Nesatur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nesatur
MemberJube palju teed neid kordusi ikka.
Ega seda massi kodutreeninguga naljalt ei tule vast.
Ise näiteks käin jõusaalis 4-5x nädalas, toitun korralikult ja ka tuleb massi väga aeglaselt, kuna olen ektomorf.
Mitu toidukorda sul on, ja üldse, anna endast rohkem infot.
Lõuatõmmetele võiksid panna näiteks mingi raskusi täis seljakoti endale selga, sest 200x lõuga tõmmata on natuke palju, raskusega 4×12 oleks juba parem ma arvan.
Sama peaksid tegema üldse kõikide teiste harjutustega.
Nesatur
MemberKüsin siin teemas, et:
Kas valgu üleküllusest, ülesöömisest, võib tekkida kõhulahtisus, et noh, mul viimased nädalad on kõht rohkem lahti kui varasemalt?
Nesatur
MemberUopaa.
Mul keskmiselt 8-12 harjutust ühe trenni jooksul ongi.. Mis sa väntad mingi tund igast trennist kõhtu pumbata siis?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No 4-6 ühe seerialist harjutust pole ju palju.
Aga ma usun et ta mõtles 4-6 seeriat.
Nesatur
MemberOleneb.
Kui sul on tõsine tahtmine ennast käsile võtta ja natuke raha ka on, siis on kõige mõtekam tellida endale toitumis -ja treeningkava.
Nesatur
MemberPeace*
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesatur
MemberMees küsis, ju et paljuga teised teevad biitsa, et siis teada palju kui rasked hantlid endale osta.
Ta ei öelnud, et vehib päevast päeva ainult biitsa teha.
Ei ole mõtet ise välja mõelda igasugu asju, kui arvate, et loogiliselt juba kõike ette ära oskate teise kohta öelda.
Ja alakaaluline ta ka “ohtlikult” ei ole. 19,4 kõigest indeks.
Küsijale hakatakse koha igasugu muid asju pähe määrima, millest üldse huvitatud ei olda.
Kükk on hea asi, aga küki-jumaldajad, ei pea nüüd nii julma ka panema siin.
Nesatur
Memberumm ikka saab, rind puutus ju kettad/purgi ära..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellest ei saanud väga aru, aga käed võiksid ikkagi minna täisnurga alla Vähemalt.
Aga muidu tubli sooritus sellegipoolest.
aprill 9, 2011 at 4:04 p.l. in reply to: Reval-Cup 2011: tulemused, galerii, video, vastukajad #296600Nesatur
MemberKõik olid tublid, palju õnne, nalja sai ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nalja saj küll jh, vahepeal vaata, et läheb kakluseks laval Kuusnõmme ja ühe teise venna vahel:D
Ott natuke õhutas ka seal küünarnukkidega ruumi tegemist ja siis läks käest ära veits asi:D
Nesatur
MemberMa arvan, et 15-16 kärab küll.
Ega see mingi keemia pole.
Nesatur
MemberKangi alla võid pilves peaga jääda, ja siis ongi lihased sodiks.
Nesatur
MemberOli mis oli, igaljuhul kahju Andrusest, kõigile arusaadav, et puhas poiss on.
Tabel näitas selgesõnaliselt kasvuhormooni taseme kasvu veres peale treeningut, ja sealt tulebki see “”doping””.
Oleks siis olnud mingi tõsine dopinguaine, aga ei olnud.
A ja B proovid olid vastavalt 2,73 ja 2,0 aga mina ei kuulnud seal, palju see NORM siis on.
Arst veel ütles ka, et 33% erinevus A ja B proovis võib lõpuks kogu juhtumi lõpedada Negatiivse proovi andmisena.
Kahju ka, et ülekanne lõpetati, kuna ETV-l oli vaja näidata “Väike maja preerias”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , selleasemel, et Eesti Kangelase asja edasi kuulata.Elagu Veerpalu!
Nesatur
Memberprobleem on hoopis hommikusöögis nüüd, sest ma olen ligi 2 nädalat nüüd iga hommik 2 muna söönud ja ausalt, ei taha muna näha ka.Kui sa sööd iga hommik 2 keedumuna, siis usun jh, et vb sa tõesti ei taha enam mune näha.
Mina olen nüüdseks söönud juba 3 nädalat järjest iga hommik 2-muna omletti, ja ei ole ära tüüdanud veel.
Nesatur
MemberVäga alla ei oleks midagi vaja võtta, lihtsalt on vaja pekki kulutada aeroobse trenni ja õige toitumisega, ja ka jõutrenni teha, et lihaseid asemele saada.
Nesatur
MemberPeale trenni peaks jogurti asemel olla hoopis kohupiimapakk, sest peale trenni on vaja just valku, mida sa jogurtist niipalju ei saa.
Nesatur
MemberMillist kolmnurga kuju sa mõtled sealt pildilt?
Mina näen ühte, rinnalihaste vahel, ja see oleneb kõik geneetikast, millised su rinnalihased välja hakkavad nägema, treenitult.
-
AutorPostitused