Nesatur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nesatur
MemberSihuke tunne on nagu mees tegeleks mingi uurimustööga, arvestades tema teemasid.
Aga kui tahad enda jaoks teada siis parem tee hommikul jõusaali ja õhtul mine jooksma vms.
14 trenni nädalas on natuke palju vist.
Ükski lihas ei taastu nii ära ju IMO.
Nesatur
MemberKesse sul energia tablette sööb?
Süüakse ikka tavalisi valgu ja süsivesikute pulbreid enamasti, ning vitamiine ning liigesterohtusi, kui tahetakse terved olla.
Liiga palju oled kuulujutte kuulnud vist kuskilt.
Nesatur
Memberhmm. miks peaks tahtma omada oma kehal rasva, st mitte kulutada trenni tehes rasva?ok, saan aru, et sa ei taha oma raske tööga teenitud lihast lammutada liialt aeroobsega, kuid rasvast võib ju küll lahti saada, see on igati tervitatav…
No kuna ma olen ektomorf, siis ma hoian hea meelega igast rasvakübemest kinni.
Ainult lihas ja kont ei ole nagu väga reaalne.
Sellepärast ma kadestangi vahest natuke ülekaalulisi inimesi, küll nemad saaksid alles joosta palju tahavad.
Nesatur
MemberMul sihuke küsimus, et:
mulle meeldib jooksmine, tahaks treenida vastupidavust või niisama jooksmas käia.
Samas kasvatan ma jõusaalis ka massi ja olen ektomorf.
Sellepärast ei käigi väga jooksmas, sest siis ei näe nagu väga sellel suurel söömisel ja jõusaalis käigul mõtet.
On kuidagi võimalik niimoodi joosta, et rasva ei kuluta vms?
Nesatur
MemberUsun, et sul oleks 85 kg paras, kui kaotad natuke rasva, ja asemele kasvatad lihast.
Kulturistile jh oleks 190cm juures 90+ kg enam vähem(tglt vähe ikka),
aga tavainimesele, võrkpallurile, on 85kg tibens tobens.
Eks vaata peeglisse.
Nesatur
MemberKeegi kunagi kuskil siin vb ütles jh midagi sellist, aga pigem tuleks 95 kg asemel tuua mängu hoopis kehamassiindeks.
Sest ega pikk (nt.198cm) ja tugev 95kg kaaluv mees ei tee endale jooksmisega suur midagi häda.
Pigem näiteks 170 cm pikk ja 95 kg kaaluv mees (naine) teeb endale (vb) jooksmisega liiga.
Nesatur
Member“Lehmad hullusid ja kärbestel oli pidu, kui mees tõstis käed, mille sarnaseid varem polnud karjamaal nähtud.”
Nesatur
MemberKas lõpuposeerimistel ongi tavaks, et mingid tüübid lähevad teiste ette lampi “nalja” tegema v?
Nagu keegi läks Janari ette lõpus.
Nesatur
MemberMa tean!
Naistulnukad!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesatur
MemberEt siis kasvataja tuleb kohale ja ütleb: “Tere lapsed! Täna hakkame paljaid naisi voolima!” Hahahaaaa!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enamustel on rätikud ümber.

Nesatur
MemberNaised saunas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tükk aega analüüsisin pilte, midagi targemat ei osanud pakkuda.
Nesatur
MemberMul hakkas ka täna jalgu tehes, pärast kükki hüpates achilleus valutama, aga jalgade treenimist see küll ei seganud mul.
Segab ainult hüppamist ja jooksmist.
Kõik harjutused sai tehtud.
Nesatur
MemberTõesti, esimese pildiga võrreldes kohe 15 aastat noorem.
Nesatur
MemberSelleks ongi vaja suuremaid raskusi.
See on sama hea umbes,(küll mitte päris) kui võrrelda jooksmist ja kükkimist.
aprill 29, 2011 at 1:08 e.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #299817Nesatur
MemberNaised
Esta Pilt
Noormehed
Siim Jürgenstein
Jürgen Ots
Rainer Palm
Mehed juuniorid
Kristjan Rõõmusoks
Alex Uuetalu
Robin – Cris Tammik
Mihkel Mägi
Mehed