Nesatur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nesatur
Member“Eks sa proovi ära võtta, kui julged!”
Nesatur
MemberItaalia võidab lisaajal löödud väravast 1:0.
Nesatur
MemberSarge, äkki paljastad need head õla tagaosa treenivad harjutused?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesatur
MemberÄra ole nii palju numbrites kinni. Kätekõverdustega sa mingit “massi” ei ehita, püramiidita palju tahes:)
Sellistel harjutustel mõjub ainult suur maht.
Muidu DarkCloudil väga hea tekst. Nii on.
Ja üldse, mis sa nende suurte rindadega peale hakkad, ehita parem tugev selg.
Mis sa selle seljaga peale hakkad?
Ära ütle, et sa teed ainult selga, ja oleksid rahul olematu rinnaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesatur
MemberMina võtan kaasa Salvesti purgitoite, näiteks pilaff, Mehhiko/Itaalia pada, ühepajatoit sealihaga. Teiseks pähklid, näiteks maapähklid ning võibolla ka mõni vorstijupp. Pluss veel Snickers’id/Corny’d.
Ega Nato pakkidest ja väliköögi suupistetest metsas küll ära ei ela, seega võtan nüüd alati kõvasti oma toitu kaasa.
Üks asi mida soovitan veel on osta endale mingi väike/keskmine plastkarp et ei peaks kogu aeg rakmetest katelokki välja kaevama kui süüa tuuakse. Ma olen nii õnnelik et olen suurtükiväes masina peal, mitte jalaväes, seega saab suht hõlpsalt auto oma toitu täis toppida, mitte seda oma niigi pungil seljakotti toppida.
Ise suurtüki tulejuht, ja enda MB 250 GD, sinna saab ka kõvasti enda toitu peale laadida ja vett.
Aga tänud soovituste eest. (Y)
Nesatur
MemberTere,
sihuke küsimus, et mida metsalaagrisse kaasa võtta süüa.
Lähen nädalaks Kuppi ja pidi olema Natopakk, aga sellest suht kopp ees juba.
Mõtlesin tuunikalakonserve võtta.
Oskab keegi soovitada paremaid varjante või midagi muud üldse.
Tänud.
Nesatur
Member100% Whey Gold Standard Protein.
Väga heade maitsetega.
Kreemi küpsise näiteks.
Ja seal veel palju häid maitseid.
aprill 5, 2012 at 8:19 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #280860Nesatur
Member6,05
Nesatur
MemberKus ta seal tasuta käib,kas tutvused sees??
Hah, võimalik tõesti, et Vähil on seal tutvused.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuulge asjapulgad siin, see vend on ju pesuehtne Troll.
Mõni teine tüüp küsib siin palju asjalikumaid küsimusi ja tema saadate pikalt, aga siinne vend
on küll nüüd teid päris lohku ikka tõmmanud ju.
Ma naeran juba rohkem teie üle, kui tema küsimuste ja vastuste üle.
Nädal tagasi oli ka mingi kino teema tema poolt siin, komöödiat kui palju.
märts 9, 2012 at 4:31 p.l. in reply to: Gravity boots ehk inversion boots – Kas eesti müügil? #176461Nesatur
MemberMa vaatasin, et oh, Gravity Boots, hmm, äkki mingid uued tossud, millega saab kõrgemale hüpata, ise põrkavad jms.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ei.
MemberMina arvan, et oled väheke noor jõusaali jaoks, aga kätekõverdusi ja lõuatõmbeid mõne toru küljes võid kindlasti teha.
Jõusaali minnes, oleks sinu puhul treeneri olemasolu kindlasti vajalik, et sa valesti tehes midagi ei vigastaks.
Edu.
Nesatur
MemberHeh, seda saab päris tihti klaveri peal mängitud, aga sõnu ma ei teadnud.
MemberMa ei hakanud uut teemat tegema, nii et küsin siin ära, et kas on võimalik, et kui ma hetkel surun 40kg, siis kahe kuu pärast suruksin 60kg?
‘
Kui oled ektomorf, kõhna ja pika kondiga, siis vaevalt, kui lühem ja jässakam, siis vabalt.
Nesatur
MemberVõib jah valku ja muud taolist kapis olla. Selle pealt ei hakka küll sind keegi piirama, võid suhteliselt ükskõik mida kaasa võtta.
Mina ise olen Suurtükis, kus sa?
Suurtükis.
Nesatur
MemberSellist kraami ei või teil kapis olla?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://fitshop.fitness.ee/proteiinid/Tohib küll valgupulbrit jne kapis olla.
Endal veel 1 nädal Nak-i käia tapal, ja siis ka puhkusele, ees veel 80km lõpurännak.
Valgust on seal jh vähe puudus, aga söögid muidu väga head.
Jõusaal on jh selline nagu ta on, vähe kitsas seal hantlite poolel, aga muidu ok.
Matjusm, kus pataljonis teenid?
-
AutorPostitused