navigaator
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
navigaator
MemberKui viitsimises asi on, siis pole mõtet trenni ju teha. Tahte puudumisel mõttetu nühkimine. Võimalik, et kodus üksi on lihtsalt igav treenida, koolis teised kamraadid ümber. Kui veel suht noor oled, siis äkki mingi puberteedi möll, et trenn ei suju.
navigaator
MemberSa kaalusid siis ka umbes 70 kg vist? Nagu ma ühes eespool kirjutatud postituses ütlesin:Loomulikult oli 2 õlut sinu jaoks liig.
“>Liig või mitte, seda otsustab ikka igaüks ise. Olen ka 100 pluss inimesi näinud, kes peale 2 õlut juba nati kahtlased on. Aga hommikuse värskuse kohta seda, et 2 õlut juba kindlasti põhjustab olulise vedelikukao. Hommikul räige joogijanu ja sellest ka liigne uimasus.
navigaator
MemberIse jõin ajalises mõistes õlut päris palju. Ikka oli tunda juba ainuüksi 2 õlut õhtuti juues, et hommikul pole päris värske ja purakat sees. Joomise põhjus samuti stressi maandamine ja lõdvaks laskmine. Järsku käis peas mingi plõks purjus peaga, vaatasin enda ümber ja nägin teisi samasuguseid mõttetut iba ajamas ja sihitult kakerdamas. Sain kaineks ja olen seda siiamaani. Otsustanud, et ei mürgita ennast teadlikult, lõpetan alkoholitöösturite toetamise ja saan joomise asemel midagi kasulikku teha. Kaotan ju joomisega aega, peale seda on kunstlikult hea olla, kuid see on kusagilt reservist laenuks ette võetud. Alkoholiga on selline asi, et see hakkab paratamatult meeldima, hiljem pead seda juba loomulikuks. Järgmisel päeval pean toredusest pohmakat, puudub söögiisu, keha nälgib, pea on paks, ühesõnaga sitt värk. Midagi mul selle vastu ei ole, kui teised mu ümber joovad ning krt isegi tore on ka kainelt. Üldiselt meeldib inimestega rohkem kaine inimese juttu ajada ja ka see, et mind kainena mõistetakse.
navigaator
MemberKunagi oli selline periood, kus alatasa vaatasin kella täistunnil. Kella eriti tihti ei vaadanud aga kui see juhtus, siis oli jälle minuti pealt täistund.
navigaator
MemberMa rääkisin mida ma olen näinud .Oli mu jutus midagi valet
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?nati jobu jutt ju…
navigaator
MemberMaitsetuid proteiinipulbreid küllalt.
navigaator
MemberMinu arvates ülikena kui naisel on masiivsed sääred ja reied, seda ilma naljatamata. 36 cm-st võiks isegi suurem olla.
navigaator
MemberEi ole esimese.Mulle küll ei näi et oleks.
Kasutaja VDO postitus tundub, et seletab miks jäässe see toiduaine läheb (mis selle toiduaine vee% üldse on, mis tema külmumistemperatuur summaarselt üldse on? Sest teised ilma mõrata munad on külmumata, majonees samuti, juust samuti, kõik on jääta, välja arvatud need vastu seina olevad mõramunad).
Ma soovitaks teema-algatajale siiski mõramune mitte süia edaspidi siiski, olgugi, et tõenäosus haigestusmiseks on pea olematu, tegu ju tühiselt väikse rahalise kaotusega.
Aga just L-mune kui võtan mitu karpi, siis esineb mõradega eksemplare sagedamalt, ei tea miks nii.
Ma saan sellest postitusest aru, et teed iseendale soovitusi. Õige, ise küsin, ise vastan. Muide mis see munade summaarne külmumistemperatuur siis oli?
navigaator
Memberkui kanad seda kuuleks….
navigaator
MemberKui ikka nälg näpistab, siis söön ka saia ning ei uuri koores olevaid mõrasid, lihtne maamees, olen kanadele tänulik ja väikese mõra pärast ei pepsuta.
navigaator
Memberime muna, tuli ainukese mõttena selle jutu peale
navigaator
MemberNo aga see on ju ammu teada, et magusad tüdrukud on tehtud suhkrust, jahust ja maasikavahust. Kas peaksin siis kõigest loobuma?
navigaator
MemberOlgem ausad – keegi ei joo viina maitseelamuse pärast, vaid ikka ja ainult selleks, et purju jääda.Võiks ju alkoholivaba viina müüa
navigaator
MemberTehke rohkem trenni, siis saate aru.