Nesatur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nesatur
MemberEile oli ju 1. aprill
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ja nüüd kõik surmkindlalt väitlevad selle üle… c`moon
No mõned inimesed said endale jälle fitte juurde ju.
Las siis teevad sellise teema.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesatur
MemberTee aeroobset, jookse, kaota rasv pealt ära, ja tulevadki kõhulihased alt välja.
Sööma peab ka õigesti, siis kaob ka rasva vähemaks.
Krõpsude ja burksidega seda ikka ei juhtu.
Nesatur
MemberMida sa sööd kella 11:50-st kuni 19.00-ni??
Ma arvan, et esiteks “kartulisalat” pole hommikusöögiks kõige parem valik.
Parem tee endale kurgi, tomati, paprika, lehtsalati toorsalat, vms. Ja sinna kõrvale näiteks omlett.
Ja hakka tegema aeroobset trenni, sest kõhukese kaotad sa eest ära vaid sellega.
Jooksmine, ujumine, sõudeergomeeter.
Nesatur
MemberMinu arust ikka väga vähe süüakse ju, kui lõunal on Väike supp, ja õhtul ainult salat, mis minu arust on ju enamasti vesi, kurk näiteks.
Kuhu jäävad valgud, kodujuust, kohupiim?
Nesatur
MemberEile siis tegin natuke sügavamat kükki kui tavaliselt.
Täna hommikul ärgates proovisin niisama kükitada, ja vasaku põlvekedra alla lõi tugev terav valu.
Ja nüüd ongi nii et juba poolküki asendist alates lööb sinna terav valu.
Enne talve tegin ka vist täisküki laadset kükki, ja siis oli vist sama jama.
Oskab keegi öelda, millest see valu tuleb, et mis seal põlves juhtuda võis?
Tegin ka hantlitega väljaasteid eile, ja sääresirutusi, aga neid ma olen kogu aeg teinud, ja sellest ei tohiks valu tulla.
Nesatur
MemberAvastasin, et kombona ostes, tuleb hind 100 Eeki odavam, kui igat asja eraldi ostes.
Nesatur
MemberTahtsin sama öelda, aga mõtlesin, et kas hakkan tähte närima.
Nesatur
MemberSinna copyd YouTube aadressi ja paned download.
Ja siis veel korra download vms, ja ongi olemas.
Väga lihtne.
Nesatur
MemberKöiel või rätikutega lõuatõmbed ning pealthaardega jõutõmme.See peaks olema suht sama mis randme sirutus, aga kuhu jääb randme kõverdus?
No oleneb, mis pidi sa kerid.
Nesatur
MemberParem söö naturaalset võid ja kasuta leiba üliharva
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mismõttes leiba üliharva?
Ma ainult leiba hommikuti sööngi…lisaks pudrule ja omletile.
Olen terve elu aru saanud, et sai on mõttetu, aga räägi siis, miks leib kahjulik on, kui seda üliharva süüa tohib?
Nesatur
MemberPinguta kellarihma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga mul oli kunagi selline vidin, et nööri otsas oli raskus ja teises nööri otsas pulk, käed ette sirutada ja raskust ülespoole kerima hakata nööri ümber pulga. Hmm, huvitav kas keegi aru ka sai, millest ma rääkisin
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See pulga otsa raskuse kerimine võtab jh küünarvarre lihased hästi läbi.
Isegi seda tehtud, peaks jälle tegema hakkama.
Nesatur
MemberMagusat kohupiima ikka sööd ju, näiteks vanilli vms.
Selle võtad kohe peale trenni koos banaaniga näiteks.
Ei pea selle banaaniga 1,5h ootama midagi.
Nesatur
MemberTore kuulda, et kirjutad Kyäniga seotud tootest, kuulsin ka ise sellest 1,5a. tagasi.
See pidavat jah üks Alaskast pärit väga hea asi olema, neil on mitut erinevat sorti “ravimeid, vitamiine”, mis parandavad niiöelda töövõimet ja enesetunnet.
Oskad sa äkki öelda, kust kohast Kyäni tooteid Eestist osta saaks, kui üldse saab?
Nesatur
MemberKindlasti hakka käima jõusaalis tasapisi, ja ka kõvasti rohkem sööma.
Päris kõhna tundud oma mõõtude järgi jh.
Ja see, et sa oled saalis teistest nõrgem ei tähenda midagi.
Mina vaataksin sinu peale sellise mõttega, et “näe, tubli poiss, viitsib pingutada ja trenni teha, ei ole vähemalt looder, ja küll ta ka kunagi suureks saab”.
Nesatur
MemberMeeleolu ja füüsiline aktiivsus: 6- oleks rohkem kui oleks trennis käinud hommikul, aga kahjuks peab vahepeal ka puhkepäeva tegema.
Spetsiifilised sümptomid: Võimas närvivalu on paremal pool, roietes, loodan, et see homset trenni tuksi ei keera.
-
AutorPostitused