Nesatur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 19, 2011 at 4:18 p.l. in reply to: IFBB World Classic 2011: Eesti mäekõrgune võit kinnitatud! #302411
Nesatur
Member5 EESTLAST 6 hulgas!
Super tulemus!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesatur
MemberKüsiks, et kes läheb 4 juuli Tapale õhutõrjesse aega teenima?
Nesatur
MemberNiimoodi tekib mulje, et miks kohe kergemat kangi ei pane?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>+1
Aga samas jh teine point oli sul ka õige.
Nesatur
MemberMinu arust kätekõverdus on ikkagi ju rinnalihaste harjutus.
AGa kui käed hoida õlgade laiuselt siis töötab ju triits ja käed liiguvad hoopis teises suunas.
Minu arust käed võiksid olla ikka normaalselt laialt, siis saabki suured kordused.
Mis te arvate, et need maailmarekordid tehti õlgade laiuselt??
Vaatasin nüüd Archangel-i uue video ka ära.
Väga ilusad kätekõverdused olid aga minu arust on need ju liiga kitsad käed.
Allasendis oli rind ilusti vastu raamatuid aga nurk oli juba palju vähem kui 90 kraadi.
Käed peaksid ju olema just nii laialt, et KUI oled vastu raamatut või purki, SIIS on täisnurk.
Nesatur
Memberpole olemas keeferit.järelikult vahe väga suur.Kefiir on olemas siis?
Ma tean küll ainult keefirit.
Aga kui keegi ütleb mule keefer, siis ma saan 100% aru, millest jutt käib.
Nesatur
MemberProovisin – halb oli telefonile standi leida. Filmimisnurk jäigi imelikuks…http://www.youtube.com/watch?v=FTpUMnHPxfU…nel_video_title
P.S – vanus 28
Teisest poolest läksid kordused nagu kiiremaks ja ka aplituud jäi väiksemaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paljudel videotel peaks ikka kreatiini purgi taoline purk all olema.
Nesatur
MemberVastus pidi suht ulme olema, nii et ainuke lahendus oleks otsida googlist taoline pilt.
Ise otsisin seda ikka tükk aega, aga ei leidnud kuidagi.
Ise pakun:
See kompositsioon on inimestele tulevikust, et näha, milline oli 21 sajandi alguse elu USAs.
Aga kui nüüd mõtlema hakata, siis panin tähele, et seal on teatud inimeste vahel traat tõmmatud.
Äkki see annab mingi vihje.
Nesatur
MemberJ6usaali olen teinud u 4 kuud ja toitun 3-4 korda päevas(sisaldab ka liha,muna ja kohupiima millest olen aru saanud et need olevat ka vajalikud )4 kuud sinu kehatüübi puhul pole paras, kui rääkida “kondi” peale lihase kasvatamisest. Umebes sama lugu nagu mul.
4-kuuga võib muuta ennast märgatavalt, kui olla natuke ülekaalus, aga mitte vastupidi.
Ja see toidukirjeldus on kaugel piisavast.
Kirjuta kasvõi hommikusöök korralikult välja.
Iga inimene sööb liha muna ja kohupiima üldistatult, see pole piisav.
Nesatur
MemberRäägi kõigepealt kaua oled jõusaalis käinud, kui järjepidevalt ja kaua trennid kestavad? Siis hakkame vaatama, kas tasub üldse muutusi otsida.
Teiseks kirjuta umbes täpselt on toidukorrad.(Ei tohiks väga raske olla).
Kogu lugu.
Vaatasin, et mul sinuga sama kehamassi indeks, ehk siis peaks olema suht sama kehatüüp ja ise ka kiire ainevahetusega, endal on ka muutused tulnud loodetust aeglasemini, ja needki suht kasinad, aga võib rahul olla.
Nii et vasta küsimustele ja siis räägib edasi.
Nesatur
MemberSee oli rohkem kulturismikogemuse ja vormi, kui vanuse pärast. Lihtsalt,olete te ju ikkagi üks eesti kehaehitajate eeskujudest!Kui arvad, et ta on Argo Ader, siis eksid.
Ise arvasin ka kunagi seda, aga profiili vaadates näib, et tegu teise mehega.
Nesatur
MemberPane vähem vett ja on nagu päev ja päev. Vaarika Hera80 on üks mu lemmik”jäätisekokteil”.Hetkel olen juba paar nädalat joonud kohe peale trenni veega Banaani-shoko Herat, ja väga hea on.
Piimaga enam ei teegi, kui siis kodus.
Ootan juba, et pakk otsa saaks, siis saaks hakata tõsiselt head piparmündi-shoko herat veega jooma.
Ise muidu enne tellimist mõtlesin ka vaarikat esimest korda proovida, maitsesin päris vaarikat, ja igaks juhuks ei tellinud, aga eks ma siis järgmine kord ikkagi tellin.
Eile tuli selline huvitav mõte, et KIRSI maitseline oleks ideaalne, kirsi jogurt on näiteks super.
juuni 15, 2011 at 2:58 p.l. in reply to: Olen spordiriietes, higine ja haisen ning mingid mehed vahivad mind… #305911Nesatur
Member…teemaalgataja on meessoost
Nesatur
MemberJätkame..
Ooota midaaaa …
juuni 13, 2011 at 10:20 p.l. in reply to: Olen spordiriietes, higine ja haisen ning mingid mehed vahivad mind… #305729Nesatur
MemberSelle teema juures küsiks, et kuidas suhtuda neisse, kes tulevad saali, ilge parfüümi või lõhnaõli juga järel igal sammul?
Mõtlen just mehi, naistel las ta olla, kui liiga tugev pole ja südant pahaks ei aja.
Mulle küll selline asi jõusaalis ei meeldi.
Nesatur
MemberTänud,
eks ma siis teen korrektuure oma kreatiini tarbimises.
AutorPostitused