neG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
neG
MemberSuured tänud, ma sellepärast küsisin et siin samas fitness.ee lehel lugesin kuskilt, et alkohol sportlase suurim vaenlane vms.
neG
MemberArvatavasti mõtlete “Koolipoistele tasuta toitumiskava!”?Igatahes enam seal seda kava pole.
Miks? Fitnessistid eemaldasid?
neG
MemberVahetult peale trenni tuleb kindlasti teha, umbes 20 – 30 sec. Ja nii palju et venitaks, natuke võib valus olla aga mitte nii et hambad ristis. Loodan, et ise ka kunagi spagaadi kätte saada, harjutusi ei oska täpselt öelda, aga peamine ongi ju see spagaat ise(nii palju kui tuleb).
neG
MemberMina arvasin koguaeg, et sixpakk on just see pekine kõht, sest teadapärast seostatakse õllet pekise/suure kõhuga.
Nii siis, minu versioon on lihtsalt selline:
Kui sul on rasva/pekki kõhu peal(üleüldse tahad rasva maha põletada) siis tee aeroobset trenni(jooksmist)
Kui tahad, et sixpakid oleks suuremad siis tee kõhulihaste harjutusi.
Kui sa peale trenni lähed mcdonaldsisse ja ostad friikaid vms, siis sa tulemusi ei näe.
Toitumise dieedi foorumi all on keegi tasuta kava välja pakkunud, sealt võiksid vaadata mida süüakse/tasuks süüa. Tervet kava vaevalt keegi järgib.
detsember 22, 2008 at 10:46 p.l. in reply to: Sooviks Fight Science: Mixed Martial Arts dok. filmi #176040neG
MemberOi kui tore, ei teadnudki et 5 osa on, tänud!
Edit: Aga kahjuks jällegi viimane osa puudu vms..
neG
MemberMina soovitan sul trenni teha vähemalt paar kuud enne kui otsustad endale midagi osta, kes teab äkki pärast 1 kuud sul polegi enam tahtmist teha ja mis saab nendest sadade kroonide eest ostetud pulbritest?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsimus ei olegi isegi selles, asi on selles et mul ei ole midagi teha..koolis, ühikas elan argipäeviti ja tõesti ei ole midagi teha, ja ma ei tea kas ma ütlen seda nüüd õigesti, aga nö spordiga leevendan oma masendustunnet mis mul pidevalt on, jõusaalis olles olen alati positiivselt meelestatud ja kõik on hea, lisandite koha pealt vaidlen vastu, 1 pakk hera80 ja süsivesikuid kestabi ~kuu aega eks proovib ära, teine asi on see et alati peale trenni on selline unine tunne, või kuidagi uimane olen, arvan et see võib olla sellest et lihtsalt trenni käigus kaovad mingid ained ära vms..tegelikult on probleem ainult õhtusöögiga, selle pean poest vaatama, mõistliku toitude valiku hulka kuuluvad ainult makaronid singiga, ja salatid(poes müügil), alati aga ei taha neid osta, ostan mineid saiakesi/küpsiseid jne..
Liigsest kehakaalust on asi kaugel(keegi mainis midagi eespool).
Kord nädalas ka väike poksitrenn omaalgatuslikult mõnede koolikaaslastega. Muretsesin endale isegi hambakaitsmed sest esimene kord tuli suust natuke verd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niiet nt hera80 ja kuskilt supermarketist viinamarjasuhkrut sobib? ja siis 30g(hera80) + 60g(suhkur) = 90g + vesi/jogurt/piim?
Tänud vastuste eest.
Edit: Ja see paus, tegelikult võidi nüüd valesti aru saada, paus tekkis selle pärast praktika hakkas(praegugi), muidu käiksin kindlasti edasi.
-
AutorPostitused