Nesatur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nesatur
MemberKreatiini igatahes alguses vist mitte.
Aga proteiinipulbrit võid küll tabida, kui tunned, et ei saa igapäevasest toidust piisavalt vajalikku kätte.
Nesatur
Memberhahahaha
Väga hea video:D
Alguses hakkas hiirest kahju kui lõpule mõtlesin aga siis…
Nesatur
MemberAga kas sa oled kulturist või niisama treenija?
Nesatur
MemberSöö.
Nesatur
MemberEga jh paljud head mehed jäid sõitmata, aga kuna Baueriga oli vahe nii väike ja kuna Bauer on hetkel maailma tipp klassikasuusataja siis on teine koht sellise vahega väga hea.
Ega need tulemata mehed poleks ka Bauerist jagu saanud.
Igatahes lähen teen ka ühe 3 km ringi nüüd.
Nesatur
MemberMul 54 puhkeasendis.
Aga mis vahe on lebos ja puhkeasendis ants16?
Nesatur
MemberEt kaalu alla saada ja rasva kulutada on vaja teha aeroobset, ehk siis jooksmas käia ja rattaga sõita.
Nesatur
MemberVot sellest ma ei saagi aru miks mõned võtavad munakollased välja?
See ju muna üks maitsvamaid osi.
Või on ta sama kahjulik kui Coca Cola ja suhkur?
Nesatur
MemberMiks?Sest kui sa jooksed kogu aeg täiega, siis see ei arenda ja vastupidavus ei suurene.
Nesatur
MemberKohupiim ongi just üks parimaid asju peale trenni.
Nesatur
MemberTa ei küsinud ju toitumise kohta midagi, aga kohe väideti et tuleb toitumist korrigeerida.
Kes ütles, et seda vaja on? Äkki tal see korras juba.
Ta küsis ikka trenni kohta.
Nesatur
MemberMa olen aru saanud, et kui jalad välja jätta siis keha läheb kohe proportsioonist välja.
Niisiis teen mina ka jalgu.

Nesatur
MemberPähklid vist veits parem variant.
Nesatur
MemberVot midagi taolist ma ootasin. Ei vinguta selle kallal et ma midagi ei tee, vaid öeldakse mida võiks teha. Aitäh Sulle, kuigi niipalju mune ma ikkagi tegema ei hakka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> katsun nüüd mingi 2-3 tykki hommikul ära süüa ja enne trenni lisada menüüse ube ja avakoodasi jne.
to LaizeN- mida ma siis tegema pean et koolitoit pole nii valgurikkas vms. minema kuhugi restorani?
Avokaadosi mitte avakoodasi.

Nesatur
MemberMul läheb ka vahest, näiteks pärast pikka jooksu võidu peale, finishis, ja hiljuti läks suusatades
AutorPostitused