks jääda? Imelik mõelda, et ennast hantlitega pumbates lihas ei kasva vms… et toitumine on ikka suht tähtis nagu ma aru olen saanud.Olen ma üldse õigesti aru saanud?
Oled ikka äigesti aru saanud.
Nesatur
MemberArvasin ka, et dokumentaal
Nesatur
MemberMina hakkan kohe igatahes Discovery-st Marss-i vaatama.
Nesatur
MemberNo esimene vasikas läheb ikka aia taha.
Nesatur
MemberSee tähendab siis seda, et hoian 1min teatud asendis ennast? Selge!Väga jama on rääkida, kui ei oska õigeid nimesi kasutada.. Need kõhutõsted, kui jalad on seinal, kas need on mõeldud siis alakõhule?
Need, kui jalad on seinal, peaksid jh olema alakõhule.
Nesatur
MemberAga ütleme, et pacman näiteks pole, kes siis on olnud selline, kes teda ikkagi süüdistab, kuigi tglt on ise äkki mafjosnik?
Nesatur
MemberUuendus: Panin maffimängu tagasi esilehele – VIIMASELE foorumireale. Siis ei pea otsima, samas on koguaeg silme ees. Sobib?Väga hea tõesti.
Tänud, et tagasi panid.
Nesatur
Member16 on vist hääletanud.
4 viimast veel jäänd.