Nesatur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nesatur
MemberKui on lokaalne närvivalu, siis peaksid saama abi Fastum`ist või Diclac`ist või mõnest analoogsest geelist.Tänud, ega ma tegelt mingit muud imeravimit ei lootnudki.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesatur
MemberTerava valu puhul seljast jalga on vaja seada sammud kohe ühe hea füsio juurde. Mis on paigast ära, tuleb saada paika tagasi. Igasugused muud meetodid maskeerivad olukorda ja pikendavad agooniat.Ei, jalga pole valu edasi läinud, mitte kunagi.
Tavaline närvivalu, lokaalne. Aga lihtsalt teatud asendis olles või liigutades on päris valus.
Nesatur
MemberTere,Mul lõi ca 2 kuud tagasi golfi mängides kere järsult välja pöörates paremale selja alaosasse (rihmakõrgusele) terav valu sisse, niiet võttis jalust. ka enne seda oli jõusaalis juba selg raskuse all kergelt tunda andnud. Pöördusin dr Tiit Ilvese vastuvõtule (www.tiitilves.ee) ning tema arvas, et tegemist ilmselt selja teise ja kolmanda lüli nikastusega. väänas ja keeras ning arvas, et 3-4 päeva pärast saab korda. Külastasin ka röntgenit, kus ühtegi luulist vigastust ei avastatud. Perearstil käimine mõttetu (viskas mingi kreemituubi soovituse). ca 2 kuud nüüd möödas ja endiselt sama koht valulik (ühtlane tuim valu), magada saan vaid ühel küljel ning eriti hakkab valutama stabiilselt ühes asendis olles (töölaua taga istudes). Trenni pole ca kuu aega julgenud teha.
Ise kahtlustan, et tegemist võib olla miski närvivaluga?
Kuhu soovitaksite pöörduda, mida teha?
Ette tänades
Niisiis, eile lund rookides lõi järsku terav valu alaselga, nimmepiirkonda, vasakule poole, taoline valu tõenäoliselt nagu plaah-il.
Olen võrkpallur ja sellist asja on ka varem mängu jooksul juhtunud.
Probleem selles, et täna oleks vaja tähtsas mängus osaleda.
Mul üks hea geel, mille abil olen valust suhteliselt ruttu võitu saanud varasemalt.
Aga tahaks teada, kas täna mängimine võib asja palju hullemaks teha? Eile õhtul oli valu päris korralik.
Plaanis on Capsicam-iga määrida enne mängu; päev on veel pikk ja ehk õhtu on juba parem.
Tänud.
Nesatur
MemberOn siin ehk kedagi kes läheb sellest sügisest Tapale ajateenistusse?Mul plaanis minna, aga veel ei ole avaldust esitanud.
Samas saan sinna tõenäoliselt sisse ikka see aasta.
Nesatur
MemberKõhulihased saad sa siis hästi nähtavale, kui sul on väikse rasvaprotsent.
Väikse rasva% saad sa aeroobset trenni tehes nagu näiteks jooksmine, ujumine, sõudeergomeeter.
Siin 1 kõhulihaste programm.
Aga harjutusi kõhulihaste treenimiseks leiad sa siit samalt lehelt “Harjutustepank” Harjutustepank
Nesatur
MemberKohe kindlasti peab ju venitama pärast mõneminutilist võimlemist ja vehkimist ja jooksmist või sõudmist.
Nesatur
MemberSa ei ole ju alakaaluline, aga mõne kilo võiksid ju juurde võtta küll.
Ja miks seal lõuatõmmete juures väga tugevad kõhulihased olulised on?
Millised näevad välja lõuatõmbed Vertikaalasendist?
Nesatur
MemberMul on ka fittidega sama jama.
Peale hiljutist ostu, kus kasutasin fitte, läksid kõik fitid miinustesse.
Ennem oli mingi 435 nüüd -435.
Tänud.
Nesatur
MemberIse arvan sama:See on palju rohkem muljetavaldavam.
Kalmuse käed olid ka palju kitsamalt, mis muudab surumise raskemaks ja minu arust rohkem “rawimaks”.
Nesatur
MemberLugesin läbi.
Poleks olnud vaja iga harjutuse kulgu kirjutada, sest seda teab igaüks naguinii, aga see selleks.
Sina hingad täiesti õigesti.
Vastupidiselt hingates oleks tunduks asi juba imelik.
Nesatur
MemberKannan tosse.
Plätud on suvel (rannas) käimiseks, ja sokkidega trennis käivaid mehi on lihtsalt imelik vaadata.
Kui jaksad jõusaali pileti või kuukaardi osta, jaksad ka tossud osta.
Nesatur
MemberMul ongi vasak õlg natuke haige, mõned aastad tagasi sai vähe raske kangiga vist tehtud, ja sellest ajast peale on õlg kahtlane.
Vahest surun läbi väikese valu, aga selle kannatab ära.
Peab õla ikka korralikult käsile võtma.
Nesatur
MemberNesatur
MemberSelge.
Nesatur
MemberOskab keegi veel midagi lisada?
-
AutorPostitused