nep-300
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
nep-300
MemberOlen käinud jõusaalis 6 kuud, 1 kord nädalas ja järjest tavaliselt 2-4 tundi.
nep-300
MemberAga kui tärklis segada mõne lühema ahela süsivesikuga et kas siis oleks kasulik kuna üks osa süsiveikuid imendub varem ja teine osa hiljam oleks süsivesikutega varustamine pidev…
nep-300
MemberAlgul pidi ültse mäng ära jääma kuna ilm oli nii kehv sadas lund ja tuiskas aga keegi ei tahtnud mite värtuslikust jalkpalli päevast ilma jääda ja asi oli seda väärt (vähemalt eestlaste jaoks)
Kuna Rähnil jooksis ninast verd pidi ta mängust mõneks ajaks minema minema ja siis oli eestalasel väljakul ainult 10 mängiat aga võit saavutati sellegi poolest!
“>nep-300
MemberSooviksin ka seda kava?Tänades!Jõudu teen 2xnädalas.
meil:nep300@hot.com
nep-300
MemberTalumees läheb kinno ja tahab piletit osta. Kassiir küsib: “Härra, mis teil seal õlal on?”
Mees vastab: “See on kukk, tema nimi on Aadu, kuhu lähen mina läheb ka tema!”
“Mul on kahju, “Ütleb piletimüüja, “aga loomi meil kinno ei lubata.”
Talunik läheb kavala näoga nurga taha ja pistab kuke püksi. Siis suundub tagasi kassasse, ostab pileti, läheb kinno ja istub kahe vanaproua kõrvale. Kui film algab, kukub Aadu püksis kirema.
Selle peale tõmbab talumees püksiluku lahti ja laseb kuke pea välja pista, et temagi saaks filmi vaadata.
“Kuule, see mees mu kõrval on pervert,” sosistab üks vanaproua teisele.
“Miks sa nii arvad,” küsis teine vastu.
“Ta tegi püksiluku lahti ja võttis oma sellesamuse välja!” on esimene endast väljas.
“Ah, ära muretse,” arvab teine. “Meia vanuses juba kõike nähtud.”
“Ma arvasin ka nii,” ütleb esimene. “Aga see sööb mu popkorni.”