Nekit
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 10, 2006 at 11:24 e.l. in reply to: Euro Elite – kes võitlevad (nimed,pildid, andmed)? #94678
Nekit
Memberkas seal kohapeal saab pileti osta ? vxi on vaja enne kuskilt tellida vxi osta ?
Nekit
Memberkreatiini ikka 5g, 1teelusikas peaks olema 5g….hmm või on 10….triiki peaks olema ikka 5g. Kas sul kohe kaasas ei olnud mingit kulpi? Neid mida mina söönud olen, on alati õnneks kaasas olnud
Nekit
MemberEt saada suurt koormust triitsepsile vxi biitsepsile parem variant on triitsepsit treenida rinnaga , sest siis txxtab triitseps ja seljaga biitsepsit ,sest siis txxtab biitseps , kui txxtada 100% peale saab sinu triitseps ja biitseps 2x koormust (biitseps seljalt , triitseps rinnalt)
Nekit
MemberNyyd on vist kxik aru saadav , nyyd peab ainult proovima

Äitah Rebane , jorsik , SiimN abi eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nekit
Memberkui on saadetud tavapakk, saadetakse postkontorist kirjalik teade et pakk on tulnud postkontorisse. Kui sa tead et pakk on postkontoris, ei pea ootama seda kirjalikku teadet vaid võid minna isikuttõendava dokumendiga sinna ja saad paki kätte.Kuidas sellest aru saada
Nekit
MemberKokkuvxtteks on siis nii , et
Valin kauba mida ma tahan > txidan aadresiraamatus enda andmed xra > maksan lxbi panga kauba xra > kui raha on ”teie” arvel , tuleb mulle postkasti kiri kus on kir. , et minu pakk on tulnud ja millises postkontoris ta asub > seal vxtan ”mingi” paberi millega ma lxhen postkontorisse ning selle paberiga saan pxki kxtte > kxik ?!
Nekit
MemberKust ma selle teate vxtan ? Ja kui ma nxiteks elan Kohtla-Jarvel , siis see tuleb minu linna postkontorisse ?
—-
Ja kas AADRESIRAAMATUSSE pean ma postkontori , AADRESI (txnav , maja) , INDEKSI panema ?
Nekit
MemberKas siis kui ma olen valinud saata ”Postipakk kohalikku postkontorisse” see tuuakse sellese linna mis mul on aadresiraamatus pandud , ja kui pakk on sinna lxhimasse kontorisse tulnud tuleb mulle email ?
ninh kuidas ma saan teda sealt xra vxtta , lihtsalt varem ei ole sellega tegelenud , sellepxrast on nii palju kysimusi !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nekit
Membernagu ma sain siis aru , et kui ma tellin vxib pakk tulla minu linna poskontorisse kust ma vxin seda xra vxtta ?
Nekit
Memberikkagi suuri tulemusi sa sellest pumpingus’t ei saa , sa vxid enda paisunud kxtt vaadata max. 20 min , treeni biitsepsit parem suure raskusegda ja kasuta vxhem kordusi
Nekit
Member1.
rind , triitseps (kxht)
3.
selg , biitseps (kxht)
5.
jalad , xlg (kxht)
proovi nii
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused