navigaator
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
navigaator
MemberAvaldusele ikka nii homopilti ei sobi panna.
navigaator
MemberMa ei saa nendest tarkadest siin aru- Kui kokku panna sai, majonees, liha ja väike kurgi- ja tomativiil, siis on see automaatselt rämpstoit. Aga kui süüa eraldi, siis kõik just nagu korras. Söö oma burksi ja joo õlut peale. Kui hakkad massi ajal enda söömist piirama, siis vaene sina, kui peaksid hakkama maha võtma.Täpselt!
navigaator
Memberhea jooksulugu
navigaator
MemberSellega olen täiesti nõus, et naisterahva kätt tuleks õrnemalt suruda, aga osad mehed ei pinguta käe andmisel mitte ühtegi lihast ja kui naine teeks vastu samamoodi, siis oleks sama kui kaks peopesa lihtsalt kokku panna. Minu meelest peaks ikka mingisugunegi pinge mõlema poolt olema.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Koolis üks õppejõud Agu Uudelepp rääkis, et selline lodev käepigistus mehe ja naise vahel võib ka seda tähendada, et mees ei pea naist endaga võrdseks.
navigaator
MemberMulle ei meeldi jälle need vennad, kes sihilikult hambad ristis kätt pigistavad…Siis pigistad oma jõutõstja haardega vastu, nii et ragiseb..
navigaator
MemberNjh, telekas küll neid saateid, kus lõunamaa hurmuritele terve edelaraudtee rongi täis eesti naisi saadetakse. Eesti mees tundetu, eesti mees paha….
Arvan, et kõike peaks tasakaalustatult olema ning ärge uskuge Pulleritsu juttu, samahästi uskuge juba hundi ja rebasejuttu. Pole siin Eestis midagi väga hullu, põhjamaa inimene muutub tänu maailmameediale ja võimalustele natuke. Panevad need viru keskuse ikoonid ka kord suureks kasvades oma hilbud müüki.
navigaator
MemberSellist juttu suudab ainult Pullerits välja mõelda.
Kui rääkida sellest, et mehed muutuvad tundelisemaks, siis psühholoog Jüri Ennet väidaks kindlasti, et see on hea. Pidev macho mängimine ja tunnete allasurumine tekitab depressiooni.
navigaator
MemberKui vähe palka makstakse, siis soovitaksin õppida istudes/püsti jala peal magama. Pane vahepeal äratuskell ja läheb edasi.
navigaator
MemberEi saa aru kuidas see küsimustik toitumisalaseid teadmisi välja selgitab?
Loodan, et sa mingil mõttetul lehel klikke ei kogu.
navigaator
MemberSa ikka patendiametis käisid ära? Mõni võib väärt valemit kurjalt ära kasutada ja kogu papp jääb saamata.
navigaator
MemberMida tähendab “selg vajub läbi” ?Selg on nagu sült, mis ei suuda ennast sirgena hoida ja läheb looka.
märts 19, 2010 at 9:19 e.l. in reply to: XXXI EMV 2010 jõutõstmises – reportaaz, tulemused, fotod #261679navigaator
MemberIse plaanin pärast võistlust Pärnu kainestusmajas ööbida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2010 at 4:43 p.l. in reply to: XXXI EMV 2010 jõutõstmises – reportaaz, tulemused, fotod #260993navigaator
MemberEi olegi standardile vastvaid trullereid. Mul kõik sellised, mis tõstele umbes 20 kg juurde annavad. Umbes sama teema nagu maagiliste kossuketsidega, mõnel on maagilised jõutõstmistrullerid.
navigaator
Memberkeemia: 87
füüsika: 85
kirjand: 85
bioloogia: 83
matemaatika: 69
saksa keel: 67
navigaator
MemberTehnikaülikoolist saati olen kõike matemaatikaga seonduvat vihkama hakanud….
-
AutorPostitused