Skip to main content

nep-300

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kaua on keegi jõusaalis käinud? #148896
    nep-300
    Member

Olen käinud jõusaalis 6 kuud, 1 kord nädalas ja järjest tavaliselt 2-4 tundi.

in reply to: Tärklis? #148356
    nep-300
    Member

Aga kui tärklis segada mõne lühema ahela süsivesikuga et kas siis oleks kasulik kuna üks osa süsiveikuid imendub varem ja teine osa hiljam oleks süsivesikutega varustamine pidev…

in reply to: Eesti-Kanada sõprus kohtumine! #147336
    nep-300
    Member

Algul pidi ültse mäng ära jääma kuna ilm oli nii kehv sadas lund ja tuiskas aga keegi ei tahtnud mite värtuslikust jalkpalli päevast ilma jääda ja asi oli seda väärt (vähemalt eestlaste jaoks)

Kuna Rähnil jooksis ninast verd pidi ta mängust mõneks ajaks minema minema ja siis oli eestalasel väljakul ainult 10 mängiat aga võit saavutati sellegi poolest! <_<“>

in reply to: Kava!! #143723
    nep-300
    Member

Sooviksin ka seda kava?Tänades!Jõudu teen 2xnädalas.

meil:nep300@hot.com

in reply to: Armukesed. #141415
    nep-300
    Member

Talumees läheb kinno ja tahab piletit osta. Kassiir küsib: “Härra, mis teil seal õlal on?”

Mees vastab: “See on kukk, tema nimi on Aadu, kuhu lähen mina läheb ka tema!”

“Mul on kahju, “Ütleb piletimüüja, “aga loomi meil kinno ei lubata.”

Talunik läheb kavala näoga nurga taha ja pistab kuke püksi. Siis suundub tagasi kassasse, ostab pileti, läheb kinno ja istub kahe vanaproua kõrvale. Kui film algab, kukub Aadu püksis kirema.

Selle peale tõmbab talumees püksiluku lahti ja laseb kuke pea välja pista, et temagi saaks filmi vaadata.

“Kuule, see mees mu kõrval on pervert,” sosistab üks vanaproua teisele.

“Miks sa nii arvad,” küsis teine vastu.

“Ta tegi püksiluku lahti ja võttis oma sellesamuse välja!” on esimene endast väljas.

“Ah, ära muretse,” arvab teine. “Meia vanuses juba kõike nähtud.”

“Ma arvasin ka nii,” ütleb esimene. “Aga see sööb mu popkorni.”

in reply to: Armukesed. #141410
    nep-300
    Member

Lapsed tagaistmel põhjustavadõnnetusi. Õnnetused tagaistmel põhjustavad lapsi.

in reply to: lehkav haisukott! #140451
    nep-300
    Member

suht loll küsimus aga mis küüslaugust kasu on :S

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)