Nesatur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nesatur
Memberparem küsimus oleks kes üldse 12 klassi jõudnud on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ütleks.
Enamus inimesi peaksid ikka 12 klassis ära käima.
Nesatur
MemberMa arvan, et see kui sa korralikku sööki ei saa, ei tähenda et sa peaksid trenni pooleli jätma selleks ajaks.
Siis lihtsalt lihas ei arene NII kiiresti.
Nesatur
MemberAga kui Herale seda viinamarjasuhkurt veel hulka panna, kas see siis liiga magusaks ei lähe?
Hera ise on juba piimaga suht magus
Nesatur
MemberKvaliteetne toit maksab loomulikult rohkem kui rämps (oletades, et seda süüakse enne toitumiskava järgimist).Aa, et need kellel toitumiskava pole, need söövad rämpsu?
Nesatur
MemberNo see on minu mõistes küll ideaali lähedane kükk, ideaalne ei julge öelda
Aga et õige ongi siis lasta natuke üle 90 kraadi jh?
Nesatur
MemberMina olen kuskilt kuulnud, et pool tundi või tund pärast trenni.
Nesatur
Membersalmonelloos on muna koore peal nii et kui muna ära pesed siis ei saa sa mingit haigust.
Nesatur
MemberSuusatamise pulss peaks olema sul normis.
Üle selle vist väga ei tohiks minna, siis on tempo järelikult liiga suur.
Ja kui jõusaali juurde tulla, siis seal ma arvan, et ei lähegi pulss nii kõrgeks, kuna see pole aeroobne treening.
Aga las targemad ütlevad ka oma sõna.
Nesatur
MemberMinu arust ka.
Nesatur
MemberMa arvan, et sul pole seda päris vaja, kui sa tema tasemel kulturist pole.
Aga põhimõtteliselt peab kehas vist väga vähe vett olema, mis võib hiljem päris halvasti lõppeda nagu ka dokumentaalist näha oli.
Nesatur
MemberEi, lihtsalt, et imelik tundub see sokkis ringi tatsamine.
Nesatur
MemberKas sokkidega on teie arust normaalne jõusaalis käiia?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesatur
MemberMõtlengi just seda, et ujumine peaks olema kasulikum ju kõigile keha lihastele peaegu ja samas peaks ta ka võhma andma nagu jooksmine.
Või ei anna ta võhma ja vastupidavust?
Energia kulutamisega mul probleeme ei ole ja pole vajadust ka.
Seda kulub niigi liiga palju.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesatur
MemberKui ei viitsi selle asjaga tõsisemalt tegeleda, siis ei ole mõtet ka tulemust oodata. Pead ikka jälgima mida omale sisse sööd.No minu arust toitumiskava järgi söövad rohkem ikka kulturistid.
Tavaharrastajale piisab ka lihtsalt korralikult söömisest.
Selle kohta saab ta infot ka siit foorumist mida ja kui palju.
Alati pole vaja toitumiskava ka tellida ju.
Nesatur
MemberJah, aga tee sa ise kindlaks, kas sul valutab selg või neerud….Mina saan väga hästi aru kas valutavad neerud või selg.
Valu on hoopis teistsugune.
AutorPostitused