Nesatur
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Nesatur
MemberNo kohupiima pole raske sheigi sisse panna.
Aga kust sa need marjad võtad kui ise just sügisel varunud ei ole?
Dextro ajab asja ilusti ja lihtsalt ära.
Nesatur
MemberMillest see kaalulangus tulenes?
Olid haige vm?
Nesatur
MemberNever rented a car in Rakvere, so don’t know about that.
But why you dont want to try Spordikeskus gym?
Don’t need a car for that.
Nesatur
MemberThat center doesn’t exist anymore.
If you wanna try or see Rakvere Spordikeskus gym, just walk like 200m south(i’m sure you’ll find it),
and go check it out. Can do almost all things you need there.
Nesatur
MemberWell, WHEY supplements are available, and FAST products (in Rakvere).
And also many other kinds of stuff.
Ja Martin, Aqva koha pealt olen sinuga nõus, sellepärast seal ei käigi, see rohkem nagu vanurite puhkekoht seal, kui jõusaali mõelda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nesatur
MemberYes, Vinnisport, is good, but Rakvere Spordikeskus,is fine too, if you don’t want or can’t go to Vinni.
Vinni tuleks muretseda korralik kaldpink(kui seda juba tehtud pole), siis oleks tibens tobens, endale meeldib Rakvere Spordikeskus väga, kahjuks on üks või kaks raskust hantleid puudu, muidu super, kõrval uksest maneezi minnes on ka 3 tõstepõrandat.
märts 30, 2013 at 2:41 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #339479Nesatur
MemberVertikaal jep, hüppevõime.
Nesatur
MemberJärgmine Esmaspäev ongi masaaži aeg juba kirjas.
Ja kui nüüd mõtlema hakata, siis tõesti võrkpallis saab see koht ja see pool rohkem “valu” kui teine pool.
Aga kuidas selle diski väljaspoistumisega on, kas on see väga kerge tulema või peab äärimiselt kõvera seljaga jõutõmmet tegema,
et midagi sellist juhtuks?
Ise nagu mainisin, teen päris korralikult, ja suuremaid raskusi ka vööga.
Nesatur
MemberTere,
viimasel kahel korral pärast seljatrenni, üks kord oli tglt vist isegi rinnatrenn, on hakanud alaseljas ühe selgroolüli vasakult poolt valus.
Teatud moodi keha keerates, ja seda kohta katsudes on päris kahtlane valu.
Teen jõutõmmet seljapäeval, kui on vöö saadaval, siis teen vööga.
Kas võib tegu olla diski väljasopistumisega?
Esimene kord, läks asi päeva-paariga üle, kuskilt lugesin, et see valulik koht võis olla spasm, mis kaitseb diski väljasopistumise eest.
Nüüd, nädal hiljem, jälle sama asi.
Kas selle edaspidiseks ärahoidmiseks, tuleks parem jõutõmbest loobuda?
Mängin ka korralikul tasemel võrkpalli, nii et sealt võib ka selg saada suure koormuse.
On kellegil olnud sarnast probleemi, või kellegil head nõu?
Tänud.
Nesatur
MemberKeskmine inimene mõtleb pigem, et mis see siis ära ei ole kaalust juurde võtta.
Mina mõtlen just, et mis see siis ära ei ole kaalust alla võtta. Sööd tervislikult ja teed trenni.
Oled kõhna ja tahad kasvatada lihast ja samal ajal meeldib joosta, no ei käi vist kokku väga.
Oled vähe ülekaalus, võid rahulikult joosta ja samal ajal keha vormi ajada.
Igatahes mina mõtlen tihti, et võiks olla mõne paksu asemel, las tema proovib juurde võtta minu asemel.
märts 2, 2013 at 4:54 p.l. in reply to: Arnold Classic and Arnold Amateur 2013. EGLE 2 KOHT! #337759Nesatur
MemberPalju õnne, Egle!
Super saavutus!
Nesatur
MemberOlgugi, et kanged doosid võivad tappa siis milleks asju üle paisutada eksole.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just nimelt, parem üldse mitte tarbida.
Nesatur
Member.
Nesatur
MemberLihtsam kui eelmine ju.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edit:
Kustutasin ära, ülesanne oli vist Archangelile ainult.
Nesatur
MemberRasvaprotsenti tuleks mõnes mõttes mõõta ikkagi silmadega minu meelest, ehk siis peeglist.
Igasugu aparaadid nii seinast seina.
-
AutorPostitused