navigaator
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
navigaator
MemberTere.Ma leidsin ühe huvitava artikli kreatiinist. Nimelt ma tegelen pallispordiga(saalihoki) ja antud artikli põhjal jäi mulle mulje, et saalihoki juures võiks sellisest kreatiinist väga palju abi olla. Aga probleem selles, et seal artiklis omistatakse kreatiinile omadusi, mida tavalistel kreatiinidel minu arusaama kohaselt ei ole, nii et ma tahtsin selle foorumi spetsialistide käest küsida, kas see CE2 kreatiin ikka on nii effektiivne kui seal väidetakse? Ja teiseks, kust sellist osta saab?
pole spetsialist aga artikkel on päris muhe ilukirjandus, huumorit peab saama
navigaator
MemberMaq uudasi tuud asja jupa pikemat aigu, kavvva uudatud kaunike. maq ise ei saa kudagi tuust asjast osa võtt. tuuga om nüüd niimudu, et, ma saatse oma sõbrad, teile, pandse kundimuuturid tüüle, ja panid võromaalt ajama tartumaile…umbe hää
navigaator
MemberMu sõbranna oli kuuendat kuud rase ja talle kukkus midagi varba peale, niiet küüs tuli ära võtta, läks siis traumapunkti. Tehti veel tuimestus, aga see ei mõjunud nagu peaks ja sõbranna karjatas valust- selle peale sai selle peale räige sõimu osaliseks, vedas, et selline asi lapsele kurja ei teinud. Mu isa lõi käe klaasist läbi ja seda pidi traumapunktis õmblema- see kogemus oli nii kole olnud (mingi hirmus kuri vene vanamutt hirmutas mu vaese isa ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), et õmblused võttis lõpuks ise välja, sest arstile minna ei julgenud… Eks neid töötajaid on seal igasuguseid ja kindlasti ka palju meeldivaid arste ja õdesid, aga paraku kuuleb liiga palju inimeste halbadest kogemustest.No siis on ju traumapunktil õige nimi. Tekitab vaimseid traumasid
“>navigaator
MemberTeema tuletas mulle meelde toredaid seigakesi perearstiga. Perearst on Mustamäe perearstikeskuses ja minu õnnetuseks ning halbade juhuste kokkulangemisel on ta iga kord, kui mul tema juurde asja on puhkusel. Viimane kord oli juhilubadele tervisetõendit vaja, siis oli asendaja, kes vaatas minu registrit ja ütles: “Huvitav, teil on siin kirjas, et olete lülisamba murru läbi elanud”. Ise pole ühtegi luud murdnud. Siis küsis, kas versuhkrut on varem mõõdetud. Vastasin, et mingi üle poole aasta tagasi ja oli normis. Ütles, et kirjutan mingi normikohase numbri siis ära, pole mõtet testi teha. Ma siis küsisin, et millest tuleb niivõrd erinev tervisetõendite tasu? Erinevates kohtades on a la 300-500 krooni. Selle peale tuli kiire ärritus ja vastas, et kui siin hind ei sobi, siis mine mujale ja otsi soodsam. Ma viisakalt vabandasin, et niisama huvi pärast küsisin. Hiljem hakkas uuesti paukuma, et tema ei küsi oma erialast väljuvaid küsimusi. Peale seda viskas närvi mustaks ning ütlesin ebaviisakalt: “Võibolla on teil lihtsalt kitsas silmaring?”. Selle peale hakkas peaaegu nutma ning kirjutas närviliselt tõendile alla, nõudis raha ning soovitas teist perearsti külastada. Olin ise ka ärritunud ning ka arst ning seetõttu ununes tal minu pass enda kätte. Mulle meenus pass alles pool tundi hiljem. Helistasin arstile tagasi, ta ütles, et oli mu numbrit juba EXPRESS HOTLINEST otsima hakanud. FTF ma ütlen, perearstil pole mu numbritki? Hiljem andsin numbri, öeldes, et tal kergem ning pole vaja netist otsida. Käskisin tal ka võõra inimese lülisambamurru oma registrist kustutada, seda juba kõvemal toonil. Vägisi tekkis viha peale, maksa 300 krooni ja saa veel paukuda pealekauba. Raha eest ei saa mitte midagi, ainult halva tuju.
navigaator
MemberKui võtta doosiks 1 kulbitäis, siis pulbri kujul saaks nelja doosiga päevas 112g valku. Jube suur peab see lihasmass ikka olema, et nii palju toidule lisa oleks vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Muuseas vabalt saab tavatoiduga oma valguvajaduse, kreatiinivajaduse, vitamiinid jne kätte. Kui mul on valida, kas asendada iga toidukord pulbriga või süüa mune, liha, kala, kohupiima, kodujuustu, siis valiksin teise variandi. Krt ma ei saa aru kuidas inimesed tõsimeeli usuvad, et mida rohkem pulbreid näost sisse ajada ja toidulisandite tootjaid nuumata, seda parem. Sööge, tehke trenni, magage.navigaator
Memberma võtan 2 doosi hommikul ja 2 peale trenni. Mina ei näe seal midagi imelikku.no nati imelik kui täisväärtusliku toiduga piisavalt valku ei suuda koguda….
navigaator
MemberOlen M40,189cm,80kg spordiklubis käinud viimased 4 kuud, millest esimesed kolm ca 3-4 korda nädalas BodyPumpis, viimasel kuul aga kahel päeval jõusaalis ja kahel päeval Pumpis. BodyPump on siiani olnud mõnusaks vahelduseks, aga siiski on eemärgiks ka lihasmassi ( hetkel just selg+õlad) suurendamine. Toitun korralikult. Pärast jõusaali olen joonud Muscle + , pärast Pumpi Reco2`e. Nüüd loen Muscle&Fitnessist, et kui soovin natukenegi lihaskasvu, siis joo aga hommikul 2 doosi valku, enne trenni 2 doosi ja siis veel pärast trenni kah otsa. Sa jeerum. Mina kohe kardan seda asja. Kas hommikune ja enne trenni valk ikka liiast pole, või …? Mida praktikud ütlevad?Kui toitumine korralik on, nii nagu väidad, siis võta ainult peale trenni. Pole mõtet valku liigselt süüa kui ära ei kasuta.
navigaator
MemberEga jah, tõsine spordimees ei tohiks iga nädal juua. Parem oleks kui üldse ei võtaks. Ise sai varem ka suht tihti joodud ning tagasi vaadates ei olnud areng ka nii hea. Eelmine päev joonuna ei tule järgmise päeva trennist ka suurt midagi.
navigaator
MemberMis te nutate, sööge päevas 300g heeringat ja asi korras, lisaks veel liha ja pole vaja eraldi kreatiini tarbida. Organism toodab ise 1g kreatiini, söögiga koguge veel 3-4 g ning asi otsustatud. Kui soovi on, siis võtke ka pits viina õhtuti.
navigaator
MemberMõtlesin et kui juba lihaseid ja jõudu pumbata siis võiks löök olla ka nagu gorillal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Teab keegi öelda milliseid lihaseid kasutab inimene rusikaga lüües ja kuidas oleks hea seda treenida. Seda ma olen kuulnud et tuleb peksta sellist suuremat poksikotti mis pm üldse ei liigu kui lüüa , aga mul sellist kasutada ei ole , piirduks jõusaaliga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peksa pead vastu betoonposti, saad gorilla pealöögi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mine tõesti kuhugi poksitrenni kui jõusaalist väheks jääb või küsi mõne ossi käest, kes karvaseid peksab. Lihastest töötavad peamiselt triitseps, õlg, rind ja keha pöördel ka seljalihased. Tugevasse lööki investeeri ka kehamassi. Ära inimeste peal harjuta.navigaator
MemberHuvitav, kas kreatiinmonohüdraadiga saadud vee väljumises siis probleemi seisnebki? Kreatiin soodustab ju ATP sünteesi lihasrakkudes, vesi on niisama kõrvalnähe. Öeldakse, et suurema vee hulgaga on parem toitainete imendumine, samas kas kreatiini puhul see vesi mängib nii suurt rolli? Teadjamad vennad parandage mind. Muidugi on ju asja visuaalne pool, kus lihased näevad vee tõttu suuremad välja, kuid kui ainult jõukasvu silmas pidada, siis ma ei tea.
navigaator
MemberEi tea, ei tasu üldistada.. See ei käi ju kõikide noorte kohta
navigaator
MemberMina arvan, et huumorit peab saama. Kas on parem olla surmtõsine sportlane? Sorry FrodoB aga Teie jutt tuletas mulle ühte psühhoterrori lugu meelde
navigaator
MemberLugesin siis selle kuu Muscle&Fitness-ist et inimesel vaja hommikul kiiresti valgud ja süsikad kätte saada niiet seal soovitati hommikusöögiks süüa vadakuvalgu toidulisandit maksimaalseks lihaskasvuks. Mis siin sellest arvamus on ? On mõttekas see v parem lasen muna edasi
august 17, 2009 at 7:42 e.l. in reply to: kas 4aastane laps tohib tarvitada super mega mass 2000? #213853navigaator
MemberLapse areng sõltub suuresti vanematest. Mõni laps võib õue peal turnida ja joosta, kukerpallitada. Teine laps saab pahandada kui püksid ära määrib ja kukerpallitades soengu sassi ajab.
AutorPostitused