Nesatur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nesatur
MemberRaskused võiksid ikka natuke kasvada.
Peaasi, et jaksaksid viimase seeria ka 10 kordust ära teha.
Aga kui oled algaja, siis ära kohe väga suuri raskusi peale lao, võid liiga teha.
Nesatur
MemberTulevikus ehk on ;jalad jäävad aga kindlasti samaks neid ta ju treenida ei kavatse.Kas sulle ei tundu,et taolist olukorda oleks parem ennetada?
Kas on mingi põhjus,et sa lausa soovid,et inimene teadmatusest oma keha proportsioonid ebaloomulikuks muudaks?
Ei, lihtsalt sinu võrdlus oli natuke vale või liialdatud.
Nesatur
MemberTaolisi novaatoreid siin nähtud küll ja küll,
??:”>
Arvutist jagad midagi?No võta ntx hr.Kalmuse pilt ja fotoshopi seda pisut – asenda tema jalad enda omadega …
Ikka veel väidad,et inimese keha EI PEA olema proportsionaalselt arenenud?
Nesatur
MemberMa tegin ka kuskil 15-16 aastaselt rinnalt surumist liiga suure raskusega vist, ja siis läks õlg peesse.
Nüüd pole 4 aastaga väga midagi muutunud, ei tea kas saabki korda, aga õnneks saab suht korralikult treenida ikka.
Nesatur
MemberKäi kehalise kasvatuse tunnis ja aita vanaisal kartulit võtta. Enamike 14-aastase liigesed pole valmis jõusaaliks, paljud noored tõstjad vaevlevad vigastuste käes, mis kipuvad korduma.Jõusaal on nö laisa inimese spordi tegemise koht, noored võiks teha aeroobsemaid trenne.
Nõus, vanemad peaksid lapse juba esimesest klassist või isegi varem panema pallitrenni, ujumisse, või millegisse taolisesse.
Sealt tuleb tugev sportlik põhi alla, ja hiljem ei jää hätta nii kehalises kasvatuses jm.(sõjaväes)
Ise olen tegelenud pallimängudega alates lasteaiast.
Jõusaaliga 3-4 aastat treeningute kõrvalt.
20a.
Nesatur
Memberkui suurde vee kogusesse need pulbrid tuleks muidu segada umbes?Saan aru et sina teed 1:2 vahekorras sheike, aga kuna ise olen nt hardgainer ja tahan massi kasvatada siis teen 1:3 sheigi.
panen 30g valku 50g maltot ja 40g trauben zuckerit ja siis mõõdan 500ml vett neile peale…. et sheikeris kokku näitab kõik pärast kuskil 700ml vedelikku et kas on mingi teatud aeg ka mis ajaga selle peaks kõik ära jooma
??:”>? Ma ise nagu kiirelt ei ürita alla kulistada … aga no kuskil 4-5 minuti jooksul joon äraMa arvan, et ma olen sinust veel rohkem hardgainer, ja ma ei tee 1:2, sest 1:2-le läheb asi liiga läägeks, 1:3 ei kujuta ettegi. Ma teen 1:1 suht.
Ja siis kohupiima pakk otsa.
Just sai muidugi otsa Hera, nüüd ainult kohupiima ja tavatoidu peal siis.
veebruar 2, 2011 at 6:27 p.l. in reply to: Värsked-kuivatatud puuviljad-marjad, mahlad, nende süsivesikud, fruktoos #288741Nesatur
Member100% mahlal on koht ainult peale trenni või trenni ajal. Vahepealsel ajal pole märkimisväärselt parem kui suhkruvee joomine.Kodutehtud õuna/porgnandi vms mahl?
Nesatur
MemberÖeldakse, et 1 osa valku, ja 2 osa süsivesikuid.
30g valu, ja 60 dextrot siis.
Aga see võib päris magusaks minna.
Eks sa ise vaata.
Nesatur
MemberMis sa näiteks hommikul sööd?
Nesatur
MemberSee on mingi nali või?Sorri, aga mu klassiõed ei kaalu ka 49kg … Hakka parem korralikult sööma ja tee trenni , mis mõttega sa lased nii palju potentsiaali raisku? Aastate pärast kui raami ka juba on, siis võid hakata mõtlema kõhulihaste peale.
Ta on 13 aastane! Ja pole õieti kasvamagi hakanud.
Miks ta ei võiks 50 kg kaaluda.
Praegu mõned siin foorumis kes on 17-18 kaaluvad ka mingi 65 kg 185 cm pikkuse juures.
Tema aga on 165 cm kõigest.
Nesatur
Membersamad plaadid, sama reklaam taustaks
Mehed hoidsid kangi otstest kangi üleval ju.
Nesatur
MemberVõib – olla on.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Maitsetud on ju.“Ültse” küll ei ole.
Nesatur
MemberKas soolatut tähendavad soolaga või ilma?
Nesatur
MemberTuharaid ja reie tagaosa saab teha väga hästi väljaastetega, nii et kui teete ainult poolkükki, siis saab väljaastega ka tuharad läbi.
AutorPostitused