Nesatur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nesatur
MemberJah, aga lihtsalt, et huvitav, et siiamaani ei olnud.
mai 29, 2010 at 12:45 p.l. in reply to: jooskmine, käevars, biitseptid, triitseptid, keharaskus #267490Nesatur
MemberSest käsivars saab niikuinii kõikide harjutuste näol koormuse.Milleks siis käsivarre harjutused mõeldud on?
mai 28, 2010 at 9:16 p.l. in reply to: jooskmine, käevars, biitseptid, triitseptid, keharaskus #267428Nesatur
Member2) käsivarsi ei peagi eraldi treenima
Kuda nii?
mai 28, 2010 at 3:29 p.l. in reply to: jooskmine, käevars, biitseptid, triitseptid, keharaskus #267414Nesatur
MemberMine Tööriistad > Harjutustepank ja seal kõik olemas.
Nesatur
MemberVäga hea mõte.
Ka ennast segab praegune.
Saaks juba uue paki ja maitse kätte.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 24, 2010 at 6:21 p.l. in reply to: Valu rinnus, ebameeldiv tunne rinnus (südamelihase põletik? roietevaheline närvipõletik?) #267064Nesatur
MemberSurud rinnalt p6rkega?Kui nii siis v6ib tulla sellest, et oled midagi 2ra p6rutanud seest, mingi organi v roided nt.
Mina mitte, aga kas see ei või mingi südamelihase kramp olla?
mai 24, 2010 at 4:51 p.l. in reply to: Valu rinnus, ebameeldiv tunne rinnus (südamelihase põletik? roietevaheline närvipõletik?) #267055Nesatur
Memberroiete vaheliste lihaste närvipõletik võib ka vabalt olla.samas kui neerudega probleeme on siis see võib ka valu tekitada,kuigi neerud asuvad pisut allpool.pöördu arstipoole kindlasti!
valud rindkeres ei ole üldiselt naljaasi.
Ega ükski valu pole naljaasi enamasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga endal on ka mingi taoline valu, et vahel, kui sügavalt sisse hingad siis on nagu kramp vms ja siis korra on valus ja nagu raginaga läheb üle, kui lõpuni välja hingad.Nesatur
MemberHetkel joon ananassi. Aga vaarikal ja maasikal erilist suurt vahet pole. Ananass on vist tsipa magusam. Aga kõik on senimaani maitsvad olnud. Okserefleksi ei tule nagu ameerika maitsetul valgul. Olen ka teiste inimeste šokolaadi oma proovinud, maitseb nagu kakao. Oleks küsimus, et palju 1 spl kuhjaga on ? Ise panen 2 spl kuhjaga ja sama palju dekstroosi, kuna muidu asi läheb liiga magusaks.Kuskil oli kirjas ka et palju on midagi.
Vist oli, et 0,5 dl on 30g.
Mina igatahes panen 2 kuhjaga supilusikat Hera-t ja kuskil 0,4 dl viinamarjasuhkurt 400 ml piima kohta.
Nesatur
MemberNetipoes ei saa. Kohapeal poodi tulles on see küll võimalik, enneb tuleb enda konto all genereerida küll siis vastav kontrollkood.Eks siis peab täissumma maksma.
Nesatur
Memberise ostsin poest 2 pakka šhokolaadi-piparmyndi maitselist ja olen 1 paki ära söönud ja viskab juba kopa ette
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei no selge
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ise jääks ka hea meelega karamelli juurde, aga ei näe seda enam poes.
Äkki keegi teab, kas seda ikkagi saab osta?
Ja nende FIT-ide kohta ka, et kas enam neid siis ei saa poes kasutada või mis?
Nesatur
MemberInimeste maitsed on ikka seinast – seina, minu lemmikud Hera80 on karamell ja ananass, samas ei ole seal ühtegi sellist maitset mis mulle täiesti vastuvõetamatu oleks. Mõistlik ongi vahetada iga kord uue maitse vastu, siis ei viska üks maitse üle…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selge, proovin ikkagi shokolaadi oma ära.
Aga ma ei tea kas viga on minus või mis, aga ma ei leia kuidas FIT-e poodi üle kanda või nii.
Viimati kui ostsin, siis ei olnud suurt probleemi, aga vat nüüd ei leia mitte.
Nesatur
MemberMu meelest on shokolaadi-mindi kõige parem.Ma ei leia karamelli maitselist enam poest.
Teab keegi midagi rohkem selle kohta?
Aga kui seda polegi, siis proovin ka shokolaadi-mindi oma ära.
Nesatur
MemberNo v###u, kas sa ei oska kolme sõna kirjutada otsingusse ?14-aastane vb tõesti ei oska.
Nesatur
MemberNo kõik need air alertid ja vertical jumpid on ju keharaskusega.
Samuti saab ka hüppenööriga hüpet treenida, aga seda kava ei saa avalikustada.
Nesatur
MemberKontuurid tulevad madala rasvaprotsendiga. Lihamäeks kasvamist ei maksa vast karta.
Ja lihasgruppe tee ühel päeval ikka mitu, muidu ei jõuagi kuhugile.
Siit saad treeningkavasid, ja näed kuidas on erinevad lihasgrupid päevadele jaotatud.
-
AutorPostitused