Nesatur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nesatur
MemberKunagi jõusaalis vale tehnikaga ja suure raskusega selja ära tõmmanud nüüd juba mitu aastat vaevab.
Palju õnne..
Mul midagi sarnast ja massaaž aitas, aga päris ära pole kadunud.
Nesatur
MemberTere,tahaks teada kas on keegi käinud oma selja murega opil? ja kas olete kahetsenud et noa alla läksite? Kas peale opi on parem?.Mure seljaga, ei oska enam midagi teha,iga jummala päev valutab,vahest valu tõmbub natuke tagasi aga üldiselt valutab koguaeg,ei aita miski,ibuprofeeni söön nägu komme..
Miks valutama hakkas?
Ja kaua juba valutab?
Nesatur
MemberPane korralikult teelehti sõrme ümber, enne tee vähekene katki, mul aitas.
Nesatur
MemberLahtine kang.
Sellepärast ei käi ma Aqvas näiteks ja eelistan Spordikeskust.
Nesatur
MemberEIle juhtus selline asi, et sõrm jäi sõrmusekohast autoukse vahele.
Koheselt tõmbas tipmise lüli tuimaks, imekombel jäi luu terveks.
Mure selles, et siiamaani on sõrme ots tuim/surisev.
Kas närv sai kahjustada/läks katki?
Mida peaks tegema?
Kaua võib kesta?
Tänud.
Nesatur
MemberKas sa ise ei ole mõelnud hakata elektriravi pakkuma, sinu juures oleks hea käia, igal pool mujal saatekirja vaja ja seda pole ma ikka veel viitsinud võtta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesatur
MemberSa oled ju algaja ja sa ei saa(pole mõtet) teha maailma tippude kava, mis on veel 6-ks jaotatud.
Niimoodi tüdined vb kiirelt ära jõusaalist.
Nesatur
MemberBen Johnson asendus on kõhuli trenažööril jalgade kõverdamine ja eesli saab teha jalapressil.
Aga ma ei tea, mis kava sul preagu üldse on…
Nesatur
MemberÜritan ise ka homme 11 tulla ja kui on küsimusi, siis küsi.
Vb leiad siit endale lihtsama kava: http://www.fitness.ee/treeningkavad
Aga need 2 harjutust ma jätaks ära ja võtaks 2 lihtsamat harjutust.
Nesatur
MemberPaljusid asju neist ei saagi sa teha Rakvere Spordikas, kuna seal ei ole neid “trenažööre väga palju” ja osad neist on ka väga spetsiifilised, nagu näiteks Ben Johnson ja eesel, mida sinul, kui algajal ei ole kindlasti vaja veel teha.
Mis ajal saalis käid?
Nesatur
MemberWow, pole ammu midagi nii huvitavat näinud.
Endal oleks võinud selline füüsikaõpetaja olla.
Nesatur
MemberTänud kõigile vastuste eest.
Ma saan väga hästi aru, et ‘söö tervislikult tee trenni ja pekk kaob’
Aga keegi oskab öelda siin, kuidas see protsess üldse käib? Ma arvan, et keegi ei saa aru mida ma tegelt teada tahan ja ma ei oska selgitada ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina saan täpselt aru, mida sa teada tahad ja siiani pole sellele vastust veel tulnud.
Ühesõnaga, rakutasandil paluks nüüd selgitada, kuhu see rasv kaob, mis protsessid toimuvad jne.
See, et ta kaloridefitsiidis kaob, pole mingi vastus, sest see ei näita kuidagi, kuhu rasv ikkagi kaob.
Nesatur
MemberGuugeldada oskad, siis leiad 1 minutiga sellise valemi:
Men use the following formula:
Calories Burned = [(Age x 0.2017) + (Weight x 0.09036) + (Heart Rate x 0.6309) — 55.0969] x Time / 4.184.
Ei tea küll, kui õige see on, aga miks ma mitte.
Nesatur
MemberFred, kas Crossfit-i Euroopa Regionali peale pole mõelnud?
Näiteks järgmine või ülejärgmine aasta.
Nesatur
MemberMisasjad need barrid on?
Bar Brothers – YouTube ?
Torud? Lõuatõmbe kang, rööbaspuud.
-
AutorPostitused