Nesatur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nesatur
MemberPäris kirgi küttev teema siin jälle tekkinud.
Natuke tahaks nagu uskuda.
Intensiivne jõutrenn on mulle järjest rohkem meeldima hakanud, hoiab aega kokku ja lihas läheb kiiremini täis,
aga 5 sekundit puhkust on natuke vähe, tõmbad pulsi lakke, ja siis üritad läbi lae minna… ?
Siis tuleb mõni noormees, kes ei toitu kõige tervislikumalt ja süda ei pea vastu, tekib mingi tromb ja kõik.
Toore liha söömise kohta – kui see oleks nii hea, nagu siin inimene väidab, siis oleks sellest juba ammu uudised ja suured jutud tehtud. Ja no oksele ajava limase liha söömine? Milleks, kui seda saab kuumtöödeldes maitseainetega maitsvaks ja hõrguks teha.
Nesatur
MemberViinamarjasuhkrut pane hulka, peaks paremaks minema.
oktoober 21, 2014 at 6:10 e.l. in reply to: IFBB worlds 2014:Kristina N II, Kristina K II, Endla IV, Reet V, Tatjana VII ! Palju õnne! #372551Nesatur
MemberOskab keegi naiste fitnessi protokolli kommenteerida?
Ühe vooru Kristina Koroljak võitis kindlalt, aga teises oli päris kehv.
Ei tahaks uskuda, et ta vabakavas halb oli, samas vorm tundub pildil ka ju hea.
?
Nesatur
MemberMitte, et kuidagi sinu sooritust halvustada, aga pean sind natuke kurvastama.
Kui sul on aukudega 25 – kilogrammised(vist on), siis võta mõlemast üle ~1,8 kg maha, pluss kollased aukudega on ka 1,5 kg kuskil kergemad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siniseid ei ole kaalunud, aga eks sealtki tuleb midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesatur
MemberNesatur, olemas kükk blogis, eile tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tean, aga loe tähelepanelikumalt oma ja minu postitust.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesatur
MemberKükk kang kuklal ja siis kükk kang rinnal. Mõlemad head harjutused
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Juba ootan sinu videot, kükist kang kuklal.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleks midagi uut.
Nesatur
MemberKuulen esimest korda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kōva vend ma pole, ma ikka rohkem amatöör
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nätsu närimise kohta oli see.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesatur
MemberTundud kõvem vend, ja nätsu närimine näiteks kõne pidamisel pidi andma enesekindlust juurde.
Nesatur
MemberTegelikult on 35 kg, ma ei tea, miks sa neid ei näinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja spordikas ongi Rakvere parim!
Nesatur
MemberKaitseväe mustad Asics-id, siiamaani jooksen nendega, pärast 2 aastat reservi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesatur
MemberMartin, kas see selja ülesirutamine kahjulikuks ei või kuidagi osutuda?
Tundub natuke ebavajalik.
Nesatur
MemberIsegi 4000kcal juures? Too teaduslikke uuringuid, mis tõestaks, et suhkru tarbimine viib suhkru haiguseni.
Ilma jõusaalita rasv ei põle?
Sa ei saanud ikka üldse minu jutust aru.
Vastasin tema suht jaburale küsimusele naljaga pooleks.
“+jõusaal” lisasin sinna lõppu, et inimene teeks trenni edasi lihtsalt.
Nesatur
MemberVenita muidugi, aga mõõdukalt, nii et valus poleks(midagi ära ei rebestaks).
Nestea’t palju jooma hakkad, siis saad suhkruhaiguse, ja lähed paksuks, mitte ei põleta rasva.
Söö tervislikult ja jaluta iga päev 3+ km näiteks ja varsti ongi rasv kadunud.
+ muidugi jõusaal.
Nesatur
MemberKui sa tegid iga päev trenni, siis mida sa tegid, kirjuta palun siia.
Terav valu trennis ei tohiks ikka olla, piimhape sul jõutrenniga “vist” ei teki. Pigem rebestad midagi, samas, mida sa keharaskusega ikka rebestad.
Nesatur
MemberPeale rasket jalatrenni või pikka jooksu lasen ma alati põlved jääkülma veega umbes minuti jooksul üle.
Peaks turseid ja väiksemaid mikrotraumasid vähendama.
-
AutorPostitused