navigaator
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 6, 2010 at 7:48 p.l. in reply to: Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!! #247641
navigaator
MemberKiunun siis veel natuke. Tundub suht ebaeetiline SIIN foorumis UUE taustapildiga äri teha. Bonsuna.com võiks selleks kohaks olla.
jaanuar 6, 2010 at 6:37 p.l. in reply to: Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!! #247602navigaator
MemberEi tea, kas “Bonsuna” film jäi rahaliselt plussi. Ütlen kohe otse välja, et jube sitt film oli.
jaanuar 6, 2010 at 5:57 p.l. in reply to: Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!! #247589navigaator
MemberEi ütle mulle suurt midagi.tujurikkuja
jaanuar 6, 2010 at 5:43 p.l. in reply to: Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!! #247579navigaator
MemberVõtke minuga ühendust, ma teen treeningu 200-ga ära
navigaator
MemberJoon piima liiter päevas ja ei mõtle üle. Loodetavasti suren vanadusse.
navigaator
MemberAga mõnesaja krooniga võid kaheliitrise viina ainult saada
navigaator
MemberTartus lõunakeskuses peaks oomipood olema. http://www.oomipood.ee/?a_k=MOTKESKKES&…mp;i=MOTKESKKES
Seal lehel päris mitu aparaati, millega õhu suhtelist niiskust mõõta saab.
navigaator
MemberSuutrte sõdurite topelt toiduratsioon õige asi, mille eest võidelda, kuid minu arvates pole see foorumi teema koht, kus seda tehaSelle mõtteavalduse kirjutasin siia esimest korda ühe teise kirjutise vastuseks/kinnituseks, et riigis asjad nati nihu. Päris lampi ei kirjutanud ning pole mõtet seda teemavälisuse juttu kogu aeg nina alla hõõruda. 95 % selle teema postitustest on niigi mõttetu.
Nagu kanad kaagutate. Minge otsige mehed üles kui huvi on. Kõige alatum on selja taga rääkimine.
navigaator
MemberNäeks siis Kiivikas steroidikolli moodi välja ka, et selline poleemika. Keegi eelpool kirjutas, et selliseid lihamägesid ilma steroidita ei kasvata. Ma arvan küll, et naturaalselt saab sellise tasemeni jõuda. Mees pool elu peaaegu treeninud ja nüüd sellised jutud. Kui vahendas, siis vahendas aga seda ei usu, et ta pidevalt keelatud aineid ise tarbib.
navigaator
Member…või kutsuge Võsapets
navigaator
MemberMis te nutate? Alustuseks otsige mees üles (Telliskivi 51 või Reval Sport), siis võtke nööbist kinni ja raiuge oma teooriaid otse näkku. Lihtne!!
navigaator
MemberMinu teada ei võetud alessandrot väeteenistusse lampjalgsuse tõttu.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Offtopic: vaadates mis viimasel ajal riigis toimub, siis ausalt öeldes kaob endalgi tahtmine sellist “riiki” teenida;kui päris aus olla, siis kaob ära isegi tahtmine makse maksta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna lehest lugesin, et võtavad raiped kaitseväes sõdurite (190cm ja pikemad) lisaportsud ära. Ütlevad, et asi pole kokkuhoius, vaid toitlustamise otstarbekamaks muutmises. Mis kuradi otstarbekam see on, kui saad kahe kukli asemel ühe ja vorstiviilud kaotatakse ka koolisööklates leibade pealt ära. Hoitakse mingi neli milli aasta peale kokku, samas kui neetud vabadussamba analüüside ja ametnike palgatõusude peale pannakse sama raha ühe päevaga hakkama. Ma olen lihtne maamees ja käsi vaikselt väriseb juba sõnnikuhangu järele.
Ajatakse lolli möla, et MASU on oma põhja kätte saanud ja asi seisneb ainult mõtlemises. Mida ma mõtlen, kui lobi järjest lahjemaks jääb? Spetsialistid, kes töö otsimise juures soovitavad oma isiklikke plusse/miinuseid, isiksuseomadusi, arenguvõimalusi vaagida võivad p….se minna. Fakt on see et asi on p…es ja läheb veelgi. Ainus asi mida teha annab on inimestevahelisi suhteid soojas hoida. Lõpetagem ka siin oma dopingusüüdistused/tõestused/nääklused. Pidev närimine võiks lõppeda. Rahulikke pühasid soovides.
navigaator
MemberNati nutune jah, kui rahasid ja preemiaid ainult olümpiaaladega tegelejatele jagatakse. Samas võib lisatoetus neile, kes muudel aladel maailmatulemusi näitavad, palju rohkem kasu tuua, kui näiteks kehvapoolsetele suusatajatele sama raha eest treeninglaagreid ja väljasõite lubades.
Spordiauhindade jagamisel ajavad ka sellised ütlused närvi(Ene Ergma), kus mainitakse, et noortel oleks aeg tulemusi näidata. Palju on ju noori, kes tulemusi näidanud, kahjuks valel alal. Üldiselt võiks noorte sporditegemisi rohkem toetada, muidu noor lihtsalt ei jää spordi juurde. Odavam on kusagil oma nina täis tõmmata, kui spordisaali makse maksta ja isiklikust taskurahast varustust hankida. Minu arvates näitab isegi see suhtumist, et Tartu Ülikooli spordiklubi kehakultuurlased peavad jõusaali kasutamise eest raha välja käima. Peaks hakkama vist jälle fitte koguma, et jõutõstmise meistrivõistlustel vanade kartulikastide asemel korraliku pjedestaali saaks!
navigaator
MemberToote tutvustuses on kirjas, et tõstab testo taset ja alandab rasvaprotsenti(Kansases ikkagi kindlaks tehtud!!!), aga seda ei või ära mainida, kui palju täpselt need näitajad muutuvad. Siiamaani on vabalt saadavatest testoboosterite kohta ikka väga vastakaid arvamusi.
navigaator
MemberKõht läheb kinni ka kassidel.Pakun, et see juhtub siis, kui nad söövad krõbinaid ja ei viitsi vett peale juua.
Ehk siis soovitaks veenduda, et ikka piisavalt vedelikku tarbida.
Garfieldil on pidevalt kõht kinni (väheaktiivne eluviis vist?)
-
AutorPostitused